lauantai 10. toukokuuta 2014

lazyday

Nonniiin aattelin tulla laittaa nää muutamat räpsyt mun huoneesta tännekki ku muutama tuntu tälle idealle näyttävän peukkua ylöspäin edellisessä postauksessa! Eipä mulla noista mitää kummosempaa sanottavaa oo, kivaa vaihtelua. Vihaan edelleen noita seiniä ja meinasinki kesälomalla ensimmäiseks hommaks ottaa noiden tapettien repimisen irti ja seinien maalaamisen. Haha saa nähä toteutuuko. Kaks ekaa kuvaa on suoraan ovelta otettu, kolmas kuva sängyn/ikkunan luota ja viimenen joku tollanen random-kuva.
Tänää heräsin jo 6.45 ku lähettiin siilinjärvelle suurkirppikselle, mutta oli kyllä ihan turha reissu. En ostanu yhen yhtä riepua, ainoostaan viereisestä s-marketista karkkia xd. Lähinki jossai vaiheessa kaikki pöydät noin sata kertaa kierrettyäni autoon istumaan ja oottaan muita. No, tulipahan käytyä. Muute mä en oo saanu tänää aikaseks yhtään mitään, jotenki en oo osannu tarttua mihinkää hommaan vaan kaikki on kaatunu siihen tyypilliseen emmäjaksa. okei, äsken tein kaks peltiä pannaria mutta siinä kaikki :D välillä tälläset kotihengailulösöily -päivät on kyllä iha jees, varsinki ton kiireisen huhtikuun ja toukokuun alun jälkee. 
Nyt mä taidan lähtee jatkamaan tätä mun laiskimuspäivää löhöilemällä vielä vähä lisää ja ehkä selaamalla sitä instaa noin sadannen kerran tänää. Adios!

ainiin hyvää äitienpäivää kaikille äideille jo näin etukäteen!

pssst kuka huomaa uuden keväisemmän ulkoasun? ;)

14 kommenttia:

  1. Mä huomaan uuen ulkoasun ja iha tosi hienon oot saanu siitä!!<3 Ihana huonekki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hehe joo ei sitä ehkä voi olla huomaamatta ainakaa jos kattoo koneella :D kiitoksia kiitoksia :)

      Poista
  2. Tosi kaunis ulkoasu! Ja kiva huone! :)

    VastaaPoista
  3. Tosi kaunis huone!! Ja ihana, iloinen ulkoasu blogilla! :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo kivaa vaihtelua saa ku vaihtaa huonekalujen järjestystä ja vähän siivoilee :) kiitos paljon!! <3

      Poista
  4. Sä osaat selvästi sisustaa (: Mistä oot muuten ostanu noi mustat korkkarit jotka näkyy tossa ekassa kuvassa ton kaapin päällä? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha oon kyl aika tarkka siitä minkä näkösessä huoneessa elän :D korkkarit on ostettu viime kesänä dinskosta tai andiamosta, en muista valitettavasti enää yhtään :D

      Poista
    2. Ite oon just ettiny tollasia :D

      Poista
    3. Piti ihan tarkistaa ja nuo on siis ostettu Dinskosta, mutta tosiaan siitä on jo vuosi aikaa eli tuskin just samanlaisia on enää myynnissä.. :D mutta ihan perus mustat korkkarit nuo on ni varmasti jostain löytää :)

      Poista
  5. Kivan näkönen huone sulla! 😊 tuosta huoneen maalamisesta annan sellasen vinkin minkä ite totesin ainaki toimivan, säästyin tapettien repimisellä ku maalasin tapettien päälle! Onnistu ihan tosi hyvin, kannattaa vaikka kokeilla ensin pienelle alueelle ettei se tapetti lähe varmasti kupruilemaan. 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitoksia :) Joo oon kans miettiny et tekis mieli mennä siitä mistä aita on matalin eli maalata vaan tohon päälle mut luulen et iskä ei suostu siihe :D onneks on pieni huone ni ei oo kuitenkaa nii kauhee iso työ repiä noita irti, vaikka ärsyttävää se kyllä on silti.

      Poista
  6. ihana huone! :) mistä tuo vaaterekki on ostettu? oon itekin ettinyt just tommosta. ja pölyyntyykö nuo vaatteet tossa nopeesti? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti! :) Vaaterekki on ikeasta, ihan sitä perusmallistoo mitä on aina saatavilla :D No mä en ainakaa oo huomannu et pölyyntys ku pidän siinä semmosia vaatteita mitä käytän kuitenki suht usein eli ei ne kerkii pölyyntyä.. :)

      Poista