keskiviikko 7. toukokuuta 2014

#happy

Vihdoinkin pystyn taas sanoa olevani iloinen ja onnellinen. Oikeestaan oon nyt niin ilonen että voisin vaikka hyppiä ympäriinsä ja laulaa hoilottaa samalla. Välillä tuntu ettei tätä päivää koskaan tule, mutta loppujen lopuks aika meni ihan hujauksessa. Kun koko ajan oli jotain ajateltavaa ja tehtävää, ei aika käyny pitkäks ja se meni tosi nopeesti. Mutta nyt oon todella onnellinen ettei tuo kauhee kiire enää jatku vaan saan hetken ainakin hengähtää. Tehdä niitä asioita joista luovuin sillon kiireen keskellä. Kuten lenkkeily ja siivoaminen. Kyllä - jopa siivoaminen tuntuu luksukselta nyt :D Eilen sainki ex tempore -ajatuksen vaihtaa huoneessa järjestystä ja muutenki vähä siivoilla siellä ja ryhdyinki tuumasta toimeen. Nyt mun huone näyttää vähän erilaiselta ja raikkaalta taas hetken aikaa. Sit mä taas kyllästyn ja käännän koko huoneen ympäri, niin perinteistä minua. Nappasin pari kuvaaki siitä, jos jotain kiinnostaa ni voin ne tännekki viskasta jossai välissä.
Tosiaan tänää mulla oli tasosuoritus ja se meni lopulta ihan hyvin. Jännitin etukäteen aiiivan hirveesti mut sit ku pääsin lavalle soittaa ni ei mua enää edes jännittäny. Soitin vaan. Sit marssin salista ulos ja kohta takasin sisään kuulemaan arvostelun. Olin tyytyväinen ja hymyilin varmaa iha pöllön lailla, nii hyvältä tuntu saada tuo tehtyä. Nyt pidän kunnon tauon soittamisesta ja keskityn kaikkeen muuhun. Sit taas jaksaa iloita soittamisestaki.

6 kommenttia:

 1. Joooo laita huoneesta kunnon kuvia!:) En oo nähny siitä ku puhelinräpsyjä! :D Ja onnee vielä tasosuorituksesta!<33

  VastaaPoista
 2. Hahah onnee paljo! Kiva postaus!

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus! :) Ja onnee sulle, ku voit ottaa jo rennommin =) Itellä on vielä 5 koetta jälellä, mut kai ne pitää yrittää jaksaa :D Ja laitappa kuvia sun huoneesta !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) joo mä laitan ja tsemppiä sulle! Kyl se aika menee nopeesti sit :)

   Poista