tiistai 3. maaliskuuta 2015

satama

Nyt vihdoin niitä lupaamiani kuvia perjantaiselta kuvausreissulta! Nää on kyllä ootellu tuola valmiiks muokattuina jo siitä perjantaista asti mutta on ollu nii paljon tekemistä etten oo kerenny tänne asti tulla niitä jakamaan. Päädyttiin Nooran kanssa pienten hortoiluiden jälkeen satamaan kun kumpikaan meistä ei ollu sielä ennen käyny kuvaamassa. Vaikka aurinko paisto ni asetuttiin siitä huolimatta kuvaamaan varjon puolelle miten nii tyhmät me. Mutta näistä tuli ihan kivoja kuvia!

Mun loma on menny varsin lepposasti ainaki tähän asti. Oon vaan hengaillu kotona mahollisimman rumissa rennoissa vaatteissa, lukenu pitkästä aikaa kaks kirjaa (ää miks en lainannu sitä viimestäki osaa niistä ?!), pitäny itelleni vohvelikestit kun olin yksin kotona ja eilen raahauduin hyberhiihtoloman kunniaks salille, uimaan ja vesijuoksemaan. Voin kertoo että nyt tuntuu käsilihaksissa kyllä eilinen treeni! Olin suunnitellu että menisin tänäänki salille mutta voi olla että jää väliin...

Yks asia mikä harmittaa on se, ettei tänne oo luvattu ainuttakaan aurinkoista päivää koko loman ajalle. Olin suunnitellu että pääsisin kuvaamaan ihanan kevätauringon paisteessa ja lumen sulaessa mutta ilmeisesti ei tuu onnistuu. Voihan se olla että päädyn silti tänään kameran kanssa ulos kuvaamaan vaikka sitten noita vesipisaroita ja sumua.. Viikonloppuna ainaki on tiedossa paljon kuvaamista kun pääsen Lauran luokse pitkästä aikaa! En malta oottaa, koska siitä on niin kauan kun ollaan viimeks oltu ihan vaan kahestaan että kaipaan jo meijän hassui yhteisii juttui. Mutta siitä kuulette vielä varmasti.

Nyt taidan syventyy psykologian ihmeelliseen maailmaan. Kyllä, lomalla. Että tervetuloa lukioon :) no eivaan, mun oma vika kun oon jättäny sen tehtävän tekemättä ni pitää sit lomalla ahertaa :D Rentoo loppulomaa meille lomalaisille!

8 kommenttia:

 1. Ihania nää ♥ peeäs älä sentää meille otA psykankirjaa mukaa hhahaha xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii munki mielestä! Hahhah mitä sää kuvittelet en ny sentäs :D Sen takii mä teenki sen jutun jo nyt ;)

   Poista
 2. Ihania kuvia ja ihania tyttöjä❤

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia♥ Pitäs nähä sunkin kanssa.;/ ♥

  VastaaPoista
 4. Nää kyllä onnistu yllättävä hyvin!!
  Pitäkää hauskaa lurin kaa❤️ Mä oon jopa nytte kotona tän loppuviikonxdd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii onnistu!
   Joo tottakai pidetään ♡ no sää ootki reissannu nyt nii urakalla xd

   Poista