keskiviikko 4. marraskuuta 2015

sulaudun graffitiseinään

3 4 21

Heipodei! Täällä taas, ensimmäisten omalla kameralla räpsittyjen kuvasten kanssa. Ja uusilla rilleillä!
Vaikka oon lupautunu lähtemään lenkille noin puolen tunnin kuluttua, hinku tulla julkasee nää kuvat ja pari sanaa on liian iso että malttaisin oottaa huomiseen. Joten koitetaan olla nopeita.

Käytiin eilen yhellä välkällä kuvaamassa meijän koulun lähellä olevalla tunnelilla Veeran ja Vilman kans. Alkuperänen suunnitelma oli mennä kuvaamaan vasta koulun jälkeen, mutta mulla sattu olee sen verran kiirepäivä plus neljän aikaan ois ollu jo aika pimeetä, joten päädyttiin sit tähän ratkasuun tällä kertaa ja mennään kunnolla kuvaamaan joku toinen päivä. Räpsittiin pikavauhtia kaikista muutama kuva ja kiirehittiin takas tunnille. Tulipahan tehtyä samalla pieni happihyppely, yleensä kun välkät tulee kulutettua lähinnä sisällä portailla istuskellen. harmi sinänsä! Mutta saatiimpa ees muutama onnistunu räpsy punasten poskien lisäks. Musta on jotenki hauska miten mun takki, huivi ja laukku mätsää tohon seinään ihan sattumalta! 

Tämmöset pikamoikat tällä kertaa, nyt nimittäin kello alkaa olla jo sen verran et täytyy alkaa vaihtaa lenkkikamoja päälle ja ettimään jostain heijastin (hui, en uskalla enää liikkua ulkona ilman sitä), joten jatketaan kuulumisten parissa taas joku toinen päivä! Nii ja hei, kertokaapa mitä mieltä ootte uusista laseista? Musta itestä ainaki tuntuu et ihan kivaa vaihtelua välillä tämmöset vähän tummemmat versiot ei ne kyllä oikeesti ihanihan mustat oo vaikka kuvissa saattaakin siltä näyttää. Mutta nyt, moikkamoi!

Veeralle iso kiitos kuvista!

8 kommenttia:

 1. Ihanat lasit! sopii tosi hyvin sun hiusten väriin. Ja oot muutenki tosi kaunis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi paljon kiitoksia! :) Mäkin kyllä tykkään näistä, jotenki kivaa vaihtelua!

   Poista
 2. sopii sulle ku nenä päähän, ihania kuvia <3

  VastaaPoista
 3. Oi noi lasit sopii sulle ihan tosi hyvin!♥ Ja ihanan reipas iloinen tyttö! Ja hei sairaan kiva toi takki!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitoskiitos! ♥ Sinä olet kiva ♥

   Poista
 4. Siis täytyy sanoo, että noi lasit sopii niin hyvin, että näyttää ku ne ois ollu sulla jo kauan! Kivan kuvauspaikan ootte löytäny ja ihana sä tietty ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha jopa mä itekkään en huomaa mitenkään valtavan suurta muutosta edellisiin ja tuntuu kans siltä et nää ois ollu kauemminki jo! Jotenki tuntu heti kotosilta :D
   Toi graffitiseinä on kyllä upee! Ja sä ♥

   Poista