sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

viikon positiivisimmat


Huomenta sunnuntaihin ihanat!♥ Voitteko kuvitella miten ihanalta yks vapaapäivä tuntuu, kun on eka tehny töitä kuutena päivänä yhteensä 48,5h ja polkenu 110km työmatkoja? Kun on rehannu mansikkalaatikoita toisensa perään kylmiöstä ja hymyillen vastaillu samoihin kysymyksiin kerta toisensa perään? Kyllä, vapaapäivä tuntuu erittäin hyvältä. Sen kunniaks mä aattelin listailla teille vähän tän viikon positiivisia juttuja, nimittäin eilen kun töiden jälkeen kaaduin raatona sängylle, aloin miettimään että oikeesti oon ihan pohjimmiltaan tällä hetkellä onnellinen ja myös tähän viikkoon on mahtunu paljon ihania ja piristäviä asioita. Niinkuin jokaiseen päivään ja viikkoon.

2 1

♥ Alkuviikosta törmäsin sattumalta mun kummeihin kun olin töissä. Oli hauska jutella hetki kun muuten oli niin hiljasta. 

♥ Perjantaina sain yhtäkkiä kyydin töihin eikä tarvinnut pyöräillä. Ja samana päivänä tein kesän ylivoimasesti parhaan myyntituloksen: torstaina myin ehkä 35 laatikkoo, perjantaina myin 135. 

♥ Uus huone. Rehasin sunnuntaina ja maanantaina mun tavarat entiseen Aukin huoneeseen, kun se muuttaa nyt vuodeksi pois kotoa. Täällä näyttää kyllä vielä vähän keskeneräseltä kun en oo kerenny kun käydä vaan nukkumassa täälä, mut pikkuhiljaa tavarat löytää paikkojansa. Ostin ainakin söpöjä kortteja Ikeasta yks päivä!

7
8

♥ Pikkuveli, joka on nyt alkanu puhumaan kunnolla. Niin ihana tulla kotiin kun toinen huutelee kiikusta Inkkiiiii tuliii. Kiikkaa. Tuu tänne ja pyytää multa lisää vauhtia. 

♥ Eilen töissä kesken päivän vaihettu muutama sana Kaislan kans puhelimes. Voin kertoo että tuo tyttö osaa kyllä piristää. Hymyilin vielä pitkään sen jälkeenki varmaan ihan idioottimaisen näkösenä asiakkaille. 

♥ Brita-kakku, joka ootti mua yks päivä kun tulin töistä kotiin. Vaikka mansikat tursuaa muuten jo korvistaki ulos, niin britakakkua en voi vastustaa.

♥ Asiakkaan kiitos, kun kannoin sen apuna mansikat autoon. Muutenki monet asiakkaat saa mut päivän aikana hymyilemään, kun kiittelevät ystävällistä palvelua tai kehuvat ettei ollu jääny yhtään huonoo mansikkaa mansikkarasiaan.

6 3 5 4

♥ Eilisen illan fiilis, kun lähin yksin kameran kanssa mettään. Istuin kivellä keskellä-ei-mitään, mussutin mustikoita suoraan puskasta (olin jo ihan unohtanu että nyt on mustikka-aika ja miten ihanalta ne maistuu!), juttelin Lauralle ja olin vaan. Nautin hiljaisuudesta ja siitä että sain vihdoin olla yksin. Rauhassa. Tän postauksen kuvitus on muuten tuolta reissulta!

♥ Pitkät yöunet, joista oon onnekseni saanu nauttia töistä huolimatta. Kun nukkuu joka yö 9-10 tuntia, voi aamulla nousta hymyssä suin vaikka sit työpäivään. 

♥ Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä. Tää sunnuntai. Kun saa vaan istua rauhas sängyllä, kuunnella rentouttavaa musiikkia ja lukee rästiin jääneitä postauksia.

11
10

Nyt mun täytyy ehkä raahautua alas aamupalalle, oon nimittäin istunu täs sängyllä jo pari tuntia (kyllä, heräsin jo ysin maissa, vissiin jääny työrytmi päälle haha). Jos sitä tänään vaikka yrittäis jotain asukuvia ottaa, kun vihdoinki (ehkä) puen päälleni jotain muuta kun juoksuhousut tai työvaatteet. Ensimmäistä kertaa viikkoon. Nauttikaa sunnuntaista, palaillaan taas!

8 kommenttia:

 1. Tää oli ihana postaus! :) Hymyilytti väkisin nuo pienet, mutta tärkeet positiiviset asiat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän ! Ihana jos tää sai sutkin hymyilee, nimittäin ne pienet hetket on niitä parhaimpia :)

   Poista
 2. ihana postaus! ja tosi kivoja kuvia, toisiks eka ja sit vika on upeita! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Mäki tykkään just noista kuvista, vaikka kyl muutki onnistu ihan jees. Meinas vaan mennä hermo siihen kittiputkeen, en kyllä varmaan osta sitä itelleni sitku ostan kameran. Niin surkee valotus ja muutenki yks roska koko putki :D Oisin saanu hyvän kuvan oravasta ku se istu puussa ihan lähellä mua mut ei riittäny valo...

   Poista
 3. Aalvan ihana tämä ja tuo fiilis on niin ihana kun kävelee yksin just vaikka metsässä ja saa vaan olla❤️ Mä jo ootan myös sitä että ehtii nukkuu enemmä ku 5 tuntii (tai enempiki malttaa xd )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän❤ jajep, siitä saa niin paljon voimaa!

   Poista
 4. Tosi ihania nuo kuvat ja aivan ihania nuo jutut! <3 Piristi kyllä tää postaus!!

  VastaaPoista