keskiviikko 10. helmikuuta 2016

elämän kultahippusia

2 1 6 5 3 7

Tiiättekö niitä päiviä, kun nousette vähän väärällä jalalla ja mikään ei onnistu, kaikki kaatuu päälle ja meinaatte alkaa itkee jo siitä, että enkun sanakoe äänestetään eri päivälle kun oisitte halunnu? Mulla oli eilen sellanen päivä ja jossain vaiheessa päivää alko jo itteekin ärsyttää se että ärsytti kaikki asiat. Tuntu vaan siltä että se päivä ei oo mua varten, jokainen pienikin vastoinkäyminen tuntu yli-isolta.
Mutta kun siitä päivästä selviää (kiitos ystävät kun ootte olemassa ♥) niin seuraava päivä tuntuu sitäki kivemmalta pienine suurine iloineen. Tänään oonki sit hymyilly ja nauranu eilisenki eestä, huolimatta siitä että aamubussissa oli noin sata ihmistä (istumapaikkoja 39:lle) ja myöhästyin aamun ekalta tunnilta kymmenen minuuttia.

Tänään vikalla tunnilla meillä oli potkiaiset abeille ja potkittiin noi koulun päälliköt ulos kunniakujaa pitkin. Hassua aatella, että ihan pian me (minä ja muut kakkoset) ollaan koulun vanhimpia, kun ihan vasta oltiin niitä nuorimpia. Kauhulla aattelen syksyä ja ekoja kirjotuksia, kääks. Mutta onneks tässä on vielä kevät aikaa uurastaa viimesiä kursseja pakettiin ja pohtia kirjotuskuvioita. Tosin abivuoden esivalinnat on jo tehty, joten jonkinlaista hajua siitä mitä aikoo kirjottaa, täytys jo olla. Onneks mun paketti on ollu melko selvä jo vuoden ajan, ainoostaan enkkua mietin vielä että kirjotanko vai en ja kirjotanko lyhyenä vai pitkänä. 

Mun kuulumiset tällä hetkellä on aika koulupainotteisia, tuntuu et koulua tursuaa jo korvistaki ulos vaikka uutta jaksoo on menny vasta kolme päivää. Onneks joka päivässä on myös pieniä ilonaiheita, niinkun vaikka tänään se että Viola päätti bussissa että tuleeki meille suoraan koulusta hetkeks. Kesätyöasiat meinaa vähän stressata, oon nyt yrittäny lähetellä hakemuksia vähän sinne sun tänne, toivotaan et jostain tärppäis. Autokoulu etenee, muutaman viikon päästä mulla voi jo olla kortti! Viikonloppuna oon täälä kotona varaäitinä koko viikonlopun ajan ja kahen viikon päästä on leiri, jonne oon menossa isoseks. Sellasta kivaa peruselämää täälä siis, ei sen kummempaa. 

Yritän nyt aktivoitua täälä puolella, on nää viime viikot menny niin hiljaisuudessa että melkein hävettää. Ei vaan oo ollu kirjotusfiilistä, kun ei oo ollu kuvia ja ajatukset on ollu ensin koeviikossa ja nyt muutaman päivän tän uuden jakson sisäistämisessä. Jospa tää tästä taas lähtis käyntiin, palataan!

14 kommenttia:

 1. Voi vitsit miten ihania kuvia teistä! <3 Niin ja ihana postaus muutenki jälleen kerran! Paljon tsemppiä sinne koulujuttujen kanssa ja muutenki! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Onnistu kyllä yllättävän hyvin noi kuvat sateesta huolimatta ❤ tsempit sinne myös!

   Poista
 2. Huokuu onnellisuus nuista kuvista. Ihania ootte<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan onnellisia ❤ ihanaa jos se näkyy sinneki!

   Poista
 3. Oi,tosi ihana postaus! ❤ jotenkin ihan vaistomaisesti kurkkii bloggeriin ja oottelee postausta sulta -ja iloitsee sen nähtyään! Mutta tosiaan omaa tahtia vaan :D
  Ihanan kuulosia suunnitelmia tulevalle ajalle sulla :) jospa joku kesätyöhakemus tärppäis ja tsemppiä koulunkäyntiin!

  Peeäs. Ihana paita sulla *.*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihania sanoja, kiitos ❤ joo nyt on ollu vähä probleemia tän blogin kans ku mulla ei oikein koskaan oo kuvaajaa ja on ollu nii paljon kaikenlaista aateltavaa viimepäivinä, mut teen tätä siihen tahtiin ku tuntuu hyvältä :)
   Toivotaan parasta, kiitos tsempeistä ja kehuista ❤

   Poista
 4. Tämä on kyllä aina yks hyvänmielenblogi. Piristävää löytää uus postaus, kirjotat tavallisista arkisista asioista aina niin lämpimästi. Ja kuvissa taas kaks kaunista tyttöä! (Smile is the prettiest thing you can wear)

  Tsemppiä kovasti koulupäiviin ja erityisesti työnhakuun! Se on välillä niin rasittavaa hommaa. Ja kivoja kevätpäiviä sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äää apua, ihana kuulla! :) hymy on kyllä kaunein asia mitä päällensä voi pukee - ja piristävin!

   Kiitos tsempeistä! Toivotaan tosiaa et jostain tärppäis kesätöitä. Aurinkoisia kevätpäiviä sulle kans :)

   Poista
 5. Niin ihania ja hyväntuulisia kuvia<3

  VastaaPoista
 6. oivoi miten tiiänkin niin hyvin tollaiset päivät? musta tuntuu ettet kyllä oo ainut joka koomailee postauksien suhteen.. kyl tää tästä kun valo lisääntyy nii mäki herään xd haha

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis joo välillä vaa on sellasia päiviä et kaikki ottaa aivoon! Haha onneks ei kuitenkaa kovin monesti viikossa xd
   Ehkä se on tää loskaräntä joka saa vähän ite kunki koomailee viltin alle mielummin kun ulos kuvaamaan asukuvia? Kyllä mulla ainaki vaikuttaa postaustahtii nii paljon se et onko kivoja kuvia julkastavaks! Mutta onneks valoa kohti mennään koko ajan *_*

   Poista
 7. Mitä oot aatellu kirjottaa, millasia suunnitelmia tässä vaiheessa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näillä näkymin syksyllä terveystieto ja enkku (lyhyenä tai pitkänä) ja keväällä sit äikkä, psyka, matikka ja ruotsi :)

   Poista