lauantai 26. heinäkuuta 2014

varpaanjälkiä rantahiekassa

neljä ekaa kuvaa c)Jenna 
Mun viime päiviin on kuulunu mm. mökkeilyä, Lauran luona vierailemista, nauramista, asuntovaunussa nukkumista, kyykäärmeiden pelkäämistä, Suomen suurimmassa kyläkaupassa shoppailemista, kavereiden näkemistä, veneilyä, rantaelämää, satatuhatta hyttysenpistosta, helteestä kärsimistä, sisustusshoppailua, remonttia ja ties kuinka monta jäätelöä. Varsin vauhdikasta siis tää mun elämä nykyään. Oon ollu viime viikon perjantaista lähtien joka ikinen päivä menossa jossain ja jokaisesta päivästä riittäisi kerrottavaa vaikka postauksen verran mutta säästääkseni teitä päätin tehä vaan tämmösen yhen sekalaisen postauksen. Varsinkin mun vierailusta Lauran luona ja meistä kahdesta riittäis kyllä kerrottavaa vaikka millä mitalla, mutta sanompahan vaan että toista sellaista ihmistä en oo ennen kyllä tavannu ku Laura. Meillä vaan kemiat kohtas niin hyvin heti ensitapaamisesta lähtien ( josta muuten sattuu olemaan sellanen kuukausi aikaa) ja nyt jo tunnetaan niin hyvin ku oltas tunnettu aina. Meijän tempauksista voi lukee lisää Lauran blogista jos kiinnostaa.
Keskiviikkona tultiin takasin kotiin mökiltä, ja sen jälkeen oon nähny kavereita täällä Kuopiossa. Käytiin veneellä hietsussa ja meiltä loppu moottorista bensa, onneks oli pari ystävällistä miestä jotka autto meitä. Eilen käytiin ikeassa hakemassa pari juttua mun 'uuteen' huoneeseen ja sen jälkeen menin Nooralle yöksi.

Mutta nyt lähetään käymään mummolan mökillä joten taidan laittaa tän koneen kiinni että kerkeen kyytiin. Palaillaan!

4 kommenttia:

 1. oot niin nätti<33 kivaa mökkireissua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi että kiitos, mikä ihana sunnuntaipäivän piristys!
   hehe, tultiin mökiltä jo eilen illalla ;)

   Poista
 2. Voisin kirjoittaa tähän jäätävän stoorin mut ehkä taidan vaan sanoo että oli ihan parasta kaikki <3

  Nauran tolle teiän bensajutulle xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii oliki<3
   Haha kyl meki naurettii et just tämmöstä tää on ku tytöt liikkeellä xd vähä niitä miehiäki nauratti ku oli nii vaivalloisen näköstä se meiän soutaminen :D

   Poista