tiistai 3. tammikuuta 2017

onnea

Blogi on eläny hiljaiseloa viimeisen kuukauden ajan, mutta elämässä on menty eteenpäin siitäki huolimatta. Monenlaisia fiiliksiä, hyviä ja huonoja, on päiviin mahtunu. Ilon ja surun, huolen ja ahdistuksenkin hetkiä. Vaikka elämä ei aina oo pelkästään ruusuilla tanssimista, oikeestaan aika harvoin se sitä on, niin aattelin silti kertoo teille kuulumisista ne parhaat puolet - onnen hetket.

5
♥ Onnellista oli joulunaika, joulusaunan lämpö, koti, perhe ja pienten riemu.

♥ Onnea on ystävä, jonka sain meille muutamaks päiväks kylään välipäivinä. Raskaiden työpäivien jälkeen oli ihana ottaa vaan rennosti muutama päivä, lähtee ex tempore kirppiskierrokselle, ajaa kolme tuntia autolla ympäri kaupunkia ja syödä karkkia ja sipsiä autossa parkkipaikalla. Illalla vähän sipistä salaisuuksia ja vaihtaa kuulumisia. Kiitos Laura <3

3

♥ Onnea on pulkkamäki ja pikkupakkanen, jonka ansiosta muutaman laskun jälkeen jokaisella oli punaset posket ja hymyssä suu.

♥ Onnea on myös työkaverit, jotka jakso tsempata joulukiireessäkin, ja asiakkaat, jotka muisti kehua ihanaa palvelua ja iloisia tonttutyttöjä.

4

Loman viimesinä päivinä kävin heittää töissä vielä pari aamuvuoroo ja yhden sellaisen jälkeen suuntasin nokkani kohti Jyväskylää uudenvuoden viettoon. Niistä päivistä olo on aikalailla sanaton. Jotaki onnen määrästä kertoo ehkä se, että sunnuntai-iltana bussissa istuessa en vaan voinu lopettaa hymyilemistä.

Onnea on ihmiset, joiden seurassa voi ihan vapaasti hengata tuulihousuilla ja märillä hiuksilla. Onnea on pitkä kävelylenkki raikkaassa pakkassäässä maaseudun rauhassa. Onnea on tähtitaivas, revontulet ja tähdenlento vuoden viimeisinä minuutteina. Onnea on laulaa vuoden vaihtumisen yli, ystävän kanssa vieretysten. Onnea on nauraa niin, että mahaan sattuu. Onnea on savusaunan lämpö. Onnea on jopa valvoa 27h putkeen, kun nukkumaan ei vaan malttanu alkaa. Kiitollinen.

2

Onnea on arjen alkamisen keskellä lisänny myös joka puolelta sadelleet synttärionnittelut (kiitos lämpimistä ajatuksista jokaiselle <3) ja ihan mahtavat ystävät, jotka onnistu eilen yllättämään mut täysin. Ootte te vaan yhenlaisia, ihan rakkaita

1

PS: ♥ Onnea on se, että koulua on jäljellä kuusitoista aamua. Kyllä. Kuusitoista

8 kommenttia:

 1. Voi että miten hyvä mieli tuli tästä postauksesta. Ihania hetkiä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! :) nää on kyllä semmosia hetkiä, joita muistelee suu hymyssä <3

   Poista
 2. Ihana kirjotus, ja koko blogi! :) Käyn aina kurkkiin oisko uutta postausta, tullee aina niin hyvä mieli sun juttuista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, ihana kuulla! :) mää tänne aina sillontällön jotai päivittelen, välillä enemmän ja välillä vähemmän <3

   Poista
 3. <3oli meillä mukavaa. ps koska otetaan uusiks lättyjenpaisto-operaatio ;D..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan meillä <3 hahah millonvaan xddd just eile paistettiin kämpällä lettuja mut päästii VÄHÄN vähemmällä säätämisellä xd

   Poista