torstai 13. maaliskuuta 2014

oikeesti iloinen

Vaikka tää kirjottaminen tökkiiki nyt (nimim oon alottanu tän postauksen jo kolme kertaa) niin halusin tulla kirjottamaan koska mulla on ollu nii hyvä päivä tänää! En oikeestaa edes tiiä miks, mutta oon vaa koko ajan ollu kauheen hyvällä tuulella. Ehkä se on monien pienempien kivojen juttujen summa et koko päivästä tulee kiva. Tänäänkää ei oo tapahtunu mitää maailmaamullistavan ihanaa, vaan monia pikkuasioita joista oon ollu iloinen. Liikkatunnilla oli viimesen kerran peruskoulun aikana telinevoimistelua, kemian koe meni tosi hyvin, näin Nooraa salilla, hiukset oli vielä liikkatunnin jälkeenki hyvin, Lidlin karjalanpiirakat oli hyviä, ei ollu kiire minnekkään, ei tarvinnu lukee kokeisiin. Miks siis en olis iloinen? En tiiä miks yleensä mun torstait (ja melkeinkaikkimuutkinpäivät) on ihan kauheita päivä ja murjotan vaan koko ajan. Onneks tänää en! Pitäs kai muistaa useemmin iloita pienistä asioista eikä aina vaan oottaa että jotain tosikivaa tapahtuu. Ainaki elämä ois paljon positiivisempaa sillon. Nyt ku tuntuu et jumitan kaikki päivät vaan sellane perustylsä ilme kasvoilla ja juoksen paikasta toiseen ja sit oon iha poikkiväsyny. Eeeeen mä tämmöstä kuvaa haluu antaa itestäni. Tietty välillä saa olla huonoja päiviä mut et ei ihan joka päivä kiitos? Mun elämässä on kuitenki nii paljon sellasia asioita joista saan olla onnellinen että en haluis vaikuttaa ihan masentuneelta. Parempi elämänasenne tilaukseen siis! eiku hups ei sitä ehkä voikkaan tilata. no jos mä vaan päätän et oon iloisempi, toimiskohan?
niin ja tietty nukun ja syön hyvin, muute ei mikää pelaa.

ps. tykkään mun ilopilleri-pikkuveljestä

6 kommenttia:

 1. Voirakkaat te!<3 Mä päätin että aina jos tapahtuu jotain negatiivista, niin käännän se toisinpäin ja etin ne hyvät puolet siitä. Saa nähä toimiiko! xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♥ Tuolla tavallaha se pitäski aina, et ettis mieluummi niitä positiivisia juttuja ku kompastelis niihi negatiivisiin! Se vaa on välillä pikkusen vaikeeta..

   Poista
 2. Tuo sun pikkuveljes on aivan söpö! ♥ Et arvaa miten paljo tuo on multa sanottu, ku tavallisesti en noita pieniä edes huomaa.
  Sulla on muutenki kiva blogi (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aaaws ihana♥ tuo pikkuvekkuli on kyllä nii söpö!
   Ja kiitän paljon, tämmöset kommentit antaa aina inspiraatioo jatkamaan :)

   Poista
 3. Voi että tuo pikkuveljes on söpö❤ sää oot parhain bloggaaja kenen blogia katon. Tätä on tosi kiva kattoa ku Nii ihania kuvia ja postaat tosi paljon!;) JATKA SAMAAN MALLIIN!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi että ku lämmitti mieltä tää kommentti!♥ kiitos piristyksestä sunnuntaiaamuun!

   Poista