sunnuntai 8. helmikuuta 2015

hyvä ystävä on kuin toinen minä

Kuopio-Oulu-Ranua-Oulu-Kuopio. Yhteensä 13h bussissa istumista mutta ei kaduta yhtään. Lähin perjantaina siis Ouluun Katinan luokse oikeestaan aika ex tempore, nimittäin viikko sitten Katina heitti mulle puoliks läpällä ja puoliks tosissaan että tulisinko niille nyt tänä viikonloppuna. Käytäs lauantaina päiväseltään Ranualla näkemässä kavereita ja silleen. No mä olin juonessa heti mukana ja niin sitte järkättiin että pääsin perjantaina hyppäämään bussiin kohti tuntematonta.

Oltiin Katinan kanssa juteltu puoltoista viikkoo wapissa ja siinä kaikki ennen perjantaita. Ei oltu koskaan tavattu eikä tunnettu muutenkaan kun wapin kautta. Silti mä olin tosi luottavainen sen suhteen että kaikki menee hyvin ja tullaan hyvin toimeen keskenään. Ei ees jännittäny yhtään perjantaina kun istuin bussissa!

Viikonlopusta tuliki aivan huikee. Perjantaina käytiin laskemassa pulkkamäkee ja purkamassa enimmät energiat sinne. Naurettiin ja heitettiin läppää niinku oltas tunnettu aina. Illalla juteltiin vaan ja aina kun oltiin alkamassa nukkumaan, tuli se perus vielä tää yks juttu. Noh lauantaina lähettiin sit käymään Ranualla ja se päivä oli vaan nii täydellinen. Tutustuin kahteen uuteen tyyppiin, näin vanhoja kavereita ja tuttuja ja vaihoin kuulumisia. Tulomatkalla oltiin kaikki kyllä niin sakeita että ei huhhuh. Koko bussi varmaan nauro meille xd Illalla oli vielä ihan pakko kokeilla miltä tuntuu vetää kunnon itkupotkuraivarit, mutta ei siitä mitään tullu ku naurettiin vaan.

Tänään hyppäsin haikein mielin bussiin taas ja suuntasin takasin Kuopioon. Olo on kiitollinen ja mahtava, kiitos kaikille ketkä teki mun viikonlopusta täydellisen ♥ Ja erityisesti kiitos Katina kun aloit juttelee mulle. Oot ihan paras ♥

19 kommenttia:

 1. Oii kuulostaa huipulta! Ja näin sut Ranualla mutten uskaltanu tulla jutskaan pöh :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep sitä se olikin! Ja voi ei, oisit vaan tullu! En mä niin pelottava voi olla :D

   Poista
 2. Mua melkein itkettää ku luin tän, kirjotit niin ihanasti ja oli niiiiiiiiin huippu viikonloppu❤ ISO kiitos sulle itelle että tulit tänne. Oli iha huippua ku heti olit täällä ku kotona eikä tarvinnu kummallakaa jännittää mitää vaikkei oltu aiemmin ees nähty:D Pitää nähä pian taas! Ja mun vaa täytyy kiittää sua et oot nui rakas ystävä❤ haleja kilo kaupalla ja nähellään! (Ja jutellaaajasoitellaa) xd perään sata sydäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mulla kans nii haikee olo. Meni ihan liian nopeesti viikonloppu! Ja mä oon luonteeltani sellane et en jaksa kauaa kainostella et mielummin tartun hommiin muuallaki ku kotona :D Tuntuis vaan nii tyhmältä kattoo vierestä kun toinen tekee hommia xd Ja teillä oli muutenki nii kotosta!
   Oot nii ihana ♥♥

   Poista
  2. Nii meni iha liia nopiaa..pitää seuraavalla kerralla yrittää sillee et ois vaikka loma tai pidennetty vklp. Vaikka pääasia et nähtäis vaan! Haha niimpä:D juusäki❤

   Poista
 3. Oowau kivankuulonen viikonloppu! :D Näin sut Ranualla, iteasiassa istuit mun eessä jossaki vaiheessa auditoriossa, meinasin koputtaa selkään mut en uskaltanu, ehkä joskus toiste:D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa kyllä oliki! :D Ja eikä, tiiäkkö miten ärsyttävää tää on kuulla että mulle ei oo uskallettu tulla puhumaan! :D Ja miten mä en muka huomannu sua vaikka oot istunu ihan lähellä? Ois ollu kiva jutskailla!

   Poista
 4. Oioi kuulostaa nii kivalta viikonloppu! Ihaneja kuvia <3 nii kivaa et toi sun reissu onnistu! :)

  VastaaPoista
 5. Oikeesti vähänkö siisti, että menit sinne, vaikka ette ollu nähty koskaan! :) ja ollu varmasti aivan huippu viikonloppu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ei kaduta kyllä yhtään! Ja ihan jännä että ei ees jännittäny yhtää lähtee sinne! Ja nii oli kyllä huippua :)

   Poista
 6. Ootko käyny muuten opiston? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Een oo :) Mun ikäset on nyt opistossa ja siel on kaveritki :D

   Poista
 7. Heh tyylikkäästi jälessä monta päivää mutta siis ihania nuo kuvat!!❤️
  Ps. Laitan wapissa yhen jutun koska ni:D

  VastaaPoista
 8. Oli niin huippua nähdä♥ Kiitos kun kävit ja tervetuloa uudelleen. Aivan ihania nuo kuvat, tuli niiiin ikävä!♥

  VastaaPoista
 9. Oli niin huippua nähdä♥ Kiitos kun kävit ja tervetuloa uudelleen. Aivan ihania nuo kuvat, tuli niiiin ikävä!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep nii kyllä oli! ♥ Oli ihan huippu reissu sielä ja se tavallaan kruunas koko viikonlopun♥
   kuvista kiitos Katinalle ja sen pikkuveljelle, mun ottamia on vaan pari :D

   Poista