keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

remppareiska

Laitoin nyt tähän postaukseen kuvitukseks niitä sunnuntain kuvia mitkä ei mahtunu siihen edelliseen postaukseen. Käytiin siis meijän pienten kanssa puistossa ja ai että ku ne oli iha mielissää ku pääsi isojen kanssa puistoon! Mutta oikeesti todellinen syy miks laitoin noi kuvat tähän on se ettei mulla ole muita :D Alotin nimittäin eilen vihdoinkin sen urakan mitä oon suunnitellu viimeset puol vuotta. Huoneen remppa. Nyt aletaan jo olee voiton puolella ku oon kaks hellepäivää siihen uhrannu mutta voin sanoo ettei toi tapettie repimine oikee oo mun juttu. Onneks mulla oli tänää välillä innokkaita auttajia jotka kävi siinä tekemässä aina sen aikaa ku jaksovat ja sit lähtivät tekemää muuta kivempaa. Nyt on melkein koko huoneesta ne kamalat tapetit irti ja vuoro siirtyy iskälle joka saa maalata sen :D Lupaan sit laittaa sieltä kuvia kunha se on valmis ja kaikki huonekalut taas paikallaan.
Nää kaks päivää on kyllä menny nii lahjakkaasti tuota huonetta rempatessa että en oo paljoo muuta kerenny tekemään. Toisaalta ihan sama koska oon niin huono keksimään mitää tekemistä et nääki päivät ois varmaan menny kännykällä ja koneella dataillen tai ulkona aurinkoo ottaen.. Tuleepahan ainaki käytettyä aika hyödyksi! Ja pääsen eroon niistä rumista seinistä haha.

Mutta nyt jos joku tietää jotain kivoja DIY-sisustusvinkkejä niin kertokaahan! Tai jotain muitakin sisutusvinkkejä saa jakaa, nimittäi mua vähän innostas muuttaa sitä huonetta muutenki kun vaan seinien verran eikä mul oo hajuakaan mitä haluan. Uusia tyynynpäällisiä ainaki ompelen (krhm, kauankohan tääkin on ollu to do -listalla pyörimässä...) mutta mitään muuta ideaa mul ei vielä ole. Auttakaa! :D

14 kommenttia:

  1. Aivan tosi söpöjä kuvia! C:
    Pikkuisten (ja miksei isompienkin ;)) kasvoilta Oikeen huomaa riemun;D!
    Ja oon niin toivoton kässässä etten osaa mitään vinkkejä antaa. :( xd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö? Pikkuset oli ihan innoissaan tuola ja juoksi paikasta toiseen koko ajan :D
      hahah no ei kaikki voi olla kässässä ihmelapsia xd

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Eikö ookkin? :) Harmi vaan mulla ei oo mitään käsitystä kuka noi on kuvannu ku kamera kulki millo kenenki kädessä :(

      Poista
  3. Hahah hienosti silmät puoliks kii tossa kuvassa:Dd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Häikäseekö? :D mut mitä väliä ku ihana kuva tuo muuten :)

      Poista
  4. Joskus vuosi sitte tein löysin sellasen sopivan kokosen styrox-palan, päällystin sen kivalla kankaalla, ja sit pistelin nuppineuloilla kuvia yms. siihen. Nyt sitte kyllästyin siihen, ja laitoin nuppineuloilla siimaa silleen jännästi (siis niinku silleen reunasta reunaan :D) ja sit laittoin sellasilla puisilla pyykkipojilla riippuun siitä siimasta ne kuvat ym. :DD

    //Joo yritä tajuta tästä jotai :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei toi eka idea on kyllä kiva! PItääpäs kattoo jos jostai löytys styroksia ;)
      Tollanen kuvanauha mulla taas on ollu jo ties kuinka kauan huoneen seinällä ja alan jo kyllästyä siihen :D Mulla vaan siiman tilalla oli ihan tavallista lankaa :)

      Kiitos siis ideoista, toi eka saattas mennä vaikka toteutukseen!

      Poista
    2. Hei mulla on kans ollu kaks Tommosta styroksi juttuu, toinen Semmonen aika iso ja toinen pienempi xd mustalla kankaalla päällystettynä.mutta kyllästyin kans niihin pari vuotta sitten :Dd

      Poista
    3. Aijaa :D Mite kaikilla muilla tuntuu olevan näitä ja mä en ollu koskaa ees kuullu koko ideaa :D No, nytpä ainaki oon!

      Poista
  5. Itelläni on kans sellanen iso styrox tuossa seinällä, jonka oon päällystäny valkosella kankaalla. Sitten pienillä karttanuppineuloilla on tökkiny mustavalkokuvia sen täyteen. :-) uusia kuvia voi aina teettää jos vanhoin kyllästyy! Unisieppari on myös hie katseenvangitsija, ootko miettiny sellasta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On mullaki ollu kuvia esillä ja oon niitä aina teetelly lisää ku kyllästyn vanhoihin! Helppoa ja suht halpaa :D Mutta nyt vois olla aika kokeilla tuota styrox -juttua, kuulostaa kätevälle!
      Mä itseasiassa tein kuviksen lopputyönä unisiepparin, joka pääsee kyllä uuden huoneen seinälle! Oon jo pitkään halunnu oman unisiepparin ni tein sit sellasen koulutyönä ku jotain ois kuitenki pitäny tehä :)

      Poista
  6. Sulla on tosi kiva blogi! Sisustusvinkeistä tuli mieleen, että käyttämättömiä pahvilaatikoita voi päällystää sanomalehdillä säilytystilan puutteessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitoksia!
      Ja hei toi on kyl kans tosi kiva idea! Pitää pistää korvan taakse :)

      Poista