keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

kukkahamekateus ja vesihulluus

Tänään mä mietin, miksei niitä arjen parhaimpia hetkiä saa talletettua vaikka purkkiin pahojen päivien varalle. Sitä, kun koulun jälkeen makaan vajaa kaksivuotiaan pikkuveljen kanssa sängyllä, räpsitään tyhmiä selfieitä, nauretaan yhessä meijän hokaralle videolle. Sitä, kun samainen kaksvee kiipee syliin kun soitan pianoo, osottaa päättäväisesti lempinuottikirjaansa, etsii laulun ja kun alan soittaa, hyräilee just oikeessa kohassa ''kvaak, kvaak, kvaak''. Sitä, kun aamubussissa saa ihailla auringonnousua. Tai vaikka sitä, kun tuntematon hymyilee kadulla vastaan tullessaan. Näistä hetkistä edes harvemmin saa mitään kuvatodisteita, joiden avulla niitä vois muistella. Ne vaan kiitää ohi.

Tää auringonpaiste ja kevät saa kyllä ainaki mun mielen niin kevyeksi. Ei haittaa vaikka edessä on vielä kokonainen jakso opiskelua ja monta isompaakin projektia edessä. Oon vaan onnellinen kun saan pukee hameen tai mekon kouluun eikä edes palella aamulla pysäkillä seisoessa. Jokaiseen päivään sisältyy myös huonoja hetkiä ja väsymystä, mutta ne saa onneks unohtaa ja yrittää keskittyy täysillä elämiseen. Se on ehkä tärkein asia mitä oon oppinu mun ystäviltä.

Keväällä innostun aina myös kokeilee kaikenlaisii uusia juttuja ja tänään innostuin taas yhestä - haastoin nimittäin itseni juomaan jokaisella oppitunnilla pienen kolmen desin pullollisen vettä. Tää päivä ainaki suju hyvin eikä tehny yhtään tiukkaa hörppiä vähän väliä pullosta. Oikeestaan päinvastoin, vesi loppu lähes poikkeuksetta jo ekan puolen tunnin aikana ja mä ihan hölmönä katon tyhjää pulloo, eihän mun pitäny tykätä vedestä. Asialla on totta kai myös kääntöpuolensa, nimittäin ton vesimäärän hörppimisen jälkeen saakin sit juosta koko ajan vessassa haha :D

Harvinaisen sekava postaus mutta kirjotinpa taas niitä ajatuksia mitä mielen päällä tällä hetkellä pyörii - niinkun yleensä aina. Ihanaa loppuviikkoo!

11 kommenttia:

 1. Kivat asut teillä molemmilla! :) Tykkään varsinki tosta sun mekosta =) Ja jep, ois nii ihana ku ois onnellisten hetkien purkki johon vois sujauttaa ripauksen iloa ja onnea noista hetkistä, ja sitten jonain harmaana päivänä päästää sieltä vähän ulos ! Mut ehkä se on iha hyvä että on niitä tylsempiäki hetkiä, nii ossaa arvostaa noita ihania hetkiä enempiki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Tykkäsin kans meijän molempien asuista, itseasias aattelin ehkä joku päivä pöllii Aukilta ton asun itelleni xd
   Se ois oikeesti kätevää, mut niinkun sanoit, ni ehkä on parempi että on välillä myös niitä tylsempii päiviäki. Ainakin vaihtelua!

   Poista
 2. ihanat asut, ihanat tytöt <3 mun mielestä toi purkki ois kätevä mistä kirjotinki jo maanantaina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ihana Laura ❤ heiii miten mä en ees yhtää muistanu et oisit jo kirjottanu tosta purkista :D varmaan jääny alitajuntaan pyörimään, ei kyllä ollu mikää tarkotus matkia xd mut ois se kyl kätevä!

   Poista
 3. Ihanat asut<3 pölliksä tänään aukilta ton hameen?;) hehe mut ikäväsua❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän, tykkään kans! Hahhahh joo pöllin ja itseasias ton neuleen kans xd hupsiss
   ikävä kans sua ❤

   Poista
 4. Ihanat asut kummallaki! *__* Vitsit kui hyvä idea tollanen vedenjuontihaaste:D Ite kannan aina mukana pulloa, kun se joskus muodostuu rutiiniksi, ni ois liian orpo olo ilman sitä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks!
   Haha se vaa tuli jostai ku olin jo pidemmän aikaa aatellu et pitäis alkaa juomaa enemmän vettä! Mulla kans jo täs parin päivän aikana muodostunu rutiiniks pullon täyttäminen joka välissä :D

   Poista
 5. Kummallaki tosi ihanat asut kyllä, sellaset keväisen rennot! Oot kyllä niin oikeessa tossa, että toi purkkijuttu ois hyvä :)
  Hahah säki käytät nykyään tota hokara -sanaa xdd vai ookko aiemmin käyttäny?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksii! Sitäpä just, keväistä ja rentoo :) Jep se ois kyllä, harmi vaan ettei se taida olla mahollista :D
   Hahhhah joo ja se on itseasias tarttunu Lauralta! Harvinaisen kätevä sana kyllä ku se voi kuvata nii montaa asiaa xd

   Poista
  2. Hahah kiva ku ollaan levitetty sitä aika laajalle alueelle xd mutta sillä kyllä saa kuvattua nii montaa asiaa!

   Poista