sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

mökillä on aina kesä

6 1 2 3 4 5
7
©Aukki
8
©Aukki
9
©Aukki
11
©Aukki
10 12 13

Huhhei, yli viikon reissusta kotiuduttu! Sanosinko että elämä on ollu melkosen vauhikasta tässä viime aikoina ja nyt on nii ihanaa olla vihdoin kotona. Ei siinä, ei mulla oo todellakaan mitään valittamista reissaamisesta ja oli ihan sairaan kiva reissu, mutta kyllä se silti on totta että pitkään reissaaminen väsyttää. Mökkireissu ei lopulta mennykkään ihan suunnitelmien mukaan, koska meiän piti alunperin tulla mökiltä vasta tänään, mutta tultiinki jo perjantaina Kuopioon. Mutta enhän mä sillon vielä kotiin tullu, vaan menin suoraan Kaislalle ja eilen illalla pyöräiltiin Kaislan kans vielä meille. Siinä siis syy pieneen hiljaiseloon täällä puolella.

Mökkipäivät kulu nopeesti, kun oli koko ajan jotain tekemistä. Tiistaina käytiin koko meijän poppoolla Keskisellä ja saatettiin ehkä herättää vähän hilpeyttä muissa ihmisissä kun siellä rymisteltiin menemään. Keskiviikkona oli ihanan aurinkoista ja lähettiin sit käymään Helvetinkolun kansallispuistossa retkellä. Aattelin tehä siitä retkestä ihan oman postauksensa! Torstaina olin koko päivän Lauralla ja onnistuttiin taas kyllä sähläämää nii rakkahasti. Leivottiin mustikkamuffinseja ja rikottiin siinä samalla yks lasiastia ja saatiin palohälytin huutamaan, käytiin koiran kanssa lenkillä ja metsästettiin mun aurinkolaseja purosta ja selvittiin me lopulta piknikilleki asti. Ihan hassua ku ollaan nyt nähty Lauran kanssa kolme kertaa muutaman viikon aikana, vaikka yleensä nähään tyyliin parin kuukauden välein. Mutta eipä tuo todellakaan haittaa, meillä on joka kerta yhtä kivaa. Perjantaina yritin kuvata jonkinmoista maideitä videolle, mutta saapa nyt nähä saanko siitä minkäänlaista värkättyä. Yritän ainakin!

Nyt nauttimaan tästä kenties viimesestä aurinkoisesta päivästä vähään aikaan. Palaan pian sen retkipostauksen merkeissä! Mites teiän lomapäivät on kulunu?

14 kommenttia:

  1. Voi vitsit, niin upeita ja tunnelmallisia kuvia!! :) ja kuulostaapa vauhikkaalta tosiaan sun elämäs, haha. :-D täällä ollu viimeaikoina vähä samanlaista meininkiä, mutta ehkä tää tästä pian alkaa vähä rauhottumaan. x)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoss! Ja hahah jep, hyvä et ite justjust pysyy perässä xd Mitähän sitä vielä keksii täs kesän aikana :D

      Poista
  2. voi nii rennon näkösiä kuvia! ihania :3 hyvä et jollain on sentää menopäällä, musta tuntuu et mä hengaan kotii-töihi-kotii-töihi väliä enkä mitää muuta. päivisin vaa nukuttaa nii etten saa mitää aikaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän ♥ Heh no mulla nyt on harvinaisen meneviä ollu nää viimepäivät ja oikeestaa koko kesä, en mä yleensä liiku kotoo minnekkää moneen viikkoon. Mut ymmärrän ton et töissä käyminen on nii rankkaa ettei sit jaksa oikee muuta tehäkkää... Mutta eipä sitä kesällä tarviikkaan jos ei halua!

      Poista
  3. Ihana tämä! Mökillä on aina niin fiilis❤️

    VastaaPoista
  4. Kiva postaus! Mökillä on kyllä aina ihan huippuu! Jos saarät videon tehtyä niin tuleeko se tänne blogin puolelle? Ois huippu nähä se. Toi teijän pikkunen on kyllä niin söpö, tommonen ilopilleri:3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Nii on, nautin joka kerta nii paljon. Nii ihanan rentoo!
      Ja joo, tulee varmasti jos vaan saan siitä julkasukelposen hahah :D Mun muokkaustaidoilla siinä voi vähän kestää...
      Jep meijän pikku-ukko on ♥

      Poista
  5. Määki olin keskiviikkona samaisessa kansallispuistossa��ja torstaina tuurissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha eikä miten hassua :D Miten sattuki näin? Eikö törmätty kuitenkaan?

      Poista
    2. En oo ihan varma. Mutta oltii semmone iso lössi jossa oli paljo pikkusia. Käveltii aika illalla siellä kansallispuistossa.

      Poista
    3. Hmmm joku iso lössi tuli kyllä vastaan siinä kun oltiin jo lähössä pois, mutta kellonajasta ei oo kyllä hajuakaan :D Saatettiin siis vaikka törmätäkkin xd

      Poista
  6. Toi pikkunen on niin söpö ja varsinki livenä :3 hahah kiva toi lippis ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on nii ihana ♥ Ja joo lippiski aika ihana xd

      Poista