lauantai 31. tammikuuta 2015

lupa ottaa rennosti

Pitkästä aikaa asukuvia vanhoilla vaatteilla ja postaus kunnon tekstillä! Viime postaukset on ollu aika lailla uusia vaatteita, uusia vaatteita, uusia vaatteita ja siitä saa ehkä vähän väärän kuvan mun ostotottumuksista. En todellakaan normaalisti ostele näin usein uusia kuteita niinku viime aikoina vaan oon tosi pihi! Ostan vaan sillon ku on alennuksessa ja sillonki yleensä pitkän harkinnan jälkeen.

Mutta hei, koeviikko ohi! Tää koeviikko oliki yllättävän raskas vaikkei ollukkaan ku neljä koetta. Jostain syystä otin sit sitäkin enemmän paineita niistä neljästä aineesta ja luin ku pähkähullu. Viimeset neljä päivää vietin aika tiiviisti matikan kirjan kimpussa koska olin tippunu kurssin aikana nii kärryiltä et oli pakko opiskella ite koko kirja. Silti se koe oli yhtä tuskaa, saa nähä mikä on mun ilme palautuspäivänä..

Eilen käytiin sit tyttöjen kans Subwaylla koeviikon loppumisen kunniaks (ja nii oli muuten muutama muukin päättäny tehä). Kävin ostamassa seuraavan jakson kirjoja ja tänää aamulla vielä yhen puuttuvan äikkä kolmosen. Kierrettiin myös äitin ja siskojen kanssa kirppareita mutta en löytäny yhtään mitään. Mutta ihanan vapaa fiilis nyt, ah rentous. Rakastan uusia alkuja ja ootanki innoissaan maanantaina alkavaa uutta jaksoo, vaikkei se nyt aineitten puolesta ihan paras mahollinen ookkaan. Tän jakson jälkeen on jo ihan täys kevät! Sen voimalla jaksaa vaikka mitä ;)

Rentoo lauantai-illan jatkoo, mä otan tästä vapaaviikonlopusta nyt kaiken irti!

ps. Osaisko joku auttaa mua miten saisin mun Flickrin toimimaan? Meinaa nimittäin mennä hermo tän bloggerin kanssa ku se sotkee kuvien laadun aina tommoseks mössöks. Oon koittanu vaikka mitä mutta ei auta ni ei.

13 kommenttia:

 1. Just niin kivoja nuo asukuvat ja vaatteet! Oot muuten niin ihana❤ ja ihan kamalan kova ikävä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks ♥ Sä myös ihana ja nähtäspä pian!

   Poista
 2. Heii vitsi, oon miettiny et tollane yhistelmä ois kiva mut en oo saanu aikaseks testailla mikä ois hyvä niistä kaikista mutta nyt on pakko!! Aivan ihana asu!!❤️ Täällä myös rento viikoloppu menos, toivottavasti huomen nähää!!❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli kyl kiva! Toi farkkupaita toi kivan pikkulisän muuten tylsään asuun :)
   Noni hyvähyvä <3 kyl me ollaa tää rentous ansaittukki!

   Poista
 3. Ihana asu! En osaa ite auttaa kauheesti, mutta ku rupesin opetteleen flickrin käyttöä, googletin vaan sen ja löysin monia blogeja joissa oli sitte kuvalliset ohjeet. Sekava selitys, mutta toivottavasti oli jotain apua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! Ja joo oon kans yrittäny googletella ohjeita et miten saisin sen taas toimimaan ( se siis toimi ennen mut sit siihe tuli joku uudistus) mut vaikka teen ohjeitten mukaan ni tää blogger ei hyväksy sitä url-koodia. Plaaah. Mut täytyy jatkaa yrittämistä!

   Poista
  2. Voiei!:( Pitääpä kattoa toimiiko mulla ollenkaan.

   Poista
 4. Ihania kuvia♥ Ja huippu ko koeviikko on nyt ohi!

  VastaaPoista