keskiviikko 17. syyskuuta 2014

stressaantunu, ai mä vai?

Nyt se on täälläkin. Koeviikkostressi. Kuvat kiteyttää aika hyvin mun tän hetkisen elämän, tai oikeestaan seuraavan viikon ajan jatkuvan elämän. Sopivasti heti ensimmäinen koeviikko on sellanen, että alkaa maanantaina ja kestää seuraavaan maanantaihin, nii että lauantainaki on koulua. Eli siis kuus päivää putkeen, joka ikisenä päivänä koe. Joskus ku saattaa olla nii, et koeviikko alkaa keskellä viikkoo ja siinä kerkee olla viikonloppu välissä, mut ei nyt vaan. Onneks sillon viimesenä maanantaina mulla ei oo koetta vaan pari muuta tuntia ja palautuksia. Mutta muuten en tiiä miten tuun selviimään ens viikosta hengissä. Tulkaa joku sit kaataa kylmää vettä mun niskaan jos meinaan luovuttaa.
Mutta vaikka kuinka opiskelukeskeistä mun elämä nyt onki, oon tehny myös kivoja asioita. Eilen esimerkiks päätin vaan jättää koulukirjat joksikin aikaa ja lähin kaverin kanssa lenkille, oon soitellu pianoo omaksi huvikseni, oon ottanu kokonaisen illan välillä itelleni. Mun ja varmasti kenen tahansa jaksaminen vaan vaatii sen että välillä keskittyy muuhunki ku vaan matikan funktioihin ja yhtälöihin, historian keksintöihin ja äikän kirjotelmiin. Ja lohdutuksena myös se että kun tästä nyt selviää, pian on syysloma eikä seuraava koeviikko tuu ihan heti. Ja kavereiden kesken sovittu kahvilareissu viimesen kokeen jälkeen, sitä ootellessa.

Hieman koulupainotteinen postaus vaihteeks (krhmmm) mutta kertokaas muut ykköset, joko teillä on ollu koeviikko ja selvisittekö hengissä?

Niin ja jos ens viikolla ei tuu kunnon postauksia ni älkää säikähtäkö. En vielä tiiä jaksanko jossain välissä tulla raapustaa muutaman sanasen mutta viikonloppuna ainaki yritän edes jotain tulla postaamaan.

yksi stressaantunut lukiolainen kiittää ja kuittaa

8 kommenttia:

 1. Joo meillä on nyt koeviikko.. ma- ma mut koska mulla on liikuntaa ni sit huomenna on vapaa pv ku liikastaha ei koetta oo. :D onneks, koska mulla on vähä lukemine jääny viimesee päivää ja pe taas koe, ja ei todellakaa kannata jättää viimesii päiviin, se stressi on jotai sanoinkuvaamatontaXD mutta hengissä oon vielä kumminki vaikka eilen tuntu, että mä kuolen ku tuskasena yritin päntätä bilsaa tän päivän kokeesee, mut onneks oli tunnilla jääny hyvi mielee niitä asioita ni vaikka tuntu et en osaa mitää ni sitku tuli koe nenän alle ni tuli sillane olo et hei mä osaan sittenkin :)
  Mutta vaikka toi koe viikko on tosi stressaavaa ja menee oikeesti vaa koulukirjoja lukiessa ni siltikää ei kaduta että lukioon menin.. tänää kävin ostamassa uusia koulukirjoja ni sitte aattelin vaa, että olis nii outoo olla amiksessa.. Mut tsemppiä sulle, hyvin se menee kumminki ! :* Terv. tämä sama tyyppi joka ei vieläkää oo saanu aikaseks tutustua suhu vaikka haluiski. Se vaa tuntuu vähä vaikeelta ku asutaa nii kaukana ja sitte en tiiä yhtää mite ottaisin yhteyttä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsempit sulle! Mulla tosiaan on kuutena päivänä peräkkäin jokaisena koe, että ihanaa :D En oo ees kerenny vielä lukee enkä tiiä missä välissä aion keretä :/ Toivotaan et mullekki tulee kokeen saatuani sellane olo et osaan ne asiat!
   En mäkään oo katunu et tulin lukioon, mut kyl tää työmäärä silti joskus ärsyttää.. Mut onneks lukios on nii kivaa porukkaa et ne sit piristää ;)
   Hei oikeesti, nyt haluun tutustuu suhun! Laita mulle vaikka facebookissa tai instassa tai missä tahansa viestiä koska mua kiinnostaa kuka sä oot! Ei haittaa vaikka asuttaski kaukana toisistaan :)

   Kiitos ihanan pitkästä kommentista!<3

   Poista
 2. Voi tsemppii täälä sikana!<3 mä kiitän aina onneeni etten oo lukios.. Mutta hei Sä selviit ja muista ottaa sitä omaa aikaa et sen voimalla jaksat paahtaa! :')
  love L

  VastaaPoista
 3. Muistan viime vuonna ykkösellä sen ekan koeviikon...! Tsemppii sulle hirveesti, seuraavalla koeviikolla on jo tutumpi koko homma! Hyvin se menee... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tää on nii outoo ku periaattees tietää kaikki käytännöt yms mut silti ei kuitenkaa tiiä. Esim et millasia asioita niis kokeis kysytään ja kuin laajasti pitää vastata... Mut toivotaan et toinen koeviikko ois sit jo selkeempi :)
   Kiitoksia ja toivotaan et menee hyvin!

   Poista
 4. Mulla on sama historian kirja ja vissiin äikänki, kuollaan yhessä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha aijaa, hauska xd Joo kuollaan vaan :D

   Poista