lauantai 20. kesäkuuta 2015

Aion olla onnellinen

Mä aion tehdä tästä kesästä mun unelmien kesän. Siihen ei paljoa tarvita, nimittäin mä nautin kaikista eniten ihan tavallisista ja pienellä vaivalla toteutetuista jutuista. En nauti mistään huvipuistoreissuista, laskuvarjohypyistä tai ralliautoilusta, enkä vaadi kalliita ulkomaanmatkoja ollakseni onnellinen. Mutta mun unelmien kesään kuuluu muutamat jutut, jotka aion ehdottomasti toteuttaa. Katotaan sitten syksyllä miten meni hah :D No mutta, pidemmittä puheitta, aattelin nyt listata tähän muutamia kivoja kesäjuttuja vähän niin kuin summer bucket list tai jotain.

3

♥ Paljain jaloin kävely. Ehdoton ykkönen, joka kesän vakiojuttu. Inhoon hiostavia ja hankaavia kenkiä, mieluummin kulen ympäriinsä paljain jaloin ja vapaana. Ei oo mitään parempaa kun aamukasteisen nurmikon tai metsäpolun tunne jalkapohjissa. Sitä paitsi se on terveellistä.

♥ Pisamat. Ja niitä täytyy olla paaaaaaljon. Ennen inhosin mun pisamia koska ne on nii lapsellisii mut nykyään rakastan!

♥  Päämäärätön pyöräily. Eväät reppuun, pyörän selkään ja suunta sinne minne tie vie.

♥ Piknik, totta kai. Hyvää sapuskaa, hyvää seuraa ja lämmin ilma, onko parempaa?

2

♥ Metsähaahuilu. Eli aivot narikkaan, kamera kouraan ja metsään. Puron solina, linnun laulu ja varpaiden uittaminen vedessä.

♥ Ex tempore -reissut. Aion toteuttaa tänä kesänä päähänpistoja. Niitä, jotka tulevat mieleen just illalla kun on nukahtamassa, ja niitä, jotka on pakko saman tien kertoa kavereille. Ja seuraavana päivänä ollaan jo menossa.  

♥ Ainakin Vaasa ja toivottavasti myös Jämsä tai Reisjärvi. Joka kesän perinteet ja kohokohdat.

♥ Torimansikat. Yhdessä kaverin kanssa.

5

♥ Yö taivasalla. Paljon peittoja ja tyynyjä vaan mukaan. Kirkas kesäyö, ah...

♥ Pyöräillen mökille. Nyt ei enää mitkään tekosyyt kelpaa, niin kun kolmena aikasempana kesänä! Pyörän selkään vaan mars.

♥ Sateen tuijottelu parvekkeelta viltin sisällä.

♥ Keskeneräisten tai alottamista vaille valmiiden töiden loppuun saattaminen. Esimerkiks yhet villasukat on ootellu loppuun neulomista kaapin perällä pian vuoden päivät, hups.

♥ Marjastaminen. Aion käydä ainakin mustikassa, ehkä myös syksymmällä puolukassa.

4

♥ Uudet ystävät. Haluan tutustua kesän aikana mahollisimman moneen uuteen ihmiseen. Ei oo mitään parempaa kun uusien ystävien saaminen. Koska ystävät.

♥ Päivä Helsingin keskustassa kierrellen. Siis nimenomaan kierrellen. Eri paikoissa vieraillen, tutkien, kuvaten, nauttien. Pikku kahviloita, kivoja paikkoja, uusia kokemuksia. Ja haluan ajaa ainakin kerran ratikalla.

♥ Vesisota!

♥ Kymmensormijärjestelmän opettelu. Tää piti tehä jo viime kesänä, mutta hups se vähän jäi.

♥  Nurmikon leikkuu. Ainakin kerran. Rakastan vastaleikatun ruohon tuoksua!

1

Nyt mennään jo hyvää vauhtia keskikesän puolella, mutta mä aattelin silti vielä julkasta tän postauksen mikä on lojunu luonnoksis jo monta viikkoo. Sitä paitsi eihän tää kesä oo vielä kunnolla ees alkanu, ainakaa kelien puolesta :D Osan noista listatuista jutuista oon jo ehtiny toteuttaaki, mutta aika paljon jää vielä tekemistäki! Onko jollain samantapasia suunnitelmia kesäks?

12 kommenttia:

 1. Mä oon miettiny vaan et yritän elää hetkessä, käyä kavereilla ja tehä pikkusia reissuja, pyöräillä vaasaan (paitsi kaveri uupuu vielä hups) ja tehä pitkiä lenkkejä avojaloin koirien kanssa. Kiva tää postaus ja ei todellakaan haittaa vaikka julkasit tän "vasta" nyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, hetkessä elämistä vaan ja pienten juttujen toteuttamista!
   Kiitos! Haha on ollu nii paljon muuta julkastavaa ettei oo tätä oikee mihinkää välii ennemmi saanu xd

   Poista
 2. Aivan ihania suunnitelmia! Nää tämmöset pienet ja helposti toteuttettavat jutut on just niitä parhainta ja ominta kesää ♥
  Mää kans haaveilen yöstä taivasalla, mutta näillä keleillä se ei oo oikein mahollista ainakaan vielä ollu xd muutenkin täältä voi käydä vähän poimimassa ideoita jos omat loppuu sillä kesä ja pienet jutut on ♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, just näistä tämmösistä ainaki mulle tulee sellane oikee kesäfiilis!♥
   Nojoo ei täälläkää vielä oikee oo ollu kelejä nukkua missää muualla ku oman lämpimän peiton alla :/ Mutta toivottavasti vielä tulee!

   Poista
 3. Ihania suunnitelmia sulla, just tommosia niin kesäisiä ja rentoja! Samalla asenteella täälläkin vietetään kesälomaa, pienistä asioista nauttien, extemporee juttuja järkäten ja ihanien ihmisten kanssa aikaa viettäen.:) Hyvää kesän jatkoa! <3 Oli muuten just hyvä aika julkasta tää postaus, kun sillon alkukesästä näitä löytyi muutenkin vähän joka tuutista...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mun mielestä kesän kuuluuki olla rento :D ja ne pienet jutut vaa tekee kesän ❤
   Oi kiitos, samoin! Ja joo, pistin kans merkille et sillo muutama viikko sit näitä tursus vähä joka paikasta xd

   Poista
 4. Kivalta kuulostaa sun suunnitelmat! Mäki oon miettiny et vieläkö viittiis tehä jonkun summer bucket listin tapasen vai onko jo liian myöhä... ehkä mäki sen vielä saan väsättyä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tuleeki sit kans kiva kesä, ainaki tän alun perusteella tulee!
   Haha no ei ainakaa mun mielestä viel oo liia myöhästä :D

   Poista
 5. Täällä on myös samanlaisii suunnitelmia, just kaikkee ex-tempore reissuja, lämpimiä kesäiltoja notski ääressä ja ystävien seurassa, hetkessä elämistä, niin kesää parhaimmillaa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No varmaan aika perus kesää nää! Mutta nii parasta ❤

   Poista
 6. peukut sille ettei tää otsikko ollu..no tiiät kyllä mikä hahahah xd eivaa, ihania kaikki noi jutut, samoja kun mulla. tästä kesästä tulee kiva, mä tiiän sen! ♥ ps. naurattaa toi ruohonleikkurikuva kun selitit sen miten pikkunen leikkas nurmikkoo x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah xd oisitko muka voinu kuvitella et laittaisin sen otsikoks :D
   Tästä kesästä tulee unelmien kesä, oon sen jo päättäny ♥
   Heh jooo tuntu olevan melko vaikeeta ton ukkelin ruohonleikkuu mutta väkisin vaan piti saada tehä :D

   Poista