sunnuntai 31. elokuuta 2014

ajatuksia

Moikka! Isot pahoittelut tästä liian pitkästä postaustauosta! Tää viikonloppu vaan jotenki vierähti niin nopeesti (kuten aina) ja suunnitelmat muuttu ihan lennosta nii etten kerennykkää eilen postata vaikka oli tarkotus. Muutenki tuntuu että nyt ku lukio alko ni kaikki aika menee vaa läksyihin ja kaikkiin projekteihin mitä pitää tehä, plääh. Sit viikonloppusin haluan totta kai viettää aikaa kavereiden kanssa ja varsinki nyt ku Kaisla tuli käymää kotona ni halusin nähä sitä ku kerranki oli mahollista. Vietettii sika mukava ilta ja mentiin sit tyttöjen kans Kaislalle yöks. Tulin vasta äsken kotii ja iha kiireessä yritin muokata nää kuvat jotka otettiin eilen kirkkopuistossa. Mua ärsyttää nii paljon ku haluaisin oikeesti panostaa tähän bloggaamiseen ja kuvaamiseen ja kuvien muokkaamiseen, mutta silti se aina jostain syystä menee siihen että väsään postauksen kiireessä ja muokkaan kuvat hätäsesti enkä oo ite yhtään tyytyväinen. En haluais valittaa mutta mulla on nyt pieni kriisi tän blogin kanssa. Tykkään tästä hommasta nii paljon että haluaisin tehä tätä huolellisemmin ja nii että oisin itekki tyytyväinen, koska varmasti se kiire ja huolimattomuus näkyy myös sinne ruudun toiselle puolelle. Missään nimessä en tätä kuitenkaan halua lopettaa, joten yritän nyt vaan löytää sen kultaisen keskitien. Halusin kuitenki vähän avata sydäntä tästä aiheesta koska varmasti jotkut on jo ihmetelly miks nykyään mun postaukset on semmosia kun on.

Postaus näköjään vähän kierähti toiselle raiteelle kun oli tarkotus mutta menköön. Tulipahan ainakin kerrottua totuus ja avattua vähän tänhetkistä tilannetta, ehkä se auttaa ymmärtämään miks postausta ei aina välttämättä kuulu totuttuun tahtiin ja miks kirjotukset on vähän mitäänsanomattomia.
Synkästä postauksesta huolimatta haluan toivottaa teille kaikille mukavaa viikkoa ja syyskuun alkua <3
Huomenna on virallisesti syksy, jee!

postauksen kuvat c) mä ja Noora

6 kommenttia:

 1. Eikä ihania vai ihania kuvia, kauhee ikävä teitä kaikkia<3

  VastaaPoista
 2. Samoja fiiliksiä! Ja oli huippuu eilen illalla!!! <3 thanks vielä eilisestä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep tätä tää lukiolife on..
   Nii oli, kiitos itelles <3

   Poista
 3. Oi ihania kuvia! :)
  Kyllä me lukijat jaksetaan oottaa vaikka postauksia tuliski harvemmin ka kyllähän sen ymmärtää, että kun on lukiossa, niin ei oo aikaa hirveesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja puolet kunniasta nooralle ja kaislalle!
   No hyvä, koska en haluis kuitenkaa tehä tästä mitää pakkopullaa, et mieluummin sit postaan vaikka vähä harvemmin! :)

   Poista