torstai 17. heinäkuuta 2014

mä kuljen paljain varpain ja nautin kesän tuoksusta

Lähettiin siskon kanssa kuvaamaan, mutta meillä ei oikein ollu käsitystä minne oltiin menossa. Kierrettiin kolme kuvauspaikkaa, joista ekassa oli aivan liikaa hyttysiä ja muurahaisia (kiitos sankan metsän ja veden läheisyyden), toisessa paisto aurinko liian suoraan eikä oikein tullut hyviä kuvia (tosin eka kuva on sieltä). Mutta tuo kolmas, ah niin täydellinen paikka! Oltiin jo melkein menetetty toivo hyvistä kuvista, mutta onneks päätettiin mennä vielä tonne. Saatiin ainaki mun mielestä pari tosi onnistunutta kuvaa ja mä ainaki olin ihan onnessaan miten kaunis paikka toi on. Keräsin oikein kukkakimpun noista söpöistä kaksvärisistä apiloista, jotka muuten tuoksu aivan ihanalle. Ah kesä, mä nautin!
Muuten tää viikko on menny jotenki tosi nopeesti niinku tuntuu että kaikki muutkin viikot tällä kesälomalla. Tiistaina olin isosena sellasella päiväleirillä, jossa oli 3.-5. -luokkalaisia lapsia. Vaikka oonkin kotona tottunut meteliin ja melskeeseen, voin kertoo että tuolla meinas välillä mennä hermo siihen jatkuvaan huutoon ja mekastukseen. Noh, ainaki lapsilla oli hauskaa ku järjestettiin niille vähän erikoisemmat olympialaiset ja ne pääsi uimaan. Ja oli mullakin oikeesti iha hauskaa kuunnellessa niiden juttuja ja suunnitellessa ohjelmaa :D

Mutta näistä tunnelmista mä lähden jatkamaan pakkausta, nimittäin huomenna aamulla suunnataan koko perheen voimin Jämsään ja jatketaan siitä sunnuntaina vielä mökille! Reissausta on siis taas vaihteeksi edessäpäin ja julkasen reissunpäältä varmaan pari valmiiks kirjotettua postausta, ellen sit jaksa postata sieltä ihan reaaliajassa. Mutta palaan tänne kuulumisten kanssa viimestään reissun jälkeen, siihen asti nauttikaa helteistä!

2 kommenttia:

  1. Heii tuonne lähetää joskus kuvaamaan!!! :D
    Ps. Huomen nähääään!! <3

    VastaaPoista