torstai 22. toukokuuta 2014

lato

Lisää kuvia sunnuntailta, kun käytii illalla Nooran kaa kuvailemassa tässä aika lähellä vanhalla ladolla. Mä niiin rakastan sellasta maalaismaisemaa ja kaikkia vanhoja latoja ja tykkäänki tosi paljon ku tonne uudelle asuinalueelle on jätetty muutamia tollasia vanhoja rakennuksia muistuttamaan menneistä ajoista. Nuo kuluneet lankut ja seinän rappeutunu väri on vaan kaikessa karuudessaan (nii mikä sana?) niin kauniita. Voisin tuijotella tollasta maisemaa vaikka ikuisuuden, haha :D Tuo tunnelma on vaan nii rauhottava.
Kerran nyt pääsin tässä luontohöpötyksessä vauhtiin ni sanotaan nyt vielä sekin et mun mielestä on nii ihanaa ku näin keväällä (kesällä?) kaikki paikat herää eloon ja yhtäkkiä onki iha vihreetä joka puolella! Tykkään ja täysillä! Voisin myös haistella sateen jälkeistä luontoa vaikka kuinka kauan, heh.
No jos nyt muustakin puhuis ku luonnosta. Kesäloma lähestyy hurjaa vauhtia (enää reilu viikko!!) ja oon kerinny suunnitella kesäks jo vaikka mitä kivaa! Kaks ekaa viikkoo kuluu töissä, mikä on musta ihan mahti juttu sinänsä, et siitä saa rahaa (:P) ja toisekseen ku se on heti alkulomasta, ei sitä tarvi sen jälkee aatella ''rajottavana tekijänä''. Sen jälkeiset kaheksan viikkoo aion viettää ihanien rakkaiden kavereiden seurasta nauttien, matkustellen (mahollisesti tyttöjen kaa risteily Tallinnaan, jee!), auringosta ja lomasta iloiten sekä ex tempore retkiä tehden. Odotukset on korkeella ja toivon että tää kesä täyttää ne. Ainaki aion tehdä kaikkeni sen eteen. Eli ottaa rennosti!

Jokos teillä on kesäsuunnitelmat selvillä? 

2 kommenttia:

  1. Mäki oon suunnitellu jo kesää vähän ja toivottavasti toiveet toteutuu!:)<3 Heheh, can't wait!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep toivottavasti tulee paras kesä tähän mennessä :)

      Poista