keskiviikko 5. marraskuuta 2014

#kissanviikset

Nää hieman pirstaleiset asukuvat otettiin jo viime lauantaina ennen ku lähettiin käymään hautausmaalla ja ennen kun Noora ja Kaisla tuli meille. En tosiaankaan tiedä mikä ihme älynväläys oli ottaa noi kuvat ton kämäsen ruusupuskan edessä, koska nyt taustalle tuli ihanasti naapurin talo ja auto, eikä toi puskakaan mikään hehkee noissa kuvissa ole. Lisäks yksikään kuva ei oikein onnistunu eli nää kuvat ei kyllä todellakaan tuo oikeutta tolle asulle! Mutta joka tapauksessa viihdyin tossa asussa tosi hyvin ja jotenki rakastuin tohon siskon kaapista pöllimääni kissapaitaan ihan täysillä. Mutta eikö se oo aika sulonen? Vaikka en kissoista (enkä sen koommin muistakaan eläimistä) kovin paljoa pidä, tuo hauska kuosi iskee muhun siltikin.
Mutta asusta vähän toisiin tunnelmiin. Tää viikko alko tosi epätavallisesti, sillä Suomen pääministeri Alexander Stubb vieraili meijän koululla. Jotenkin oletin että tilaisuus ois kauheen virallinen ja kuiva, mutta todellisuus oliki jotain ihan muuta! Oli siistiä tavata noinkin merkittävä henkilö, vaikka politiikka ei mua suuremmin kiinnostakaan. Muuten viikko on kyllä ollu tavallistakin tavallisempi, mitä nyt koeviikko alkaa pikkuhiljaa lähestyä. Mut oikeestaan tää arkikin on nyt ihan jees kun oon pikkusen oppinu hölläämmään otetta eilistä kolmen tunnin läksyjentekoprosessia ei lasketa.

Mitenkäs teillä menee, joko syksy masentaa?

15 kommenttia:

 1. Vooi ihana asu ja inana sä❤ toi villis näyttää tosi länpöiseltä :) hmm syksy ei vielä masenna mut saa nähä alkaaks pian väsyttää, toivottavasti eii

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoss ♥♥ Se on muuten ihan sikalämmin! Ihan lemppari näin talvella :)
   No hyvä, toivotaan et positiivisuus säilyy! ♥

   Poista
 2. Oi ku hieno asu!
  Ja mua ei siinä mieles masenna että mulle käy noi säät että on 10 astetta lämmintä ja vaikka tihkuttaa vettä :D mua ei haittaa vaikka lunta ei tuu vielä, se ehtii lähempänä jouluaki ::D ja sama pakkasen kans, mä ku oon niin vilukissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Mä kyllä tykkään kans :)
   Haha mä taas mielummin ottasin vaika 10 astetta pakkasta ja vähän lunta ni ois pikkusen valosampaa :D Oon mäki vilukissa mut laitan sit vaan monta kerrosta vaatetta ni ei palellu nii paljon!

   Poista
 3. ei vitsit kui ihania kuvia taas!! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh musta taas kuvat ei niinkään onnistunu vaikka asu kiva olikin :D Mutta kiitoksia nyt silti!

   Poista
 4. Äää sul on niin ihana blogi ku kirjotat oikeesti elämästäs...<3 ku se on monesti niin ärsytävää ku monet tekee postauksia vaan hyvistä asioista...on paljon helpompi samaistua esimerkiksi suhun...ei sun elämässä siis mitään vikaa oo (siis niin paljo ku mun elämässä) mut siis ku luin jotain viime talven postauksia ni ei se aina ihan ruusuilla tanssimista oo ollu...mutmut piti vaa sanoo et on tosi hyvä blogi ja nääi mut tuliki aika pitkä sepustus:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanan pitkästä kommentista! ♥ Oon tosi otettu sun sanoistas :')
   Ja hei, oon samaa mieltä että on tosi ärsyttävää lukee jotain blogia, jossa kerrottas vaan pelkästään niitä ilosia asioita, koska oikeesti ei kenenkään, siis yhenkään ihmisen, elämä voi olla niin täydellistä! Tietenkään en mäkään ihan kaikkea tänne kerro, enkä usko että kukaan muukaan kertois, mutta oon yrittäny pitää tän sellasena niinku mä oon että välillä on hyviä päiviä ja välillä taas huonoja! Tosi ihanaa jos oon onnistunu siinä edes jotenkin :)

   Poista