perjantai 6. kesäkuuta 2014

onni on pieniä asioita

Ensimmäinen työviikko takana ja viikonloppu edessä! Tänään pellitettyäni 5000 karjalanpiirakkaa ja jonku verran croisanttia olo oli kyllä sellanen että pari vapaapäivää on ansaittu. Ei sillä, viihdyn kyllä töissä mutta totta kai ne aikaset aamut ja koko päivän seisominen ja käveleminen verottaa osansa mun jaksamisesta. Joka tapauksessa säät on suosineet tällä viikolla tätäkin maailmankolkkaa ja illat oon mäkin saanu niistä nauttia! Kameraa oon kulettanu aika ahkerasti mukana ja kuvia kertyy kauheet määrät. Valitettavasti vaan kesällä ei yleensä jaksa kauheesti panostaa omaan ulkonäköön joten kuvat musta itestäni saattaa olla aika vähissä nyt seuraavat pari kuukautta :D Toivottavasti ette oo jo tässä vaiheessa ihan kyllästyny noihin luonto- ja sisaruskuviin.. Vai katteletteko mielummin mun kotirytkyjä ja sotkunutturoita ;)

noh, teksti ei nyt oikein luista ku mieli tekis lähtee taas ulos nauttii auringosta ja napata pakastimesta jätski mukaan joten suokaa anteeksi lyhyt tekstinpätkä ja kauhee kuvatulva, pliiiis! Sanokaa että joku muukin nauttii nyt mieluummin auringosta ku istuu sisällä koneella?

ainiin, kysymyksiä saa edelleen jättää edelliseen postaukseen! Niitä on kyllä tullu jo ihan kiitettävästi mutta vielä ehtii :)

6 kommenttia:

 1. Voi että miten ihania kuvia, niin kesäsiä :)! Ja joo, kyllä aurinko voittaa tietokoneen ja aika paljolla ;)
  Sulla on suloisia pikkusisaruksia( jos kuvissa esiintyvät sun perheeseen ees kuuluu) :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ja niin ne on, ainaki joskus :DD kyllä yleensä aina kaikki mun kuvissa esiintyvät pikkuset on mun pikkusisaruksia :)

   Poista
 2. Kiva postaus! Aivan ihania nuo sun pikkusisarukset!:)) kyllä niitä kotirytkyjäki vois joskus katella;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Kyllä ne pikkuset osaa ihaniaki olla mutta välillä myös erittäin ärsyttäviä :D Haha joo katellaa jos jossai vaihees sais kuvattua jonku kotilöhöilypäivän asun, siinä voiski olla ideaa! xd

   Poista
 3. Oi kun ihana postaus! Täynnä toinen toistaan kesäisempiä kuvia ! :-)

  http://diary--life.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia! :) Rakastan niin paljon kuvata kesällä, ku saa pienellä vaivannäöllä helposti hyviä kuvia!

   Poista