maanantai 30. maaliskuuta 2015

yliannostus iloista mieltä

Jokainen lukiolainen varmaan osaa samaistuu tunteeseen kun koeviikon viimenen koe on palautettu opelle ja tekis mieli vaan hyppiä ilosta. Fiilis on luokkaa JES, tein sen taas ja edes ulkona satava lumiräntävesihöskä ei haittaa. Mulla oli tänään enkun koe ja menin jopa tekee sitä puol tuntii etuajas et saisin mahollisimman äkkii pois alta. Huomenna on kyllä vielä äikän tekstitaidon vastaus mutten jaksa sitä ressata koska ei siihen ees voi lukee. Joten nyt jalat kattoon ja suupielet ylös! 

Tänään fiilistä on kohottanu koeviikon loppumisen lisäks myös äitin tekemä kasvissosekeitto, kahvihetki, ihanan tummaihoisen bussikuskin iloinen moikkaus, ne uudet lenkkarit ja tieto siitä että mulla on kolme tuntia aikaa tehä ihan mitä haluan ennen soittotuntia. Jostain syystä myös noi mun huoneen seinällä roikkuvat enkelinsiivet ja ihanasti piristävä lehti roikkumas hengaris on saanu hymyn huulille. Ei niiden ilonaiheiden tarvi aina olla tän isompia.

Aattelin tän viikon pyhittää ihan vaan itelleni ja tehä mitä haluan enkä sitä mitä on pakko. Kuivatin appelsiininsiivuja ja aattelin niitä jotenki hyödyntää mutta nyt kaipaan ideoita että miten :D Aattelin myös lukee pari kirjaa, käydä mahollisuuksien mukaan kuvaamas ja lenkillä, kuunnella paljon musiikkia ja vaan olla. Ja pitää vihdoin kunnolla yhteyttä ystäviin. Koeviikolla mulle aina käy niin etten jaksais ees kysellä keneltäkään kuulumisia tai kertoo omiani kellekkään, ja sit koen huonoo omaatuntoo siitä. Anteeksi ystävät, ootte rakkaita

Positiivista viikonalkua!

10 kommenttia:

  1. ihana postaus! ja siisti toi appelsiini kuva jajaja syö se vaikka? x)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah thanks :D No en mä nyt kuivattuu appelsiinii ala syömään xd aattelin koristeeks

      Poista
  2. Ihanat nuo siivet tuossa seinällä ja muutenki hienoja kuvia!
    Elina

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia! Näyttää siistille toi lehti-henkari-viritelmä, kiva yksityiskohta huoneessa. Itellä on onneks vielä lukion koeviikot parin vuoden päästä eessä, saa nähä mitä siitä tulee (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Bongasin ton lehtiviritelmän jostain blogista ja halusin heti omaanki huoneeseen! Musta kans kiva yksityiskohta muuten valkosilla seinillä
      Haha oota vaan niitä sit :D

      Poista
  4. Vitsi toi fiilis on ihan paras oikeesti ku palauttaa sen viimese kokeen opelle!! :D (en ainakaa just äske blogis kirjottanu samaa,haha)
    Ihanan valosia kuvia muuten<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojep! Ihan niin siistiä ja vapauttavaa.
      Kiitos! ♥

      Poista
  5. Sulla on tosi kiva blogi! Oon lukenu jo kauan aikaa mutten koskaan oo kommentoinu (muistaakseni). Että kiitos vaan tästä! :)
    Mulla itellä on kuivattuja sitruunoita (simassa uineet joskus nii ovat ruskeita :D). Nii musta ne on kivat koristeet ihan vaan ku pinoo päällekkäin tai jotenki nätisti asettelee osan kaajulleen. Ni jonku isomman koristeen kaveriksi esim. :) voihan niistä jotai roikkujaisiaki tehä jos tahtoopi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että kiiitos ihanasta kommentista! Nää piristää aina päivää nii paljon!
      Jotenkin noin mä aattelinki noi appelsiinit asetella, en vaan oo saanu vielä aikaseks :D No jospa lomalla sais jotain aikaanki!

      Poista