sunnuntai 25. toukokuuta 2014

new clothes

Aattelinpa tulla esittelee parit viimeaikojen ostokset ku näitä on taas kertyny. Oon kierrelly paljon kirppareilla ja tänää aamulla oli vielä torilla suurkirppis josta teinki muutaman hyvän löydön. Lisäks eilen kävästiin nopeesti matkuksessa ennen biitsille lähtöä ja sieltä(kin) tarttui jotain mukaan. Näitten kuvien kanssa meinas käydä vähän huonosti kun just ku alettiin kuvaamaan, iski kauhee vesisade-ukkoskuuro.. Sisällä ei tietenkää riittäny valo että ois saanu selkeitä kuvia, joten ei auttanu muu ku kuvata parvekkeella. (ja missään nimessä ei voinu oottaa et se sade lakkaa, ei niinku mitenkää... :D) mutta älkää siis välittäkö hieman kehnoista kuvista vaan keskittykää pääasiaan eli vaatteisiin.

Perus farkkushortsit//Cubus

Bikinien yläosa//Stadium 
treenipaita//kirppari (puma)

Rento neule//kirppari (Ginatricot)

pitsipaita//kirppari (H&M)

läpikuultava paita//kirppari (Veromoda)

neule//kirppari (H&M)


Siinäpä ois, yhet shortsit jäi esittelemättä ku niistä ei ollu edes siedettävää kuvaa.. :D Eipä nuo mitää kovin ihmeellisiä oo, mutta sellasta perusvaatetta mä just nyt eniten tarviinki. 
Mutta kertokaa jos teillä on jotain postaustoiveita, koska mun elämä on tällä hetkellä nii ykstoikkosta ettei siitä oo paljoo kerrottavaa (nii mitä mä sillon huhtikuussa sanoin, ai että ootan sitä et ei tarvi tehä mitää? no tylsäks käy pitemmän päälle, voin kertoo nyt :D). En oo muutenkaa tehny mitää erikoisempia postauksia pitkään aikaan joten vaihtelu virkistäis.

8 kommenttia:

 1. Voi että, mä oon niin kade niille jotka onnistuu tekee kirppareilla noin kivoja löytöjä! Meillä täälä ei ole kuin tasan kolme (onkohan yks ees voimassa enää) kirpparia joista ei tosiaan tee mitään vaatelöytöjä, jotain koristekoiria kyllä löytyy senkin eestä :D Luin sun vanhempia erikoispostauksia, ne oli tosi upeita niin jos keksisit vaikka jonkun mielipidepostauksen, ni ois kiva :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, jos totta puhutaan ni en mäkää kovin usein kirpparilta mitään löydä, mutta sit joskus on tämmösiä kausia et löytää vaikka kuinka :D ja sitku tääl on aina välillä noita suurkirppiksiä ni niistä kyllä löytää iha hyvin :)
   Voisin kirjottaakki jonku mielipidejutun, mutta ongelmaks muodostuu se aihe! ku en jotenki haluis kirjottaa sellasesta ''massa-aiheesta'' esim tupakasta tai alkoholista, vaan joku erikoisempi ois kiva! saa ehotella :)

   Poista
 2. Kivoja vaatteita!! :-) erikoispostausideana mulla ois elämäni aakkoset-postaus, musta vähän tuntuuu et oisit tehny sen joskus mutta päätin silti ehottaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksia :) En oo tainnut tuota elämäni aakkoset -juttua koskaan ainakaan semmosenaan tehdä, joten sen vois toteuttaakki! Kiitos ideasta :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. joo sen voisin tehä!! kiitti ideasta :)

   Poista
 4. Kysymys postaus ja kaveri postaus:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kysymyspostauksen varmasti teen mutta millasta kaveripostausta meinasit? En oikee tiiä mitä mun pitäs kertoo mun kavereista :D

   Poista