tiistai 9. syyskuuta 2014

black and white

Nää kuvat on lojunu mulla kansioissa jo jonkun aikaa, kun ei ne oo oikeen sopinu mihinkään postaukseen. Nyt mulla ei kuitenkaan ollu muita kuvia ni aattelin lätkästä nää tähän kuvitukseks.
Mut oikeestaan nää sopii tähän aika hyvin. Niinku nää kuvat, mun elämä on aika mustavalkosta tällä hetkellä. Herään, meen kouluun, tuun koulusta, teen läksyt, nukkumaan. Ja seuraavana päivänä sama kaava. Kaipaisin päiviin jotain vaihtelua, mutta yksinkertasesti aikaa ei jää millekkään muulle. Ois ehkä aihetta opetella ottamaan sitä aikaa itelleenkin, tekemään sellasia asioita jotka inspiroi, joista saa voimaa. Mutta toisaalta, en oikeen tiiä mikä mulle ois nyt sellasta. Ja oonko mä liian vaativa ku kaiken sen jälkeen mitä oon saanu, kaipaan vielä jotain kivaa. Sain opiskelupaikan, vieläpä hyvän sellaisen, oon saanu uusia kavereita koulusta, mulla on perhe ja tärkeitä ystäviä. Mulla on harrastuksia, mutta nekään ei tällä hetkellä oikein kiinnosta. En enää innostu samalla tavalla soittamisesta enkä jaksa harjotella samalla tavalla ku ennen. Haluaisin alottaa jonku uuden harrastuksen, mutta en oikeen tiiä mistä tykkäisin. Soittaminen on ollu mun elämässä nii kauan, että on vaikeeta kuvitella enää mitään muuta. Ja kuitenki seki on joskus ihan kivaa ja nautin siitä joskus. Sen takia en haluu tehä mitään liian hätiköityjä päätöksiä lopettamisesta tai muustakaan. Ääh sekavaa. Mut tää on pyöriny mun päässä nii paljon et oli vähä pakko purkaa tätä jonnekki. 
Oonkohan ainut jonka elämä on vähän tylsää tällä hetkellä? Oisko vapaaehtosia jotka lähtis mun kans repäsee jotai tosi hauskaa ja uutta nyt? Uusia tuulia tänne päin pliiiis.

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Joo♥ Tietäsikki kuin mielellään tulisin!

   Poista
 2. Et todellakaa oo ainoo, kenellä on tollaset fiilikset! Aikaa tosiaan ei vaan yksinkertasesti jää mihinkään muuhun kuin kouluun.. Argh!! No toivottavasti keksit jotain hyvää vastapainoa opiskelulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinki ku sattuu olemaan perfektionisti ja tottunu saamaan hyviä tuloksia, ni lukio tuntuu nii raskaalta. Jos haluaa pitää saman tason ku aikasemmin ni se vaatii kyllä koko vapaa-ajan, karu fakta :D
   Toivotaan! Ois nii tervetullu nyt joku muutos tähän elämään.

   Poista
 3. Joooo mä lähen messii kuha tuun suomee takass!!!! Ps. Et arvaa kyl ikinä kuka täök oikeestu onn:D toi niminerkki tuli jostai syystä tollee ja en saa vaihettuu sitä phonella..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo läheppä! Kelpais nyt itellekki joku uus ympäristö, oi että mite mahti ois jossai ulkomailla. Mut kivaa matkaa sulle :)
   Haha arvaanpas xd blogger nyt on vähä tämmöne ärsyttävä välillä :D

   Poista
 4. Mullaki aika samanlaisia fiiliksiä. Mulla ois kyllä jonku verran aikaa vapaa-ajalla mutta mä en tiiä mitä tekisin. Mikään ei huvita ja haluaisin uuden (mieluiten liikunta) harrastuksen. Mutta se on ongelma on siinä etten tiiä mikä mua kiinnostais tarpeeksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähä sama ongelma mullaki! Tai no mun pitäs jostain järkätä sitä aikaa mut haluisin kuitenki jonku uuden harrastuksen.. Ääh mite vaikeeta päättää!

   Poista
 5. Meillä on niin samat fiilikset. Ei oo aikaa tehä mitään koulun lisäks, ja sitte jos sattuiski olemaan (säkällä yhtenä päivänä kahessa viikossa) nii ei jaksa vaan haluaa kerranki ottaa ihan rauhassa. Ja erittäin mielelläni tekisin sun kanssa jotain kivaa joskus, harmi vaan ku asutaan ihan eripuolella Suomea, eikä tunneta yhtään vaikka Pyhäjoella sut sattumalta kerran bongasin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin! Aina on jotain kouluhommia mitä pitää tehä ja sit jos ei oo ni ei jaksakkaa tehä mitää muuta vaikka haluais..
   Ooo ois siisti tutustuu! Oisit vaan tullu Pyhäjoellaki moikkaamaan ;)
   Mut kiitos kivasta kommentista :)

   Poista