tiistai 29. heinäkuuta 2014

my new room - love it!

Vihdoin mun huoneen remppa on ohi ja pääsin eilen muuttamaan tänne takasin! Eihän tässä mennykkään ku sellaset kolme viikkoo että saatiin tapetit irti ja maalit seinään.. Tosin syytän tästä viivästymisestä sitä, että oltiin melkein viikko reissussa ja iskän osuus vaan venyi ja venyi. Mä kyllä sain tapetit irti kahessa päivässä mutta sit se iskän osuus eli tasotus ja maalaaminen vähän viivästy.. Mutta vihdoin oon taas omassa huoneessani ja mikä parasta, vihdoin mä myös viihdyn täällä! Kuten oon varmaan sata kertaa sanonu, en tykänny niistä vanhoista tapeteista yhtään ja siitä asti ku muutin tänne, oon halunnu maalata noi seinät. Tuo valkonen väri tuo ihan hirveesti lisää tilantunnetta huoneeseen ja piristää muuten niin pimeää huonetta (täällä ei siis ole muutakun tuo yksi pieni ikkuna, eli luonnonvaloo tänne pääsee ihan säälittävän vähän). Mutta eiköhän nyt siirrytä jo niihin kuviin!

Tältä mun huone siis näytti ennen remonttia:


Ja tältä täällä näyttää nyt:
Unisiepparin oon tehny koulussa kuviksen päättötyönä ja vaikka itse sanonki ni tykkään siitä! Nyt se pääsee paljon paremmin oikeuksiinsa tuota valkosta seinää vasten, kun ennen se jäi vähän tapetin varjoon.
Matto on ikeasta, niinku suurin osa huoneen sisustuksesta. Ihastuin jotenki tuohon elävään kuosiin ja väritykseen, joten sellanen oli saatava.

Vaikka mä just oon postauksen verran väittäny, että tää on nyt valmis ni ei se ihan niin oikeesti mene. Kattolampusta puuttuu se johto, jolla sen saa kiinni kattoon, peili täytys jollakin konstilla saada korkeemmalle että nään siitä itteni muutenki kun vyötäröstä alaspäin, lipaston päällä on kaikkea epämäärästä roinaa jotka oottaa parempaa paikkaa, tuo yksi seinä odottaa valokuvia ja tauluja koristeeksi. Mutta noin niinkun suurinpiirtein tältä täällä kuuluukin näyttää, ainakin siihen asti ku taas kyllästyn ja vetäsen jonkun seinän vaikka keltaseks :D
Kiitos muuten teille kaikille sisutusvinkeistä, niistä aika moniki pääsi toteutukseen! Tosin nyt ei tullu oikeen kunnon kuvia just niistä jutuista, kun kaikki pienempi tavara hakee vielä vähän paikkaansa täällä mutta toteutettu on mm. kankaalla päällystetty styrox-pala, jossa nastoilla kiinni kuvia, sanomalehellä päällystetty laatikko ja valokuvaseinä kunhan ne kuvat saapuu postissa. Eli osa mun huoneen sisustuksesta on ihan teidän ansiota, kiitosta vaan :)

14 kommenttia:

 1. Ja jillar sun huoneesta sikana! :)) Sanon sen nyt vielä uudelleen haha xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja jillar tästä myös :D
   Haha ei se mitää x)

   Poista
 2. Näyttää kieltämättä paljo avarammalta ja valosammmalta (:
  Nii ja kiva ku mun ideasta oli jotain hyötyä ((:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö näytäkki? :) Kummasti ne seinät vaan vaikuttaa, vaikka ne edellisetki oli vaaleet ni silti ne jotenki imi sitä valoo.
   Joo kyllä mä sain kivoja ideoita teiltä ja oon siihen tosi tyytyväinen!

   Poista
 3. ei millään pahalla mut voin sanoo et kyllästyt noihin seiniin kun kaikki on noin valkoisia:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä luulen kans että jossain vaiheessa kyllästyn, mutta tällä hetkellä mä rrrakastan valkosta ja tykkään noista seinistä kun ne on nii 'puhtaat' :D Tietty aion laittaa seinille vielä kuvia ja tauluja, jotka tuo vähän vaihtelua ja onneks maaliseinä on suht helppo uudistaa, kun taas tapetti ei niinkään! Kuten sanoin, sit kun kyllästyn niin vetäsen jonkun seinän vaikka keltaseks tai pinkiks, kuka estää ;)

   Poista
 4. Kiva huone sulla! :) Itelläki valkoset seinät, mutta niihin on nii helppo yhistää eri värejä, nii sen takia kivat :D
  peeäs. Tää sun blogi on huippu! En oo saanu aiemmin aikaseksi kommentoida, mutta yritän parantaa tapoja haha:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) ja niimpä, näihin on ihanan helppo yhistellä kaikkia värejä ja huoneen teemaa saa helposti muutettua!
   haha meinaa mullaki välillä jäädä kommentointi liian vähälle, ois mullaki aihetta parantaa tapoja :D

   Poista
 5. Ihana!
  Mulla on ollu jo ainaki kolme vuotta valkoset seinät huoneessa, en oo kyllästyny vielä.:) Niihin on just helppo yhistellä sit eri värejä ja voi vaihella aina ku siltä tuntuu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! itekki tykkään just siitä et tätä huonetta on nyt nii helppo muokata ku mikä vaan käy, vielä ku huonekalutki on nii tollasia 'perus' :D

   Poista
 6. Vähä tuli hieno sun huoneesta! :) ja mä en taas usko että kyllästyt valkosiin seiniin kovin nopeesti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Haha aika näyttää, jos kyllästyn ni sit keksin jotain uutta, mutta toisaalta noi on nii neutraalit ettei niihi ehkä nii nopeesti kyllästykkää!

   Poista
 7. Mistä oot ostanu tuon vaaterekin? Määki oon miettiny et oistaisin tuommosen:))
  Hieno huone:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ikeasta ihan sitä perusmallistoo! Nimi on joku mulig tai vastaava :D On kyllä kätevä!
   Kiitos paljon :)

   Poista