sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

juhannuksen juhlameininkejä

Täällä ollaan nyt kyllä juhlittu koko kesän edestä! Oikeestaan koko viime viikko oli yhtä juhlahössötystä, siivoomista, leipomista ja suunnittelua. Perjantaina sit oltiin aamusta iltaan reissunpäällä, ensin Aukin konfirmaatiossa ja sitte serkkujen (ja aukin kummien) luona Keski-Suomessa kahvittelemassa. Illalla ku selvittiin kotiin olin aivan raato ja valmis nukkumaan.. Lauantaiaamu alko aurinkoisena ja ehin jo aatella että jes, saadaan hyvä juhlasää! Aurinko kuitenki meni pilveen ja lopulta rippijuhlat juhlittiin pilvisessä ja kylmässä säässä.. Mutta ei se menoa haitannu vaan ehkä pikemminki nosti tunnelmaa ku kaikki pyöri täällä sisällä... :D Mukavat juhlat oli ja itellekki nousi nii elävästi mieleen vuoden takanen ripari ja rippijuhlat. Oi että, miten siitä voi olla jo kohta vuosi? Tai toisaalta VASTA vuosi, kun vuodessa on ehtiny tapahtua nii paljon mutta silti aika on menny tosi nopeesti! Melkein pelottavaa :D Kohtaha sitä jo juhlitaa mun ylppäreitä ja häitä ja hautajaisia.. no ehkei ihan vielä mutta tällä menolla aika menee kyl liian nopeesti.
Ens viikolla mun kiireinen elämä (hah) vaan jatkuu ku täytyy pakata iiiiiiiiiisot kasat tavaraa reissuun jonne lähetään näillä näkymin torstaina. Yritän kuitenki vielä jossain välissä tulla postaamaan ihan tavallisen postauksen ennen paria reissun ajalle ajastettua (krhm, kunhan ensin tekisin ne) postausta.

PS: TÄSTÄ pääset Aukin blogiin, jossa kuvia sieltä itse riparilta ja TÄSTÄ pääset mun omaan, vuoden takaiseen riparipostaukseen.

2 kommenttia:

  1. Hih.. vähä sul kiva blogi ja paljo hienoja kuvia! :) jatka samaan malliin..

    VastaaPoista