tiistai 15. heinäkuuta 2014

sulle laulan neiti kesäheinä

Jälleen kerran kävi niin, että parhaat kuvat tuli aivan suunnittelematta, kuin itsestään. Jotenki mä rakastuin näihin kuviin ja näitä ois ollu vielä paljon lisää jaettavaks, mutta en nyt kehtaa tän enempää laittaa. Tuo neiti on kyllä niin ihana ja rakas että melkein sydän pakahtu ku se niin innoissaan keräs noita kukkia ja näytti mulle <3 Tää on sitä arkee jota muiden on ehkä vaikee ymmärtää mutta josta ite nautin kaikkein eniten!
Mutta jos vähän toisenlaisiin tunnelmiin mitkä ei liity millään lailla kuviin! Olin siis viikonloppuna Reisjärvellä niinku edelliseen postaukseen kirjotin ja voin sanoo että kannatti lähtee. En ois ikinäikinäikinä uskonu että siitä tulee niin huippuhauska viikonloppu ku en reissuun lähtiessä tienny yhtään ketä sinne on tulossa, ja kuvittelin että ollaan koko aika Maijun kanssa kahestaan. No, todellisuudessa oltiin kahestaan ehkä yhteensä tunnin koko viikonlopusta ja muuten oli koko ajan jotain porukkaa ympärillä. Tutustuin jälleen kerran aivan mahtaviin ihmisiin enkä voi melkein uskoo todeksi että oon tuntenu ne vasta pari päivää :o Mutta hauskaa siis oli eikä eräelämä haitannu yhtään siinä tunnelmassa ja seurassa, päinvastoin se kuuluu asiaan. Ens viikonloppuna ollaan lähössä perheen kanssa Jämsään ja sielä eräjormailu jatkuu taas, saa nähä tuleeko yhtä huippua kun viime viikonloppuna. Toivottavasti! Tulkaahan muuten moikkailemaan sielä jos näätte mua, ois supersiistiä nähä teitä livenä!

Mutta kertokaahan mitä mieltä ootte kuvista ja onko joku muu kenties tulossa Jämsään?

tää postaus tulee taas kerran ajastettuna kun oon tällä hetkellä yhellä päiväleirillä isosena. Jostain syystä oon nyt koko ajan jossain menossa ja paras vaihtoehto on kirjottaa aina postaus valmiiks ja julkasta se ajastettuna :D

8 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia!! <3 Hehh, mut näät ainakin siellä ensi viikonloppuna.. xD

  VastaaPoista
 2. Ooo,mäki rakastuin kuviin, ihania!<3
  Joo mäki ymmärrän Ton arjen, kerättiin Yks päivä Saigan kans kukkia ja leikittiin nukeilla leikkimökissä xd
  Lapsi on terve kun se leikkii ni pitihän mun leikkiä ;)
  aa kappas meki nähää jämsäs xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos oikein paljon <3
   Joo se on nii parasta! Paitsi mä oon huono leikkii mitää ''oikeita leikkejä'' mut just tollaset kukkien keruut yms on nii parhaita :)
   joo kappas sattumoisin nähään :D

   Poista
 3. On kyllä ihania kuvia :) oon alkanu aika vasta lukemaan sun blogia ja tykkään! Ja ite myös tulossa Jämsään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Ja kiva että tykkäät! Toivottavasti törmäillään sielä sitten :)

   Poista
 4. Ääää rakastuin nuihin kuviiin!!! Syötävän sulosia lapsia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans! Eikö ookkin :) Ja kiitoksia :)

   Poista