lauantai 12. heinäkuuta 2014

satamassa

Muutama kuva mun, Aukin ja Nooran torstaiselta kuvausreissulta! Päädyttiin lopulta kunnon pähkäilyjen ja yhden mummon auttamisen jälkeen satamaan, jossa räpsittiin muutama kuva. Ei oikein ollu kuvausfiilis (ainakaan mulla) ja kuvaaminen oli hankalaa suorassa auringonpaisteessa mut ainahan ei voi onnistua. Oon jostain syystä aina rakastanu sataman ihanaa tunnelmaa ja niitä kymmeniä ja kymmeniä laivoja ja paatteja sielä. En tiiä oonko ainut tän oudon mieltymykseni kanssa mutta mulla on ollu jopa pakkomielle päästä joskus satamaan kuvaamaan. Noh, nyt pääsin mutta harmi ku ei oikein ollu fiilistä kuvata vaikka aurinko paisto ja olin vihdoin päässy sinne satamaan kameran kanssa.. Ehkä tunnelmaa vähän latisti ikävä päänsärky joka mua vaivasi (nimimerkillä en enää koskaan unohda juoda aamukahvia.. Ai miten niin koukussa?). Mutta pääseehän tuonne vielä myöhemminki paremmalla fiiliksellä jos siltä tuntuu. Kuvien räpsimisen jälkeen polkastiin vielä keskustaan kiertelee parit kaupat eikä mun pitäny ostaa mitään. Mutta jostain kumman syystä ne parhaimmat alelöydöt ja ihanimmat vaatteet kävelee vastaan just sillon ku on päättäny olla ostamatta mitään eikä tää tehny poikkeusta. Päädyin ostamaan yhen uuden kesäpaidan alennuksesta, mutta eipä tuo haittaa ku makso vaan vitosen :D Ja oikeestaan mulla olikin yksi pieni valkoisen kesäpaidan kokoinen aukko mun vaatekaapissa.. Haha aina pakko selitellä itelleen näitä sortumisia, kellekkään muulle tuttua?

Mutta tän postauksen julkaisuhetkellä oon ite Reisjärvellä, jonne lähin tavallaan vähän ex tempore kaverin perheen mukana. Ajastin postauksen tälle ajalle kun sieltä (täältä) ei kyllä pääse oikein mitenkään postailemaan. Tuun kotiin todennäkösesti maanantaina, joten sen jälkeen palaillaan taas! Mukavaa viikonlopun jatkoa :)

4 kommenttia:

  1. huippuja kuvia! c:
    hei miten en nähny sua reiskillä vaikka sielä oli niin vähä porukkaa? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiitoksia :)
      Ai säki olit sielä? Ois kyllä ollu siisti törmäillä!

      Poista
  2. Ihania kuvia! :) ja kauniita tyttösiä :)
    mä haluan päästä kans kuvaamaan jotain sorsia tms mutta täälä meillä päi ei varmaan ees oo semmoisia. :( xd ja selittely on tuttua..x)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura!
      Haha noi sorsat tuli siihe iha meiän viereen yhtäkkii ni nappasin nopeesti pari kuvaa :D Varmaan metrin päähän uivat!
      Joo selittely on nii perus tapa xd

      Poista