lauantai 20. syyskuuta 2014

satunnaista

Postauksen kuvitus on kyllä harvinaisen sekametelisoppaa, kuvat on ehkä parin-kolmen viikon ajalta satunnaisesti räpsittyjä. Itse asiassa nuo kaks alinta kuvaa on napattu ihan äsken, eli tollasissa merkeissä mä kirjotan tätä postausta nyt ;) Piti ottaa pientä breikkiä lukemisesta ku ensin luin ahkerasti pari tuntia enkkua ja matikkaa. Siinä on muuten aineet jotka tuottaa kaikista eniten tuskaa mulle, varsinki enkku. Päättötodistuksen ysi tulee kyllä tippumaan aika monta pykälää enkun kohalla. Mantsastakaan en muista yhtään mitää mut se on kyllä aika paljon oma syy. En oo jaksanu tunneilla oikeen keskittyä ja se näkyy nyt sitten.
Tää viikko vierähti jotenki tosi nopeesti, niinku kyllä kaikki muutki viikot. Vaik maanantaina aina tuntuu et viikonloppuun on ikuisuus, ni kummasti ne viis päivää siitä äkkiä menee. Pian on jo syyslomaki ja uus jakso alkaa viikon päästä. Ootan uuden jakson alkamista aina nii innoissaan, koska vaihtelu virkistää ja mikä sen tehokkaampaa vaihtelua ku uus lukkari ja uudet aineet. Mulla ainaki aina jakson alussa on kauheesti motivaatioo kouluunki ja sillon kannattaa kyllä käyttää se kaikki into ja energia hyödyks, haha :D

Mutta taidan nyt jatkaa ton suklaan tuhoamista ja pian pitäs varmaan jaksaa koulukirjoihinki tarttua uudestaan. Palaan varmaan kunnolla vasta viikon päästä, kun kokeet on ohi, mutta yritän tässä väsäillä muutaman postauksen ajastetuks tälle ajalle! Siihen asti kuitenkin moimoi, ja tsemppiä kaikille joilla alkaa nyt koeviikko tai on menossa se parhaillaan!

4 kommenttia: