maanantai 31. elokuuta 2015

tähtihetkiä

2 1 6 LINKIN LAHJA VARPAAT 9 8 3 5 7 4

Heti alkuun pahoittelut hiljaisuudesta! Mun piti kyllä julkasta postaus perjantaina mutta bussissa ei toiminukkaan netti joten täällä ollaan nyt.

Juteltiin yks päivä viime viikolla Lauran kanssa ja mietittiin että millonkahan me nähään seuraavan kerran. Oon halunnu lähtä käymään Lauran ja J:n uudella kämpällä jo siitä asti kun ne muutti sinne, ja yhtäkkii tajusin että hei, mähän voin lähtee vaikka heti seuraavana viikonloppuna. Niin mä sit pakkasin kimpsut ja kampsut (=muuttokuorman) kasaan ja hyppäsin perjantaina bussiin kohti pohjanmaata.

Ikuisuudelta tuntuvan bussimatkan päätteeks saavuin vihdoin määränpäähän ja sain halata ihanaa ystävääni pitkästä aikaa. Kiinnitettiin mun matkalaukku pyörän lukolla tarakkaan kiinni (koska mun parhaat ideat) ja naurettiin vastaantulijoiden huvittuneille ilmeille kun pyöräiltiin kämpälle päin. Tuntu niin ihanalta päästä taas paasaamaan sydämen kyllyydestä ja kertomaan viimeaikojen tuoreimmat kuulumiset. Perjantai-ilta oltiin vaan rauhassa kotosalla ja Mamba ja Jumppuki pistäyty kylässä.

Lauantaiaamuna sain herätä Lauran laittamalle ihanalle aamupalalle. Syötiin rauhas eikä pidetty mitään kiirettä minnekään. Lopulta selvittiin ulos asti ja käytiin kuvaamas lähistöllä olleessa puistossa. Saatiin taas vähän huvittuneita katseita kun maattiin rähmällämme maassa ja huudeltiin ohjeita toisillemme kameran takaa, mut ainakin meillä oli hauskaa (ja saatiin ihania yhteiskuvia meistä♥). Illemmalla hypättiin Mamban tasasen varmaan kyytiin ja lähettiin käymään Kokkolassa venetsialaisissa. Pelättiin raketteja ja humalaisia ihmisiä, mutta nautittiin mereen heijastuneista soihtukynttilöistä ja antosista automatkoista.

Mulla oli paras viikonloppu vähään aikaan ja tällä onnellisuuden ja kiitollisuuden määrällä jaksaa ehkä taas syyslomaan asti (jollon tytöt huristelee vuorostaan Kuopioon!). Reipasta kouluviikkoo ♥ (ennen kaikkee mulle, kun kouluhommia tupsahtelee joka suunnalta niin että meinaa vähän ressiä puskee)

10 kommenttia:

 1. <3<3 parasta.
  ps. tsemppii koulujuttuihi. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep ♥ Ei vaan löydy sanoja kuvaamaan.
   ps. Kiitos :3

   Poista
 2. oli niin siisti nähä sua pitkästä aikaa ja reissu oli mahtava ♥ kiitos mukana olosta! onneks seuraavaki reissu on jo tiedossa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep nii oli! Nii parasta taas paasata oikee antaumuksella meijän tyttöjengillä ja nauttii vaan ♥
   Jooo niimpä, tänne vaaan ;)

   Poista
 3. Eikä niin ihanan onnellisen näkösiä ootte! Varmasti ollu ihan huippuu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe :3 Meillä oli niin hauskaa ku otettiin näitä kuvia! Ei ihmekkään että onnellisuus välittyy ruudun toisellekin puolelle :)

   Poista
 4. Voi, niin kivaa kuulla et teillä on ollu hauskaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli kyllä ihan superkivaa ❤

   Poista