keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

VASTAUKSET 2/3

Täältä näitä vastauksia taas tulis, jaksaakohan kukaan enää lukee tän jälkeen sitä viimestä osaa :P


lempi jätski? Sellanen Soleron jäätelö jossa on joku hedelmäjuttu siinä päällä ja vaniljajätskiä sisällä. Nammmm<3

paras kaveri?(voit sanoo monta):) Okei; Kaisla, Noora, Maiju, Lylle, Aino, Jenni.... Kyllä he tietää ketkä on mun parhaita kavereita!

minne haluaisit matkustaa? Miksi? Tää taiski tulla esille jo aikasemmin mutta Tallinnaan, Tukholmaan ja Lontooseen. Koska en oo ikinä päässy minnekkään ulkomaille ni ois siisti päästä käymään. Ja haluun nähä Tukholman vanhan kaupungin, nyt heti kiitos!

mitä odotat vuodelta 2014?? Paljon uuden oppimista, uusia tuttavuuksia, hauskoja hetkiä ja positiivisia ajatuksia.

mihin nyt ku ysi käyty? Lukioon, Klassikkaan tänne Kuopioon :) Mulla ei oo vielä kovinkaa selvät urasuunnitelmat joten lukio on kaikkein fiksuin vaihtoehto.

Nokia vai samsung? Vaikka mulla onki tällä hetkellä (olosuhteiden pakosta) Nokia, ni sanon silti Samsung. Koska Android.

Lumia vai ip?
 nojaaaa, varmaan ip vaikka sellasta en koskaan tuukkaan saamaan tai ostamaan :D

Ala-aste vai yläaste? Ehottomasti ala-aste. En tykänny yläasteesta yhtään, jotenki siellä oikein korostu sellanen ''porukoituminen''. Tai siis ettei voitu olla kaikkien kaveri vaan oli vain se oma porukka ja sitten ne muut. Näin ainaki meillä, oon tosin kuullu ettei se joka paikassa oo ihan noin..

Ask vai Insta?? Insta, ask on nykyään iha tylsä paikka.

Karhu vai susi? Hyi, ei kumpikaan.

Kani vai marsu? Gerbiili vai hamsteri? Multa on turha kysellä tämmösiä ku en oo mikään kauheen eläinrakas :D en ostais itelleni mitään noista.

onko teillä terassi? joo tai oikeestaan patio

onko huoneessasi telkkaria? nej

omistatko rummut? en omista

lorvailetko lauantaisin? haha joo joskus xd
Näiden tyttöjen kanssa on tullu vietettyä ihan parhaita hetkiä <3 love you!
oletko koskaan lintsannut? en

saatko viikko/kuukausirahaa? Kuukausirahaa kyllä

tekeekö mieli syödä jotain? ei koska just söin :D

Kiina vai japani?
 Empä oo perehtyny kumpaankaan kulttuuriin joten en osaa sanoa.

Sisko vai veli? Molemmat <3 Haluisin muute isoveljen, se ois nii siistiä!!

Mehu vai maito? Maito.

Tv vai tietokone?
 Tietokone, se on vaa paljon monipuolisempi!

Puhelin vai tablet? Puhelin. Tablet on iha turha :D

Millainen on mielestäsi hyvä ystävä? Luotettava, hauska, ystävällinen, huumorintajuinen, sellainen joka jaksaa kuunnella ja auttaa. Tietty jokaisessa ystävässä on ne omat piirteet jotka tekee juuri siitä henkilöstä hyvän ystävän, mutta noin niinku yleisesti sanoen ystävän täytyy olla samalla aaltopituudella, muuten siitä ei tule yhtää mitää.

Kuinka vanha on nuorin sisaruksesi? Muutaman viikon päästä 1v, hurjaa ku aika menee nopeeta! Mun murmeli ei oo enää vauva, pöhh :( mutta on se sitäki ihanempi ;)
mun murmeli vuosi sitten ja nyt <3 miten ja missä välissä tosta kääröstä on tullu tollanen touhuntoora?

Onko sulle ollut alusta asti selvää, että postaat omalla nimellä ja kasvoilla? Joo, en mä sillon ku alotin bloggaamisen edes aatellu et postaisin jonku nimimerkin takaa tai etten näyttäs kasvoja. Sukunimeä en tosin halua tääällä kertoa enkä sisarusten nimiä tai tarkkaa osoitetta, jotain yksityisyyttä nyt kumminki :)

Milloin alotit bloggaamisen? Kasiluokan alussa, eli kohta kaks vuotta sitten!

Bloggaamisen hyvät ja huonot puolet? No parasta on ehottomasti se kun saa teiltä lukijoilta kommenttia ja palautetta! Kivaa on myös valokuvaaminen ja se että koko ajan kehittyy kirjottajana (luulen että voin ainakin osasyynä äikän numeron nousemiselle sanoa tän bloggaamisen!). Huonoo on ehkä se, että tää vie aika paljon aikaa ja joskus tuntuu ettei aika riitä siihen mitä haluisin tän eteen tehä. Mutta on tää kaikki kuitenki sen ajankäytön arvosta!

miksi aloitit bloggaamisen? Hmmm.. Varmaan koska tää tuntu niin omalta jutulta ja halusin kokeilla. Olin lukenu ite blogeja jo kauan ennen ku edes harkitsin itse ryhtyväni tähän ja jossain vaiheessa vaan sytty sellanen lamppu että nyt mä teen sen!

tietävätkö porukkasi bloggaamisestasi? Tietää, ja kyllä ne vissiin seuraaki mitä mä tänne höpisen :D Joskus joku sisaruksista tuli sanomaa et ai, mä luin blogista että sulla on uudet silmälasit. Että näin meillä :D

millä nettisivuilla käyt? Bloggerissa, bloglovinissa, facebookissa.. Siinäpä ne oikeestaan :D ja tietty pixlrissä, ku muokkaan sielä aina kaikki kuvat tänne.

oletko ilta-vai aamuihmisiä? Sekä että. Tai jotain siltä väliltä. Mut jos pitäs valita nii varmaan aamu, koska en jaksa yleensä kauheen kauaa valvoo. Tarviin kuitenki pitkät yöunet, eli en mä jaksa kauheen aikasikaan herätä.

mitkä korut ovat rakkaita sulle? Käytän tosi vähän koruja, oikeestaan ainoot mitä käytän ni rippiristi (tosin sekää ei oo ollu kaulassa moneen viikkoon), Vanamo -sormus ja Jet Setin keltanen kello.

Missä paikkakunnilla oot asunu? Oon aina ollut kuopiolainen eli en missään muualla ku täällä savon sydämessä :D

Missä haluisit asua? En oikein tiedä. En usko että jään tänne asumaan koko elämäks, mutta en kyllä tiedä minne muuallekkaan haluisin muuttaa. Ehkä tampereelle tai jyväskylään? Tai ouluun? en kuitenkaa minnekkään iha pääkaupunkiseudulle.

Mitä yleensä teet kännykällä? Wappailen tai selailen instaa.. Monesti myös luen blogeja kännykällä ja joskus tulee käytyä facessa.

Minkä ikänen haluisit olla? Just tän ikäinen! En haluis muuttua minkään muun ikäiseks vaan nyt on just hyvä :) aika saa sit näyttää millaista on olla isompi!

Luonto vai kaupunki? Riippuu tilanteesta. Joskus on kiva lähtee kaupungin vilinään mutta kyllä mä silti enemmän kaipaan sellasta rauhaa. En kuitenkaa uskaltas olla luonnossa yksin, vaan aina täytyy olla joku seuralainen mukana.

Syksy vai kevät? Kevät, koska sillon ollaan menossa kesään päin ;)

Huonoin todistusarvosana? Kasi. Nyt päättötokarissa niitä oli yks kappale eikä sekään vaikuta mulla mihinkään koska se tuli liikasta!

Sisarukset vai kaverit? En osaa päättää.. Molemmat!

Mihin meet opiskelee ens vuonna? Lukioon meen :)

Luetko lehtiä/kirjoja,mitä? Luen satunnaisesti jotain lehtiä mitä kotoo löytyy ja joka aamu selailen päivän lehen (eli käytännössä kääntelen ne sivut läpi tajuamatta niistä yhtää mitää...). Kirjoja luen aina ku kerkeen ja lähinnä Enni Mustosta, Tuija Lehtistä yms, jotka kirjottaa ns ''oikeesta elämästä''.

Montako henkilöä teijän perheessä? Äiti ja iskä mukaanlukien 11.

Villapaita vai toppi? Talvella villapaita, kesällä toppi! Tottakai :D

Shortsit vai farkut? farkut.. paitsi hellepäivinä shortsit

Minkälaine oot uusien ihmisten seurassa? Se riippuu. Jos oon porukassa, josta en tunne ketään, tai tunnen vaan muutaman, oon aika hiljanen. En oikeen osaa alottaa siinä mitää keskustelua ja jos kaikki muut tuntee toisensa, ni niiden juttuihin voi olla vaikee päästä sisään. Jos taas kohtaan vaikka yksin jonku vieraan ihmisen ja se alkaa puhumaan ni oon yllättävänki puhelias ja saatan jopa innostua vähän liikaa :P Myös uuden ihmisen ikä vaikuttaa siihen miten käyttäydyn ja suhtaudun...

Tykkäätkö tutustuu uusiin ihmisiin? tykkään kyllä! Se on just mahtavaa ja sillä tavalla saa uusia kavereita. Aina se vaan ei oo mulle mitään kovin helppoo :/

millanen puhelin sulla on? Nokia Lumia 800 mustana

lempiväri(t)? Keltanen, musta ja valkonen.

oletko koskaan menettänyt ystävää? Jos tällä meinataan sitä, että joku mun ystävistä ois kuollu, ni en. Mutta oon menettäny sillä tavalla että harmittaa jälkeenpäin ettei tullu pidettyä paremmin yhteyttä ja ystävyys ''kuivu kokoon''.

4 kommenttia:

 1. Mun mielestä näitä on just siisti lukee! ;D Haha, mä haluaisin kans isoveljen, kun mulla on isosisko, pikkusiskoja ja pikkuveljiä muttei isoveljee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no kiva ettei vielä kyllästytä :D mietin et tuleeko näistä liian pitkiä ku innostuin selittää joihinki vastauksiin kaikkee mut aattelin et ehkä ne antaa vähä enemmä jos pikkase perustelee! :)
   Joo, isoveli tilaukseen tänne nyt heti ;)

   Poista
 2. Tosiaanki jaksaa!!:) Vaikka tiiänki suurimpaa osaa jo vastaukset: enneku ees luen sitä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nonii sä ja kaisla nyt varmaan osaatte vähintäänki arvata nuo vastaukset jo etukätee :P mut suurin osa ei varmaankaan :D

   Poista