tiistai 11. lokakuuta 2016

raitapaita tekee onnelliseks

3 2 1 4 5

Vaikka ulkona näyttää tällä hetkellä just siltä miltä yleensä Suomen lokakuussa näyttää (= ei kovin kauniilta), niin viikko sitten Pohjanmaalla keli oli kuin toukokuu. Me rämmittiin metäs ja räpsittiin kuvia varmaan tunnin verran putkeen, eikä ajankulua huomannu ollenkaa. Parhaita hetkiä ♥

Nyt on myös uus jakso pyörähtäny kunnolla koulussa vauhtiin ja oikeestaan mulla on iha hyvä fiilis tästä jaksosta. Äikän tunneilla oon aivan liekeissä, jotenki musta tuntuu että se on just se mun juttu. Oon myös luvannu itelleni että hoidan muutamia pakollisia juttuja (mm. autokoulun syventävän vaiheen) tässä jaksossa pois alta, saa nähä miten niiden käy. Tää viikko alko mukavasti eilen kahen tunnin koulupäivällä ihan niinku mulla paljoo muita nykyään oiskaan ja sen jälkeen reippaalla maanantaisiivouksella omassa huoneessa. Illaksi lähettiin vielä tuttuun osotteeseen porukalla repimään tapetteja seinästä, kyllä me mimmit tää remppa vielä hoidetaan!

Syyslomakin kolkuttelee jo muutaman päivän päässä ja oon siitäkin innoissani, nimittäin on meinaa aika mukavia suunnitelmia ens viikolle. Oikeestaan elämä ei oo yhtään hassumpaa just nyt, pienistä murheista huolimatta suurimman osan ajasta hymyilen tälle kaikelle - elämälle.

kuvat © Roosa K

2 kommenttia:

  1. En oikeesti kestä tätä elämäniloa mikä pursuaa täältä sun blogista ja susta! Nää postaukset on aina pakko tulla tsekkaan vaikka mikä ois :) jatka samaan malliin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan ihana kommentti, kiitos! Ei sitä aina jaksa itekkään olla niin positiivinen ja ilonen mutta onneks ees joskus - ja ihanaa jos se välittyy myös sinne ruudun toiselle puolelle <3

      Poista