perjantai 29. toukokuuta 2015

VOITIN

1 2 3 4 5 6 8 9

Juoksen ulos paljain varpain. Hyppään pihakeinuun ja ponkasen melkein yhtä kovat vauhit kuin lapsena. Enää en tosin uskalla roikkua keinussa pää alaspäin tai ottaa kierrevauhteja. Aurinko paistaa ja linnut visertää taukoomatta. Pihanurmikko on täynnä voikukkia jotka kaikki hymyilee mulle. Hymyilen takasin. Olen  o n n e l l i n e n.
 
Fiilis on niin vapaa ja mieli iloinen. En vaan voi lopettaa hymyilemistä. Vihdoin koko vuoden kestäny aherrus on ohi ja voin sanoo että oon lomalla. Ja kai on ihan oikeutettuu sanoo että oon tän loman ansainnu, 3410 sivun lukemisen, yli 30 kurssin, viiden jakson ja viiden koeviikon jälkeen. Mä tein sen! Vaikka motivaatio on välillä varsinkin viime viikkoina ollut erittäin hukassa, oon kuitenki onnistunu tsemppaamaan itteeni ja selviytymään hengissä. Varsinkin tästä viimesimmästä koeviikosta oon näin jälkeenpäin erittäin onnellinen, nimittäin vaikka kiinnostus oli tasan nolla, selvisin tästä(kin) kiitettävin arvosanoin.
 
Eilen lähin viimesen kokeen suorittamisen kunniaks yksin Matkukseen shoppailemaan kesävaatteita. Oli muuten terapeuttista pitkästä aikaa ottaa aikaa ihan vaan itelleen ja kierrellä rauhassa kaupoissa ilman stressiä mistään asiasta. Just tätä mä oon kaivannu! Illalla lähettiin tyttöjen kans vielä retkelle notskipaikalle muttei meillä ollu ees makkaraa mukana jota ois voinu paistaa. Nautittiin kesän ekoista vesimeloneista, syötiin joulupipareita (xd), paistettiin käristettiin vaahtokarkkeja ja vietettiin laatuaikaa. Nautin!
 
Nyt alkais eka lukiovuosi olee kevätjuhlaa ja todistustenjakoo vaille paketissa ja seuraava entistäkin raskaampi eessä. Mutta sitä ennen aion ottaa kaiken ilon irti tästä kesästä ja lomasta, nauttia hiljaisuudesta ja toteuttaa unelmia. Tehdään tästä kesästä unelmien kesä!

12 kommenttia:

 1. Ihania fiiliskuvia! Loman sä oot kyllä ansainnu, niihän me kaikki varmaan ollaan:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! Ja jep, uskon kans että jokaisella on tähän aikaa vuodesta sellanen olo että loma on kyllä ansaittu :D

   Poista
 2. en voi ku nostaa hattua. ja arvostaa et joku tosiaa jaksaa panostaa kympillä aina :). toisaalta oon ylpee itestä et sain kuitenkin hyvät arvosanat myöski, vaikka välillä vaan ei enää jaksanu. näytätte nii onnellisilta kuvas, sitä varmaa ootteki :3 ihana postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Laura ♥ Ei sitä aina ookkaan _jaksanu_ panostaa kympillä mutta oon panostanu siltiki. En mä itelleni mitää voi. Mä kans oon ylpee susta, me selviittiin molemmat! Jee hyvä me ♥
   Hahah oisit nähny ne muut kuvat, niitä ei ees kehannu julkasta xd mutta ollaan kyllä onnellisii :3

   Poista
 3. Loman oot ansainnu! Ihanaakin ihanampi postaus. Niin kivaa oli lukee tätä kun tietää että oot onnellinen. Parasta alkavaa kesälomaa sulle.<3 tehään muuten sit kesällä kaikkee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti oon! Iso kiitos kehuista, tulee aina nii hyvä mieli näistä ♥ Todellakin tehään kesällä vaikka mitä kivaa!

   Poista
 4. Vau, ihana postaus! Oot ansainnu loman, nauti siitä! :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitoksii! Nautin todellakin täysillä ♥

   Poista
 5. Ihana tää!! Fiilis on kyllä nyt niin jees. Selvis kaikista niistä vastoinkäymisistä ja koeviikoista, huh. :D
  Eilen oli ihanaa, just niin laatuaikaa❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank youuu ♥ Jep, voittajafiilis oikein, vaikka tää olikin vasta eka vuosi.
   Niin oli!

   Poista
 6. Varmasti oot ansainnu loman! Ihanaa oikeesti että enää kevätjuhla ja sitten loma, oispa jo huominen :D ihanan pirteitä noi kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoss! Tän uurastuksen jälkeen loma kyllä ainakin tuntuu ansaitulta :D

   Poista