perjantai 10. heinäkuuta 2015

kukkia kaikkialla, tietämätön kuopiolainen ja pieni paniikkipurkaus

4 1 2 3 6 5 8 7

Näin keskiviikkona pitkästä aikaa (jälleen kerran - miten musta tuntuu et nähään aina pitkästä aikaa...) Elinaa ja käytiin myös pitkästä aikaa keskustassa kuvaamassa. Ei me jaksettu montaa kuvaa räpsiä, kun ei oikein ollu sellanen fiilis. Otin nopeesti Aukille muutaman kuvan, Elina otti  musta pari kuvaa ja mä siitä muutaman (joita en kuulemma saa julkasta xd) ja lähettiin sit käymään kirpparilla. Oli kivaa vaikkei meistä kumpikaan löytäny kirppariltakaan mitää. Meidän pitäis Elinan kans kyllä ehottomasti nähä useemmin, varsinki ku asutaan kuitenki suht lähekkäin.

Mua muuten nolotti, kun oltiin tuolla puistossa kuvaamassa ja joku nainen tuli kysymään että satuttasko tietämään et missä on Minna Canthin patsas. Ei me tiedetty, mutta pikasen googlailun jälkeen saatii selville että se on Minna Canthin puistossa. Noh, arvatkaa vaan tiedettiinkö me sit missä se koko puistokaan on - no ei tietenkään. Ja oon tosiaan asunu koko ikäni Kuopiossa. Pitäis varmaan alkaa harrastamaan Kuopioturisteilua haha :D Eivaa, sanoin oikeestikki Elinalle et pitäis alkaa kiertää kaikki Kuopion turistipaikat, nimittäin ei sitä oo tullu käytyä muutaku ihan joissain parissa paikassa vaikka täälä koko ikäni oonki asunu. Lähtiskö joku messii?

Muuten tällä viikolla oon vaan yrittäny latailla akkuja edellisen reissun jäliltä. Niin, ja käyny yhtenä päivänä hoitamassa lapsia, toisena päivänä ''työhaastattelussa''' (jee, mulla on töitä kaks viikkoo tän kuun lopussa!) ja lenkillekin eksyin joku päivä, vaikka sato vettä. Yhtenä iltana ahkeroin kaverille tuparilahjaa ja jonain toisena iltana pyörähettiin mökillä saunomassa. Eli en mä ehkä sittenkään oo jääny ihan vaan möllöttämään paikoilleen, vaikka nyt siihen ois ollu oikein mahollisuus. Ja pian pakataan laukut taas - tällä kertaa suuntana Reisjärvi. Tai siis tän postauksen julkasuhetkellä laukut on jo toivottavasti pakattu ja oon jo matkalla. Mihin tää kesä häviää? Ihan kohta alkaa jo koulut ja ääää mulla on viel vaikka mitä juttuja tekemättä tällä lomalla. Ei kuukausi riitä kaikkeen mitenkää.

Onko muita jotka voi samaistuu siihen et tää kesä vaan luisuu käsistä? Mä nimittäin tajusin just että kaikki mun viikonloput ennen koulun alkua on jo täynnä jotain ohjelmaa. Eikä niitäkään enää montaa oo. Okei, ehkä pitäis vaan rauhottua ja koittaa nauttia ees näistä muutamasta lomaviikosta mitä vielä on jälellä. 

11 kommenttia:

 1. Täällä yks kohtalon toveri! Tuntuu ettei oo tehny kesällä vielä mitään mutta kun alkaa kunnolla miettii nii on niitä juttuja aika paljon. Mullakin on kesäloman kaikki loput viikonloput (toi kuulosti tyhmältäXD) täynnä tekemistä. Apua en oo vielä valmis kouluun ja jos tää loppukesä menee yhtä nopeeta ku alku nii ei ehi ees huomata kun kohta istuu jo koulun penkillä. Mutta koitetaan myt nauttia siitä mitä on jälellä!:) kivoja kuvia ootte saanu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei jee kohtalontovereita! Miks kesä ei vaan vois jatkua viel vaikka pari kuukautta? Mutta jep, yritetään nyt nauttia näistä muutamasta jälellä olevasta viikosta.
   Kiitoksia paljon!

   Poista
 2. Tämä ei liity postauksen aiheeseen, mut onko Aukilla (ollut) permanentti? Miten kauan se on pysynyt ja onko hiukset kärsiny sen laitosta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On joo ollu! Tai on kai sitä vieläki jonkun verran jälellä (niinku kuvista huomaa) mut se vissiin kasvattaa sen nyt pois. Mä en osaa vastata tohon et kauan on pysyny mut kyllähän se jonkun verran hiuksia vahingoittaa (ainaki jos tekee kotipermiksen niinku aukilla).

   Poista
  2. Joo tosiaa on ollu permanentti ja on edelleenki ihan kikkarat suihku jälkeen.tää on kestäny jonkun puolvuotta.oon tehny neljästi permanentin ni olihan nää vähä huonokuntoset ennen ku leikkasin hiukset mutta ku käyttää hyvää shamppoota ja hoitoainetta ni ei mee ihan hirveeks :)

   Poista
 3. noi kuvat on niin ihania <3 kyllä sulla kiirettä piisaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän ♥ Haha jooo piisaa näköjään :D

   Poista
 4. Apua, ootte niin kauniita <3 Ja voi että, täysin samaa mieltä siitä, että kesä vaan luisuu käsistä, kohta se kouluki jo taas alkaa! äääks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana Sini! ♥ Ja niimpä, ääää en haluu kouluun vielääääää. Loma sais jatkuu ainaki pari kuukautta viel.

   Poista
 5. Mä voin lähtee turistiksi kuopioon! En hirveesti oppinut Kuopiosta viime vuonna siellä asuessa. Meinas vaan mennä hermo, kun tuntu että jokapaikasta pääsee jokapaikkaan, mutta silti oli aina ihan pihalla pyörän seljäs, että missä me ollaan ja oonko määkin siellä. x) t. Katri L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo en mäkää tätä paikkaa tunne puoliksikaan vaikka oonki täälä aina asunu. Jos mut vietäs jonnekki Männistöön, oisin aivan pihalla että miten sieltä pääsee keskustaan. Arkena kun tulee koluttua vaan niitä tiettyjä paikkoja ja kulettua teittyjä reittejä, moni paikka jää näkemättä. Lähetäämpä joskus :)

   Poista