sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

kesäarki

5 1 3 2 6 4

Hei tyypit ja ihanaa sunnuntaita ♥ Mulla tää sunnuntai on kulun lepposasti, niinkuin oikeestaan koko viikonloppu parin vaapapäivän ansiosta. En oo jaksanu touhuta sen kummepia, oon vaan löhöilly kotona tekemättä mitään. Tai no, kyllähän mä siivosin. Ja kävin aivojen tuuletusreissulla Ikeassa. Siinä oikeestaan kaikki mainitsemisen arvoinen.

Tää viikko oli siis mun ensimmäinen työviikko kesätyöpaikassa ja oon yllättyny miten hyvin jaksoin ne neljä peräkkäistä aamuvuoroa (joka alkaa siis viideltä). Olinhan mä ihan poikki aina työpäivän jälkeen, mutta töissä jaksoin kuitenkin kiitettävästi, ehkä hyvien yöunien ansiosta. Päätös olla nukkumatta päiväunia osottautu siis ihan toimivaks vaihtoehdoks niin pystyin nukahtamaan illalla jo kasin aikaan. Sanoin kyllä kavereille että mun sosiaalinen elämä kärsii näistä aamuvuoroista ku mun päivärytmi on päinvastanen ku monella muulla, mutta onneks on sit välillä myös näitä vapaapäiviä ja myöhemmin myös inhimillisempiä työaikoja. Ja onneks on tsemppaavia työkavereita ni jaksaa!

Torstaina pyöräilin Maijulle yökylään että aamulla ei tarvis polkee ihan niiin pitkää matkaa töihin. Perjantaina mun töitten jälkeen pyörähettiin sit kirjastossa ja lainasin kesälukemista, nyt kun vihdoin on aikaa lukee. Kierreltiin myös kirpparilla mutta eipä sieltä mitään oikein löytyny. Tämmöstä peruselämää täälä siis, töitä ja töitä ja vähän kavereita ja muuta pientä. Kesäarkea.

Nyt vois ehkä vähän suunnitella tätä päivää tästä eteenpäin tai sit vaan tarttua kirjaan ja uppoutua sen pariin muutamaks tunniks. Kuullaan taas!

6 kommenttia:

 1. Voi, että tätä sinun blogia on kiva lukea vaikka olenkin jo 30+ äiti-ihminen. Elän mukanasi uudestaan omaa nuoruuttani, sen huolettomuutta, sellaista raikasta ja elämän makuista elämää. Nuoruuteen kuuluu monenlaiset vaiheet ja tunteet, ja osaat hienosti sanoittaa niitä itsessäsi. Ymmärrät selvästi mitä on elämä, ei ainoastaa auringon paistetta ja hengailua vanhempien rahoilla. :)
  Blogisi nimestä tulee mieleeni psykologia ja psykiatria. Tiedä vaikka sinustakin tulisi jompi kumpi kun isoksi kasvat. Niin viisaita ovat ajatuksesi. :)
  Onnea ja menestystä elämääsi!
  (Minä jatkan edelleen blogisi seuraamista jatkossakin.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että miten ihana saada tämmöstä palautetta! Varsinkin tän kevään jälkeen kun on tuntunu ettei oo ehtiny panostaa blogiin niin paljon ku ois halunnu, on ihana kuulla että täältä edelleen silti välittyy se elämisen meininki mikä ennenki. Nuoruuteen tosiaan kuuluu tosi monenlaisia vaiheita ja niihin on varmasti kiva sit itekkin vähän vanhempana palata tän blogin kautta. Niin ilon kun huolenkin päiviin. Aina ei tosiaankaan elämä oo yhtä auringonpaistetta mutta onneks muutaman aurinkoisen päivän jälkeen jaksaa taas hetken vähän synkempääkin elämää.

   Itse asiassa psykologia on yks mielenkiintosimmista aineista tällä hetkellä koulussa ja oon aina ollu kiinnostunu siitä mitä ihmisten pään sisällä liikkuu! Mietin ja pohdiskelen paljon asioita ja joskus niitä onnistuu kirjottamaan ylöskin. Saa nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan, minne mielenpolut kuljettaa.

   Kiitos paljon kauniista ja tsemppaavista sanoista! Kivaa että pysyt mukana jatkossakin :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Jep, niin kiva oli saada kesä edes muutamaks päiväks taas tänne (vaikka nyt just taivas on harmaa ja ihan kohta sataa). Koska kesä ♥

   Poista
 3. Kivoja kuvia olit ottanut.
  Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! (kiitos myös mamalle joka räpsi noi kuvat musta :) )
   Täytyypä käydä kurkkaamassa sun blogi!

   Poista