torstai 27. heinäkuuta 2017

olipa kerran Allu ja Linkki

2 1 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Jos tää ois satu, niin se täyttyis nauravaisten kuvien lisäksi kahden ehkä-vähän-höpsön tytön seikkailuista Kuopiossa. Juonen runkona ois mielijohde, joka kieputtelisi lukijaa Mäkkärin autokaistan kautta metsäretkelle, Ikean lihapullatiskille, vaatekauppojen alennusrekeille, Puijonnokan näköalapaikalle, mustikkamättäille, pikkuiseen satamaan, traktorin hyttiin. Lukija vois myös kuvitella taustalle auton hurinaa, kerta toisensa jälkeen peräkkäin soivan Nousee päivä, laskee päivän, ''kato mikä taivas!!'' -huudahduksia, haaveilevaa keskustelua ja luonnon hiljaisuutta.

Okei, mä en oo satukirjailija, eikä musta koskaan semmoista myöskään luultavasti tule. Mutta melkein sadulta nuo päivät Aliisan kanssa tuntu, niin onnellista se oli työarjen keskellä. Aliisa on yks niistä ihmisistä, joihin oon saanu viimesen vuoden aikana tutustua paremmin, enkä vois onnellisempi olla siitä että tutustuttiin. Meijän on vaan niin helppo olla yhessä, ymmärretään toisiamme ja voidaan ihan rauhassa olla sitä mitä ollaan. Ja mikä parasta, molemmilta löytyy saman verran semmosta elämänhulluutta, joka saa esimerkiks tekemään u-käännöksen ja palaamaan taakse jääneeseen hienoon paikkaan kattomaan auringonlaskua, tai vaihtamaan vielä lennosta suunnitelmaa ja jäähä kuvaamaan maailman hienoimman keltasen traktorin luo. Joka on muuten mun tuleva hääauto. Miks kaikki aina nauraa ku haaveilen traktorista hääautona? 

Niin että kiitos Aliisa kun kävit, palataan ja halataan ♥

12 kommenttia:

 1. Niin hyvin kirjotettu ja kuvaa meijän hetkiä just sellasena ku ne oli 😍❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän ❤ oli meillä kyllä nii mukaavaaa!

   Poista
 2. Aivan huikia postaus jälleen kerran!�� Toi ilonen fiilis kyllä tuli vahvasti tännekki päin Suomea tän postauksen myötä��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 👌😊 se on aina kiva kuulla jos fiilis välittyy tekstistä ja vieläpä jos ilonen fiilis tarttuu ni täydellistä :)

   Poista
 3. Ihanasti kirjotettu! <3 Voin kuvitella todellakin tuon sun hääautona, se ois erilaista, mut eiks sen pitäis ollakki just semmosta? Höpsöjä olette!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän <3 haha joo ois se varmaan vähä erilaista ku muilla, mut millonka mää oisin siitä välittäny xd ollaan me ehkä vähän höpsöjä!

   Poista
 4. Tästä tuli niin hyvä mieli. Ihania kuvia. Ootte molemmat tosi kauniita ❤ Ps. toi traktori ois just söpö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että ihana kuulla ❤ kiitos!
   Eikö oiskin!! (Sydänsilmäemoji)

   Poista
 5. voi miten ihania kuvia ja kivasti kirjotettu teksti ❤️ ps. meillä on tollanen traktori, et jos haluat lainata häihin ni onnistuu ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! ❤ ja oijoijoii todellakin haluan!! (Okei, ehkä ensin täytyy kuitenki saada tää elämäntilanne semmoseen kuntoon et voi jotain häitä suunnitella xddd)

   Poista
 6. Aivan superihania kuvia teistä!! <3

  VastaaPoista