lauantai 1. maaliskuuta 2014

ON HOLIDAY

Lomalla viimeinkin! On tätä kyllä odotettukki! Nyt voi ottaa nii iisisti ku vaa haluaa eikä tarvi suoda ajatustakaa koululle. Ahh.
Oikeesti mä olin jo päättäny että teen näin loman alkamisen kunniaks sen lupaamani DIY-postauksen, mutta eipäs se nyt onnistukkaa ku pikkusisko otti kameran mukaan riparille. Höh. En siis saa koko viikonloppuna otettua kunnollisia kuvia, joten aattelin nyt toisen kerran peräkkäin julkasta kännykkäkuvia. Käytiin eilen Nooran ja Lyllen kaa matkuksessa vaa hengailemassa ja myöhemmin mä ja noora käytii tsekkaa matkuksen uus mäkki. Oli aivan huippuhauska ilta ja nii siistii nähä lylleeki pitkästä aikaa! Onneks ehitään vielä tänää ja huomenna nähä jossain.
Mun lomasuunnitelmat on romuttuneet noin satamiljoonaa kertaa enkä oo enää itekkää perillä siitä mitä mä meinaan lomallani tehä.. Mä ehkä lähen tiistaina Lapinlahelle, mutta sekää ei oo vielä varmaa.. Ainaki tän viikonlopun oon ihan vaan kotona ja yritän keksiä jotain tekemistä. Maanantaina aattelin käydä salilla ja mahollisesti uimassa ku täälä on hyberhiihtoloma ja kaikki nää kaupungin urheilupaikat on ilmasia. Loppuviikosta sit katellaan mitä keksis jos nyt en pääse lähtee sinne lappariin.

ainii ja nyt ku mulla on vaan aikaa, ni aattelin toteuttaa jonkun toivepostauksen. Mulla on jo luonnoksissa parikin erilaista postausta, mutta jos teillä on jotain idoita ni mielelläni toteutan niitä vaikka ensin! Se DIY-postaus tulee kans mahollisesti ens viikolla kunhan saan kameran takasin ja kuvattua valmiit magneettitaulut.
Laittakaahan ideoita kehiin ja mukavaa lomaa kaikille joilla se alko nyt ja muille nauttikaa koulusta muhahahhaha :D

8 kommenttia:

 1. Hahhahh nii läppä kuvia ja rentoo oli kyllä ettähh!<3

  VastaaPoista
 2. Eikä, mulla alkaa jo maanantaina koulu! :( no mut hyvää lomaa sulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi ei, tsemppiä kouluun! Kiitos :)

   Poista
 3. Eikä, mulla alkaa jo maanantaina koulu! :( no mut hyvää lomaa sulle! :)

  VastaaPoista
 4. Hahhahh nii läppä kuvia ja rentoo oli kyllä ettähh!<3

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Mä oon tehny jo kaks myday-videoo tänne blogiin, ja molemmat lomalla :D mut vois kattoo tai sit jos innostus tekee jonku muun videon?

   Poista