lauantai 16. toukokuuta 2015

Tällä viikolla olen...

1
1. Joskus kun oli vielä talvi. // 2. Kaisla on nii ihana ku se vaan pölähtää sisään ovesta ilman et osaan yhtää varautua ♥ // 3. Joku söpöliini. // 4. Joku mörripeikko.

...käynyt elämäni viimeisellä soittotunnilla maanantaina ja kirjottanut niitä fiiliksiä myös tänne blogiin. Käytiin soitonopen kanssa kahvilla Kuopion suosituimmassa kahvilassa ja saatiin ainaki katseita kääntymään jos ei muuta.

...kiukutellut tiistaina kun en saanu kesätöitä mistään ja muutenkin kaikki tuntu aamusta alkaen menevän niin huonosti. Illalla oli pakko lähtee vähän tuulettamaan aivoja lenkille ja lopulta päädyin yksinään puiston keinuun istumaan.

4
1. Heippa soitonope! Ja kiitos kun olet kestäny mua. // 2. Tiistai-aamut tässä jaksossa ♥ // 3. Äitienpäivänä mummolassa. Oon mä joskus ollu ihan söpöki. // 4. Voittajafiilis, takana 9km pyöräily kouluun!
...nukkunut liian vähän koska jääkiekon mm ja Suomen pelit. Ja on muuten tullu huomattua että kuuden tunnin yöunet keskellä viikkoo ei oo se mun juttu. Jostain syystä oon muutenki valvonu iltasin kauan ennen ku oon saanu unenpäästä kiinni.

...elänyt sunnuntaita keskellä viikkoo. Torstain vapaapäivän kunniaks en tehny koko päivänä oikeestaan mitään muuta kun luin kaks kappaletta uskontoo ja siivosin vaatekaapin. Ja illalla ärsytti kun en saanu mitään aikaseks.

3
Vappuna Lauralla. Sydän sydän sydän ♥
...tylsistynyt perjantaina koulussa ja toivonu kesää. Jostain syystä tällä hetkellä motivaatio kouluu kohtaan on aika lailla tasan nolla. Ja vielä pitäis jaksaa koeviikko ja kuus koetta.

...leiponu eilen mutakakkua perjantain kunniaks ja pyöräilly sen takia kauppaan ostamaan suklaata. Sitä kakkua ei muuten enää oo.

2
1. Häikäisevä äitienpäivä ♥ // 2. Ihan ite osasin. // 3. Palleron kans on tullu käytyy aika paljon puistossa viime aikoina! // 4. Kesken kuvailun täyty pitää sometauko.
...iloinnu kevään tulosta ja pikkuruisista lehdistä puissa vaikka keli onkin ollut kaikkea muuta kuin aurinkoinen. Kumpparit jalkaan ja lits läts vesilätäköistä.

...hymyillyt teidän mahtaville ja ihanille kommenteille pariin edelliseen postaukseen. Ette arvaakkaan kuinka paljon ne tuo iloo ihan tavallisiin arkipäiviin! ♥

...herännyt tänään kello kaheksan herätyskelloon ja lukenu heti aamusta kirkkohistoriaa ja kirjottanu hissan taideanalyysiä. Se fiilis kun saat jotain aikaan!

Että semmosta arkee tähän viikkoon. On muuten tuntunu tavallistaki pidemmältä viikolta jostain syystä. Ens viikolla alkaa koeviikko ja mun pää lyö tällä hetkellä aika tyhjää. Ehkä oon sen loman tarpeessa. 

Kuvina pitkästä aikaa taas puhelimeen kertyneitä arkisia tilannekuvia. Kännykällä tulee nykyään kuvattua aika paljon kaikenlaista, ihan vaan siitä syystä että se on aina mukana. Siks nää kertoo  enemmän siitä todellisuudesta mitä jotkut asukuvat tai luontokuvat. Ei ehkä parasta laatua eikä parasta sommittelua, mutta sitäkin todellisempia. 

Rentouttavaa viikonloppua, mä jatkan nyt ruotsin pariin!

15 kommenttia:

  1. Oi löysin sun blogin ja jäin kyllä heti koukkuun; liityimpä siis lukijaksi. Ihana postaus, ihana blogi ja ihana sinä!! :) jatka samaan malliin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun ihanaa, kiitos kovasti! Tämmöstä on aina niin kivaa kuulla :)

      Poista
  2. kiva tää! :) ja voi toi meiä kuvausreissu ja toi selefie mun osalta aika kauhia xd on sus kunno #vaimomatskuu kun nuan leivot ;D senppii lukemiseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksiii Lurmuru! Hahh toi reissu oli kyllä aika maaginen mut jäi ihan parhaat muistot :D
      Jep on tosiaa ;) Eivaa oikeesti toi oli ehkä kolmas kerta ku leivon koko vuoden aikana xd
      Kiitoskiitos♥

      Poista
  3. Niin ihana postaus ja vielä ihanempi sinä♥ oikeesti kirjotin siihe sun viulupostaukseen ihan hirveen pitkän kommentin, mut sit ku painoin et julkaise niin se poisti sen...en jaksanu enää kirjottaa uutta :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii kiitoksia ♥ Voi että mä tiiän ton tunteen! Niin ruton raivostuttavaa... Siks mä nykyään jos kirjotan pitkän kommentin johonki, kopioin sen aina varmuuden vuoks ennen ku lähetän että jos se ei jostain syystä meekkään ni voin vaa liittää sen tekstin siihe takas :D

      Poista
  4. nää puhelinkuvapostaukset (hui miten pitkä sana:D) on aina niin kivoja ja tavallisesta poikkeavia! Ja tää oli vielä kivempi ku normisti, ku se oli niin monipuolinen!
    Ps. Vaikutat tosi ihanalta, aidolta ja luotettavalta ihmiseltä, ja sellaselta, joka hyväksyy ihmiset semmosina ku ne on, arvostan niiiin paljon! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla! Mun mielestä nää on kans aina välillä ihan kivoja piristyksiä blogiin ku tosiaan puhelinkuvat kertoo vähän todenmukasemmin mitä se arki oikeesti on.
      Äää niin mahtavaa jos musta välittyy tollanen kuva blogin kautta, oon siis edes jossain onnistunu! ♥ Kiiitos paljon!

      Poista
  5. Aaaivan ihana tää! Noi kollaasien tyypit on vaa aika ihania rakkaita!<3
    Saisimpa itekki sen puhelinkuvapostauksen valmiiks, mut se on vaa nii hidasta ku niitä kuvia on se viistuhatta.. xd Okei osan oon jo laittanu mut silti monta tuhatta jää mitkä pitää käyä läpi et mitä laittaa.. Mutta onneks se on kivaa ni ei haittaa vaik vie aikaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoss paljon! :) Joo näitte väsäämine ei kyl todellakaa oo nii nopeeta ku vois kuvitella mut näitä on silti kiva välil toteutella!

      Poista
  6. Tosi kiva tää!! Minkä puhelimen omistat? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) mulla on Samsung galaxy ace 4 jos nyt oikein muistan :D en kyllä ymmärrä näistä yhtää mitää xd

      Poista