sunnuntai 24. toukokuuta 2015

860 kilometriä

1 2 4 15 16 11 18 8 19 14 Huhhuh mikä viikonloppu! Perjantaina kun olin rustaillu uskonnon kokeen kaks esseetä, hyppäsin bussiin ja huristelin kotia. Pakkasin, lueskelin vähän ens viikon kokeisiin, söin ja kriiseilin lauantain asua. Kuuden maissa kyyti tuli pihaan ja matka kohti Ranuaa alko. Viis tuntia autossa istumista ja oltiin perillä yli 400km päässä porojen maassa. Rakkaiden ystävien luona. Hakemassa yks muru kotia. 

Lauantai oli tosi ristiriitanen päivä. Toisaalta olin surullinen Kaislan ja Maijun puolesta, ku ne joutu jättämään niille niin rakkaan paikan ja ihmiset. Mutta ehkä vielä enemmän olin onnellinen siitä, että vihdoin tää kamala vuosi oli ohi ja mulle erittäin tärkee ihminen tuli takas kotia. Oli sydäntäriipasevaa nähä kun kaikki sielä itki ja halas toisiaan. Tajus taas sen, miten tärkeitä ystävät on ja miten hirveetä on joutua eroon niistä. 
Lauantaina illalla ajeltiin vielä takas Kuopioon. Sellaset kevyet 10h autossa istumista vuorokauden aikana, ai että! Mutta reissu teki kyllä hyvää, ihana pieni irtiotto keskellä koeviikkoo. Ei harmittanu yhtää että lukemiset sai unohtaa yheks päiväks kokonaan.

Tänään tulikin sit herättyä kuuden aikaan ja lähettyy perinteiselle torikirppikselle meijän talon naisporukalla. Mutta ei ollu turha reissu vaikka niin ensin epäilinki! Voisin tehä vähän myöhemmin postausta viime aikojen kirpparilöydöistä, on nimittäi tullu aika paljon pyörittyy kirppiksillä viimesen kuukauden aikana. 

Tää päivä kuluuki makosasti koulukirjojen parissa taas, mutta onneks lohdutuksena voin hokee itelleni että viikon päästä tähän aikaan oon jo lomalla. Ja sitä paitsi puolet kokeista on jo ohi. 

Aurinkoista sunnuntaita!

7 kommenttia:

 1. Ihana kun kävit.<3 Ihan tosi haikea ja sellanen surullinen mieli on, mutta yhtäaikaa sairaan onnellinen ja ihana näinkin tapahtumarikkaan vuoden jälkeen. Nyt on taas muutettu takasin kotiin. Olo on aika tyhjä, niin kuin ois kuoppaan pudonnut. Ei tällaista osaa käsittää vielä kunnolla. Mutta huippu tuo kirpparireissu juttu. Tsemppiä viimesiin kouluhetkiin ja kokeisiin.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihana käydä ja jutella sunki kanssa ihan kunnolla! Tuli itellekki sielä nii haikee olo vaikka en opistossa ollukkaan, ehkä se jotenki tarttu teistä. Mutta niiku Kaislalle sanoin jo, elämä jatkuuu ♥
   Kiitos paljon ♥ Tsemppejä tosiaan tarvitaan ku tympii jo nii paljon koko koulu..

   Poista
 2. Ne kirppislöydöt oli kyllä huippuja, aivan sun tyylisiä!!❤️
  Voiettä voin niin kuvitella sen itkun määrän siellä.. Niin ristiriitasta, mutta ihanaa et noi kaks rakasta on taas kotona ja näkee useesti niitä❤️ Ens viikonlopulla tehää kyl taas jotaii meiä kolmikolla!! Perjantaina tyylii ku lauantaina ne valmistujaiset. Piiitkästä aikaa, toivottavasti se onnistuu❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän, tykkään niistä kyllä kans!
   Jep, kaikki itki ja meinas itelläki itku tulla silmiin niitte puolesta.
   Vois tehäkki!

   Poista
 3. ihania noi kuvat!:') ihanaa ku sait tommosen pienen hengähdystauon :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank youuu ♥ Jep, se teki kyllä hyvää!

   Poista
 4. ihania noi kuvat!:') ihanaa ku sait tommosen pienen hengähdystauon :3

  VastaaPoista