sunnuntai 23. helmikuuta 2014

talitintti maalis... eiku helmikuussa

Käytiin Aukin kaa sunnuntain ratoks kuvailemassa vähän ja vaikka nää ei mitää kovin erikoisia kuvia ookkaan ni aattelin tulla ne tänne nakkaan. Tuolla oli tullu jo ihan kevät, tie oli loskassa ja kiireiset kaupunkilaistintit laulo ti-tyy. Toisaalta ihanaa, mutta toisaalta outoo ku ei tänä vuonna oikee kerenny talvi ees tulemaan ennen kevättä. Melkee vois sanoo et syksyn jälkeen tuli suoraan kevät :D Toki voihan vielä tulla takapakkia ja tällä viikolla on kyllä tullu varmaa 10cm lisää lunta et ei sen puoleen.
Kouluviikotki hupenee ku itestään ja tänään on enää 97 päivää siihen ku mulle lätkästään päättötokari käteen! Tuosta ku vähentää viikonloput ja viikon päästä koittavan hiihtoloman ni ei kovin paljoo jää koulupäiviä. Kohta juhlitaan varmaa jo tj viiskymppiä! Ootan kyllä aika kauhulla maalis-huhtikuuta, ne tulee olee jotai nii kamalaa ressin määrän kannalta :/ Kaverit onki jo saanu kuulla tästä osansa..... noh ei pitäs vielä murehtia sitä vaa iloita siitä että enää on yks koe ennen hiihtolomaa   (+oppilaskonsertti..) ja viikonpäästä oon jo onnellinen lomalainen. Jej tätä on odotettu
Nyt kuitenki kemian kirjat kutsuu mua, joten oikein mukavaa lomaa niille joilla se alkaa nyt ja meille muille tsemppiä vielä kouluviikkoon!

EDIT: ainii piti vielä kysyä että kiinnostasko jotakuta sellane pieni DIY-juttu? Askartelin tässä yks päivä sellasia pieniä magneettitauluja ja otin muutaman kuvan sitä varten jos innostusin tekee niistä postauksen. Kiinnostasko?

4 kommenttia:

  1. Mäki ootan kauhulla maalis-huhtikuuta.. Ja tee se DIY-juttu!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ihan liikaa kokeita ja kaikkia isoja juttuja tulossa parin kuukauden sisällä :/ mutta joo voisin tehäkki :)

      Poista