keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

vuoristorataa

Yhtenä hetkenä iloitsen auringosta ja leskenlehdistä mutta seuraavana jo murehdin viikon päästä koittavaa tasosuoritusta ja sitä kuinka selviän kaikesta hässäkästä. Kerta toisensa perään. Ajatus ei pysähdy nanosekunniksikaan vaan kiertää kehää eikä väsy ollenkaan. Käyn ehkä vähän ylikierroksilla... Koko ajan taustalla pyörii ajatus toukokuusta ja siitä ihanasta tekemättömyydestä mikä sillon koittaa. Tai siis toisin sanoen siitä että saa tehdä mitä haluaa, eikä sitä mikä on pakko. Ei sillä, osaan mä nytkin välillä ottaa vähän iisimmin, esimerkiks eilen en tehny yhtään pakollista juttua koska päätin niin. Mutta asiat ei vaan edisty jos niitä koko ajan lykkää joten yritän saada kaiken nyt tehtyä. Onneks huomenna alkaa neljän päivän miniloma. Niin - jos sitä lomaksi voi kutsua että lukee heti tiistaina olevaan kokeeseen ja hankaa jousta kieliä vasten tunti toisensa perään... Jospa mä nyt jotain muutaki saisin tehtyä. Mutta innolla odotan ens vuoden koeviikkoja, saa nähä kuinka mun perfektionistipuoleni silloin kestää. hmph. 

harmittaa itteeki ku nykyää nää postaukset menee nii helposti tän saman asian jauhamiseen enkä saa oikee mitää muuta irti.. Mutta hei, ei oo enää kauaa siihen ku mäki saan huokasta helpotuksesta ja luovuus kukkii taas, toivottavasti :) 
Onko kellään muulla jonkinsortin kevätstressiä havaittavissa?

10 kommenttia:

 1. Mulla meinaa käyä samalla tavalla... Mutta ens kuussa koulu helpottuu!!

  VastaaPoista
 2. sun siskollas on törkee hieno tyyli!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) aika mielipiteitä jakava mutta kyllä mäki tykkäilen aina käydä sen vaatekaapilla ;) mm tos tän postauksen kuvas mulla on sen neule :D

   Poista
 3. Heei tiiän ton tunteen ku viikon päästä 3/3 tasosuoritus tosin pianosta, mutta koko ohjelmisto on aivan levällään! Toisaalta hyvä ku teen tän nyt kasilla pois alta niin ysillä ku viikot täyttyy kaiken maailman valtakunnallisista kokeista nii tää ei ressaa lisäks :D mut tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooh itelläki tosiaa viikon päästä eka osa ts 3:sta (viulussa se on jaettu kahtee osaa) ja kauhee ressi ku pitäs opetella ne asteikot ulkoo.... Nii ja tosiaa päälle vielä se koulu ja orkesterin solistitehtävät ni joha on ahistus taattu! :D mutta hei kiitos sulle! :)

   Poista
 4. tyksin edelleenki tästä blogista mukava ku postailet vaikka onki kiireitä;) tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii kiitos! ♥ Yritän kyllä postailla melko normaaliin tahtiin ja repiä tähän jostain aikaa, nii tärkee tä kuitenki mulle on :)

   Poista
 5. tääh?! siis toi on sun sisko ? oon aina miettinykki, ku yleensä jos sun kavereita on kuvissa, nii kerrot niistä nmeltä nii siis oon miettny, että kuka toi on :D mutjoo, jos kysyt että onko kellään kevätstressiä, nii arvaa vaan.. ku koeviikot alkaa nii meen ku unessa ne jotenki, enkä melkeen jaksa panostaa niihin kokeisiin, mut kyllä siitä selvää (: tsemppiä vaan sulle, jamukava jaksat aina postailla (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo kyllä toi ihme heppuli joka sillontällön kuvissa esiintyy on mun sisko :D ja joo, meinaa itelläki motivaatio olla hieman hukassa mut nopeesti nää viikot lopulta menee onneks :) kiitos paljon ja samoin tsemppiä sullekki :)

   Poista