sunnuntai 28. syyskuuta 2014

olipa kerran lauantai

Pitkästä aikaa aattelin tehä vanhan kunnon päiväni kuvina -postauksen! Tässä nyt kävi vähän vanhanaikaisesti, ku kamera unohtu puolessa välissä päivää laukun pohjalle eikä kuvia loppupäivästä oo, hups. Noh, aattelin nyt kuitenkin tehä tän postauksen vaikka sit vaan puolikkaasta lauantaista! Hyppää matkaan!

Huomenta! Heräsin jo ennen herätyskelloa ja muistin että ainii, tänään onki koulupäivä. En tajua, miks pitää korvata joku vapaapäivä tämmösellä lauantai-koulupäivällä, eikö ois vaan voinu alottaa koulun kesäloman jälkeen päivää aikasemmin? No, joka tapauksessa nousin ylös ja aloin valmistautua.
Noin satojen erilaisten asuyhdistelmien jälkeen päädyin perustylsään kauluspaita+farkut -komboon ja olin valmis aamupalalle.
Aamupalaa ja kahvia naamariin ja menoks!
Pysäkillä! Onneks muistin ajoissa että lauantaina on poikkeava bussiaikataulu ja bussi menee kahen kerran sijasta vaan kerran tunnissa. Oisin myöhästyny pahemman kerran jos olisin lähteny normaaliin aikaan pysäkille.
Hyppään jo keskustassa pois kyydistä, koska joutusin muuten oottaa koululla lähemmäs tunnin. Pyörähän nopeesti H&M,llä mutta en osta mitään.
Pikasen kauppakierroksen jälkeen lähen kävellen koululle päin. Tykkään tuosta kasarmipuiston alueesta niiiin paljon. ne ihanat kasarmirakennukset ja noi värikkäät puut on vaan nii kauniita.
Venailen koululla jonkin aikaa ennen ku koe alkaa. Onneks sovittiin koe alkamaan vasta kymmeneltä normaalin yheksän sijaan ni sai aamulla nukkua vähän pidempään. Tunnissa saan tehtyä kokeen ja jään oottelemaan muita tyttöjä.
Ollaan Marin ja Vilman kanssa reippaita ja kävellään (okei, Mari pyöräilee) keskustaan ku toiset huristelee skoballa. Hävettää melkein myöntää että yleensä oon niin laiska et meen ton kilometrin matkan bussilla :/ Mutta puolustaudun sillä että usein mulla on viulu mukana ja jos sataa vielä vettäkin ni on se aika rasittavaa kävellä!
Suunnataan kahvilaan ja fiilistellään kuinka ihanaa on ku koeviikko on ohi. Jutellaan jotain yleistä höpinää ja heitetään kuivaa läppää. Vihdoin voi ottaa taas rennosti!
Käyn vielä kirjakaupassa ostamassa ens jaksoon yhen kirjan ja vihkoja ja tytöt lähtee seuraks. Pyöritään hetki keskustassa, käydään kauppahallissa ja lopulta mä ja Mari suunnataan vielä kirjastoon. Jalat on jo ihan poikki, kiitos ihanien kenkieni, ja on ihanaa rojahtaa hetkeks sohvalle.
Hyppään keskustassa bussiin ja huristelen sillä Matkukseen näkemään Maijua pitkästä aikaa! Nooraki tulee seuraks ja kierrellään kauppoja vähän aikaa. Mun kuvasaldo loppuu tähän kuvaan mutta illalla näin vielä Kaislaaki ja pääsin kotiin vasta yheksän aikoihin. Olin jotenki ihan poikki koko päivän säntäilystä paikasta toiseen ja saunan jälkeen olin valmis nukkumaan. Oli kiva päivä vaikka pitikin käydä pikasesti koululla ja nyt on kiva rentoutua koko sunnuntai ja palautua eilisestä, haha :D Eivaan, aattelin tänään kyllä ottaa ihan rennosti mutta ei tuo eilinen mitään palautumista tarvi.

Mutta sellanen lauantai, miltäs kuulosti?
Ihan jees, eiks vaan?

Kiitos kaikille muuten edellisen postauksen kommenteista, ootte mahtavia! Saatan nyt innostua jatkossakin kirjottaa välillä jotain syvällisempää kun otitte sen niin hienosti vastaan. Kiitos!

4 kommenttia:

 1. Oli huippua eile ja tänään! <3

  VastaaPoista
 2. Me naurettii Jumpun kaa ties kauanko tolle ihme paitakuvalle mikä on otettu h&m:mästä, mun oli pakko tallentaa kuva ja Jumppu yritti selittää et mistä se paita loppuu oikeesti kun toi muokkaus näyttää siltä että ois yks kokonainen paita ja kun mun hahmottamiskyky tiedetää.. xd hahha no saatii hyvät naurut ainaski :D
  Tosi kiva postaus :)
  -L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah toi on tarkotuksella laitettu tollai :D Aika ovelaa kyllä xd
   Kiitoksii!

   Poista