torstai 1. toukokuuta 2014

den första maj

Heipodei! Ihan outoo kun en oo ollu viikkoon koneella, tuntuu etten osaa enää ees kirjottaa tällä :D Tulin tossa joku aika sitte Nooralta vappua viettämästä ja oli kyllä tosi kiva ilta eilen. Sellasta aika rauhallista ja lepposaa meininkiä, saunottiin, oleskeltiin vaan, syötiin herkkuja ja yks hullu heitti jo talviturkinki, mä en uskaltanu vielä :D Tää päivä meni ihan ohi ku nukuttii nii myöhään että sit ei oikee jaksettu tehä mitää, tietääkö joku tunteen? Jos makoilee liian kauan aamulla sängyssä ni koko päivä menee sellaseks oleskeluks vaan.
Mutta kuvissa näätte mun asua joltain aurinkoiselta päivältä tällä viikolla. Käytiin viime lauantaina matkuksessa äitin ja pikkusisarusten kanssa ja ostin sieltä tuon perus t-paidan mikä näkyy kuvissa ja yhen toisenki kesäpaidan. Perjantaina kävin yksinään kirpparilla kiertelemässä ja sattumalta löysin sieltä nuo mustat farkut ja sellaset perusfarkut myös. Löydän tosi harvoin kirpparilta mitää kivaa joten olin tosi tyytyväinen löytöihin! Muutenki mulla on vähä pulaa farkuista ni osu just oikeesee aikaa kerranki.
Loput kuvat on jotain turhia räpsyjä mitä aina kertyy kameraan ja sit niitä samanlaisia kukka-koivu-aurinko-maisema -kuvia on sairaan monta sielä...

Mutta tämä tästä tällä kertaa, seuraavan kerran ehin postata todennäkösesti vasta maanantaina ku viikonloppu kuluu leirillä! Toivottavasti teilläki oli kiva vappu tosta vähän kurjasta kelistä huolimatta! (nimim. täällä sato yöllä lunta..jotka onneks kylläki suli jo)

2 kommenttia: