maanantai 5. lokakuuta 2015

Kakkoskoti

2 1 4 5 3 6 E 7 B C 9 D <A

Onko teillä ystävää, jonka oven taakse voitte mennä lauantaiaamuna kello 8.50 kun kaikki nukkuu vielä ja ystävä tulee yöpaita päällä avaamaan oven? Onko teillä ystävää, jonka kotona voit herätä ensimmäisenä aamulla, tyhjentää ja täyttää tiskikoneen ja laittaa kahvit tippumaan? Mulla on. Mä nimittäin seisoin lauantaiaamuna tohon aikaan Lauran oven takana ja niinkun aina, pystyin taas tulemaan niille niiku kotiini. Kakkoskotiin ♥

Alotettiin lauantai reippaasti ja lähettiin aamulenkille raikkaaseen syysaamuun. Kyllä muuten lähti päivä hyvin käyntiin ja rapisi viimesetkin unihiekat siinä vaiheessa kun keinuttiin pää alaspäin leikkipuiston keinussa ja papatettiin niinku mitkäki papupadat. Takas tullessa tehtiin ruoka uuniin paistumaan ja lähettiin käymään kirpparilla ja kaupassa. Oltiin saatu idea et pakataan lapset autoon ja lähetään koko konkkaronkalla suunnistamaan netistä löydettyä osotetta kohti. Lähteminen oli taas yhtä hulabaloota kun termospullon korkki oli hukassa, yks ei suostunu vaihtaa vaatteita, toinen kiukutteli muuten vaan ja tulitikkuja ei löytyny mistään. Kun viimein oltiin kaikki selvitty autoon ja matkalle, piti vielä kääntyä takasin tuomaan ruuveja raksamiehille, kun ne oli jääny autoon (tottakai).

Kaikki tää vaiva (ottaen huomioon vielä senkin että ajettiin ensin oikeen risteyksen ohi ja meidän taitava kuski joutu peruuttelemaan isolla kolmentoista hengen perheautolla keskellä mettätietä) palkittiin kuitenkin kun vihdoin päästiin perille. Meitä vastassa oli siisti ja iso laavu, johon pääsi ihan viereen autolla ja pihapiirissä oli vielä keinujaki lapsille ja lapsenmielisille. Nautitiin sielä olosta nii täysiä ettei ees huomattu että useempi tunti vierähti hetkessä. Keliki oli aivan mahtava, joten voisin sanoo että kerrassaan onnistunu päähänpisto!

Illemmalla saatiin vielä päähämme lähtee keräämään ilmasia omenoita, joista sit keiteltiin puolenyön aikaan Lauran kanssa hilloo. Ihan viimesenä siskonpedillä vierekkäin maates kuiskasin Lauralle et on niin onnellinen olo. Sitä se on vieläkin. Sunnuntaiaamuna pakattiinkin jo kimpsut ja kampsut kasaan ja halattiin hyvästiksi. Onneks tällä kertaa lähdön haikeutta helpotti tieto siitä, että syyslomalla taas nähdään. Kiitos tästä voimaviikonlopusta rakkaat ystävät♥

Kuvat © mä, Laura ja Roosa

8 kommenttia:

 1. Hah ihana toi kuva mis noi lapset apinoi puun päällä :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Luontoleikkipuisto heh :D (täytyy paljastaa et kyllä me isotkin ehkä ihan vähän salaa kiipeiltiin tos.)

   Poista
 2. Voi, mä voin vaan nii kuvitella kui kivaa teillä on ollu ! ♥ Aivan superihania kuvia, niin aitoja ja onnellisia! Välittyy kyllä niin hyvin teiän fiilis tänne mullekki asti. Ihana postaus siis taas kaikenkaikkiaan :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa jos fiilis välittyy ruudun sinnekin puolelle♥ ( vaikka olikin vähän vaikeuksia keksiä että miten ihmeessä saan kaiken samaan postaukseen :D )

   Poista
 3. ♥ ♥ ♥ miks sä saat aina näistä sata kertaa kivempia?! aahhaah nauran äänee noille sun lauseille xd nii hyviä! lisäisin toho hulabalooseen vielä "sä et enää sit ota yhtää vaahtokarkkia!!! mitä mä just sanoin?! " lauseet. ja unohin sen että meiä piti säätää ne penkitki oikeipäi sieltä auton takaosasta xdd hetkeekää en vaihtais pois, iha sikakivaaa! kivaa et meil on kaks 'siskoo' lisää ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mun mielestä sun postaus oli paljon kivempi xdd tuntuu et tästä tuli vähä hassu vaikka asiaa ois ollu vaikka kuinka. Ja haha jooo noi vois kyllä lisätä kans :D ja ''Onhan iisakki tallessa?'' ''Missä se kirves nyt taas on?'' ''Miks tää ei syty?!?''.
   En mäkään, ihanaa et teil pystyy elää nii täyttä elämää ♥ pus.

   Poista
 4. Niin kivoja kuvia! Oli kiva nähä :) -jenni

  VastaaPoista