torstai 11. kesäkuuta 2015

Talletan nää hetket mieleni pankkiin

2 8 5 7 4 3 9 1
6 10

Oli tylsä maanantaiaamu. Valitin vaan kaikille, miten tylsää on ku kaikki kaverit on töissä ja ulkonakin sataa ja valivali. Yhtäkkii Maiju vaan laittaa viestii et hei haluisikko tulla tänne meille mun seuraks? Ja saman tien olin jo laukkuja pakkaamassa! Ja sinne mä hävisin, noin vaan yhtäkkiä Lappariin.

Meillä oli mahtavat pari päivää. Kierreltii pyörällä ympäri kyliä, leivottiin neljä tuntia putkeen, höpötettiin taukoamatta, käytiin kuvaamassa täydellisen auringonlaskun aikaan, istuttiin vaunussa ja syötiin pahoja kasvissipsejä, käytiin retkellä Väisälänmäellä ja kiivettiin lintutorniin. Käytiin myös moikkaamassa Maijun kummityttöö ja oli niin ihanaa kun ne lapset vaan tuli munkin syliin iha innoissaa istumaan vaikken ollu niitä koskaa aiemmin nähny. Oli heti nii luonnollista napata napero syliin ja alkaa lukee kirjaa tai leikkiä piilosta muka tosissaan. Kiitos Maiju kun pyysit mua sinne 

Palasin kotiin eilen illalla ja heti tänään oonkin ollu ahkerana kuus tuntia koululla tekemässä lukujärjestyksiä tuleville ykkösille. Siinä ykkösten kanssa kurssivalintoja pähkäillessä muistu nii elävästi mieleen oma vuoden takainen kokemus. Kuinka pihalla sitä olikaan sillon kaikesta ja kuinka paljon tää vuosi on opettanu mulle. Ja kuinka jännältä sillon tuntu että musta tulee ihan oikeesti lukiolainen. Nyt vaan toivon että osaan olla auttavainen ja helposti lähestyttävä tutori, jota kenenkää ei tarvi pelätä ja kattoo alhaaltapäin. Että jokaisella ois turvallinen olo tulla uuteen kouluun, meidän kouluun.

Tämmöstä tänne siis tällä kertaa. Näiden touhukkaiden päivien jälkeen tavallinen arki maistuu taas ihan kivalle ja jaksaa kotonaki olla ainakin hetken. Reissussa hyvä mutta kotona paras, vai miten se meni :D Ainakin vaihtelu virkistää.

16 kommenttia:

 1. Oi teillä on ollu niin kivaa<3 Ja nuo kuvat on niin fiilis, täydellisii!!
  Huomisesta lähtien itekki voi alkaa reissata kaikkialla, saa nähä kui paljo kotona viihyn.. xd mutta kyllä kotonaki on huippu olla, vaihtelu virkistää;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli kyllä!❤
   Mun tekis kans mieli reissata vaikka minne mutta kattoo nyt mihin sitä päätyy :D

   Poista
 2. Kiitos sulle kun kävit! Piristi niin niin niin paljon<3 oli oikeesti tosi kivaa ja en unoha tätä ikinä!! Ikävä jo nyt, onneks ens viikol nähdään!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii piristi todellaki! Jep onneks nähää pian taas ❤

   Poista
 3. heeeiii teilä on ollu varmana niin kivaaa!ihania kuvia ja ihania tyttöjä❤mieti kuin vähä aikaa siihenki on et me nähää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli kyllä! Kiitos ❤
   nojep en ees tajuu et nähää oikeesti iha pian! Nii parasta ❤

   Poista
 4. toi vika kuva on nii ihana! ja kivoja noi mullikat xdd osaan nii kuvitella mite ihana tutori oot. :3 meki nähää pia, jeee ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoss ❤ noi lehmät oli nii ihania! Niit oli vaik kui paljon tuola :3
   Jeee ❤

   Poista
 5. Niin ihana postaus! Oii vähänkö teillä varmasti oli kivaa. Ihania tyyppejä kuvissa<3

  VastaaPoista
 6. Voi miten ihania kuvia taas! Teillä on varmasti ollu tosi hauskaa ja oon varma, että susta tulee tosi hyvä tutori! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksii! Toivotaan parasta että osaan olla sellane tutori mitä haluun :) yritys on ainaki kova!

   Poista
 7. Ihania kuvia teistä ihanista!♥ Tommoset ex temporeen keksityt reissut on kyllä just niitä parhaita! Vooi, mulla on samat fiilikset nyt kun niillä teiänkin lukion ykkösillä! Jännäää:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos❤ jep ne on! Fiilis muuttuu sekunnissa masentuneesta innostuneesee!
   Haha mä niii muistan ton :D toi fiilis on samaa aikaa innostunu ja jännittyny ja ehkä vähä pelokaski xd mut hyvin se menee!

   Poista
 8. Oii ihania kuvia ja teillä varmasti ollu tosi kivaa! Ihan huippuja tommoset extempore reissut!:D Susta tulee varmasti huippu tutori:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Joo oli kyllä ihan mahtavaa :) Jep mää rakastan tollasii äkkilähtöjä, parasta niissä on se ettei tarvi oottaa montaa viikkoo ja kyllästyä siihen oottamiseen ku lähtö tulee heti :D
   Toivotaan!

   Poista