lauantai 9. elokuuta 2014

tää viikko on loman viimeinen

Otsikkokin sen jo kertoo, tää viikko on tosiaan loman viimeinen. Kamalaa kun aika on menny nopeesti, en voi millään käsittää että ens viikolla sitä taas kulutetaan koulun penkkiä. Noh mutta sen suuremmitta puheitta aattelin kertoo teille vähän miten mun viimenen lomaviikko on menny! Suurimmaks osaks oon vaan ollu kotona ja tylsistyny mutta oon mä jotain tekemistäki keksiny.

Tiistaina mun tukka lyheni varmaan kymmenen senttiä, hui! En ees muista millon viimeks nää on ollu näin lyhyet, enkä oikeen tiiä tykkäänkö näistä vai en mutta ainaki vaihtelua siihen vanhaan. Ja latvat on noin sata kertaa parempikuntoset, ennen ne vaan sojotti suorana ku oli nii kuivat ja ohuet. Oon nyt ollu kohta vuoden ilman _mitään_ hiustenkäsittely/kuumennuslaitteita mutta hiukset oli nii huonossa kunnossa kun olin tuota ennen kuivannut ne joka päivä kuivaajalla että nyt vasta alkaa olla normaalin pehmeet ja  taipusat. Luulen et mun käyttämästä hiusöljystäki on ollu jotain apua, jee!


Torstaina mulla oli tosi kiva päivä. Näin Peppiä pitkästä aikaa kun se tuli vihdoin kolmen viikon kielimatkaltaan kotiin! Käytiin ensin kuvaamassa pari räpsyä (siis tosiaanki vaan pari, kun yleensä niitä kuvia tulee varmaan sata) ja sit otettiin Elina messiin ja mentiin Pepille. Aika vähän hurahti siinä jutellessa ja mun parin tunnin reissu venyki lopulta seittemäntuntiseks, hups. Illalla käytiin vielä jätskillä ja iltaa istumassa ala-asteen pihalla, niin täydellistä. Joskus uuestaan tytöt?

Eilinen oli tylsä päivä.. Vahin aamulla lapsia jonkun aikaa, sitte lanitin koneella varmaan monta tuntia putkeen, hiimailin ympäri kämppää tekemättä mitää järkevää, soitin soittoläksyjä, rämpytin pianoo, kokosin jopa lasten palapelejä. Lopulta kyllästyin ja hellettä uhmaten lähin tunnin pyörälenkille, kyllä kannatti! Lenkin jälkeen tuli nii energinen ja hyvä olo, kyllä se vaan on totta että lenkkeily tuo hyvän mielen lähes poikkeuksetta. Aattelin ens viikolla alottaa lenkkeilyn taas säännöllisesti ku nyt lomalla se on vähän jääny... Myös salille tekis taas pitkästä aikaa mieli, onneks mun koulun vieressä on sali nii pääsen sinne helposti aina koulun jälkeen tai vaikka aamulla ennen koulua jos on myöhäsempi aamu.

Sellasta siis mun viimeseen lomailuviikkoon, mites teillä? Vai joko ootte päässy tällä viikolla arjen makuun koulussa? Musta on muuten kiva palata kouluun mutta jos nää järkyttävät helteet jatkuu vielä ens viikollaki niin ei kuulosta kovin kivalle paahtua koulussa. No, toivotaan että lämpötilat edes vähän laskis ens viikkoon mennessä :D

ps. Muistaako joku muukin ne muoviset nauhat, joista punottiin pikkusina tämmösiä pötkylöitä? Mulle tuli nii nostalginen fiilis kun aloin miettii sitä ni pakko oli kokeilla muistanko vielä miten se tehtiin xd ja okei myönnän, en ensin muistanu mutta google autto ;)

6 kommenttia:

  1. Noi hiukset sopii sulle tosi hyvin ja on kyllä erittäin hyvä kuntosen näköset! :)
    Hienoja kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kiitoksia :) Ja kyllä nää onki huomattavasti paremmassa kunnossa nyt kun vaikka vuosi sitte!

      Poista
  2. Mustakin nuo hiukset sopii sulle vaikka muuta väititkin silloi ;D!
    Joo arki on jo läsähtänyt päi naamaa mun kohalla ainakin..xd
    Ihanii kuvii kaunokainen<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no joo, nyt alkaa jo silmä tottumaan ni onha nää iha jees :)
      No nii te raukat ootte jo sielä koulussa kärsiny näissä kamalissa helteissä, varmaan aika kivaa :D
      Kiitoss <3

      Poista
  3. Ihanat vaatteet sulla noissa kuvissa.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitoksia! Hame on siskolta lainassa ja tykkään siitä kyllä itekkin :)

      Poista