perjantai 4. heinäkuuta 2014

minä, kaveri, kamera ja kallio

Nyt tulee tämän blogin historian eka postaus mun omalta koneeltani! Käytiin tää eilen hakemassa ja oon kyllä varsin tyytyväinen. Eihän tää mikään ihmeellinen ole, iha tavallinen vaan mutta riittää hyvin mun tarpeisiin. Alun perinhän ostin tän kouluhommia ajatellen mutta kyllähän tää on ihan luksusta kun voi postaillakki millon haluaa (ennen meillä oli kone vaan iltasin käytössä kun päivisin se oli iskällä töissä) eikä kukaan oo selän takana vinkumassa omaa vuoroaan!
Mutta noista kuvista sen verran että käytiin eilen Elinan kanssa kuvailemassa jossain tollasella kalliolla ja rannassa. Noita kuvia ois ollu paljon enemmänki hyviä mutta nyt mulla ei oo aikaa muokata niitä enempää kun kohta pitää lähtee hakee kaveri asemalta. Tää postaus on nyt muutenki tämmönen kirjotanpaha mitä mieleen tulee... Mut mulle tulee olemaan huippu viikonloppu kun meille tulee maiju, noora ja huomenna myös kaisla! Siistiä nähä taas pitkästä aikaa kunnolla vähän isommalla kokoonpanolla kun kahestaan. Meillä ei oo vielä kovin paljon suunnitelmia mitä tehtäs, mutta jos sääennusteet pitää paikkansa ja viikonlopusta tulee aurinkoinen ja lämmin (vihdoin!) ni eiköhän me jotain keksitä. Ja keksitään kyllä vaikka satas vettä kaatamalla, sen verran huippua seuraa noi tytöt on.

Mutta nyt en ehdi höpötellä enempää kun pitää vähän vielä siistiä huonetta ennen ku viiden minuutin päästä lähetään sinne asemalle!! Kivaa viikonloppua kaikille!

älkää jaksako välittää huolimattomasta tekstistä, halusin vaan tulla äkkiä jotain moikkaamaan että ei tulis niin pitkää taukoa taas!

2 kommenttia:

  1. Just ihana postaus kun on tämmönen höpöttely vaan. :)
    Kivoja kuvii, oot niin kaunis <3!

    VastaaPoista