perjantai 16. toukokuuta 2014

crazy day

Yllä näkyvissä tunnelmissa tuli vietettyä eilinen mahtava ilta. Oltiin Kaislan ja Nooran kaa tivolissa, tai oikeestaan mä ja Kaisla mentiin sinne moikkaa Nooraa mut joka tapauksessa tuo parituntinen kulu sielä oikee rattosasti. Ite toimin lähinnä kuvaajana ja seuranpitäjänä mut uskaltauduin mä jopa yhtee laitteesee, tohon Waltzerii. En oo oikeen koskaa ollu sellanen kauhee huimapää joka nauttis kovista kieputuksista ja pyörityksistä (toisin ku eräs joka kävi kerta toisensa perään ostamassa uutta lippua uusiin laitteisiin... :D) Oli mulla silti kivaa ja pitäähä sitä nyt edes yhessä laitteessa käydä kieppumassa et voi sanoo käyneensä tivolissa. Tärkeintä tossa kuitenki oli se ystävien näkeminen, me ku kaislanki kaa asutaan nii kaukana toisistaa ettei arkena oo yleensä mahollisuutta nähä, joten kaikki tilaisuudet pitää käyttää hyödyks!
Mitäs muuta mä kertosin? Edellisestä postauksesta on vasta pari päivää ni ihan kauheesti ei oo ehtiny tapahtua. Paitsi eilen oli eka kertaa elämässäni työhaastattelussa! Hui nyt jännittää vaan saanko sen paikan, oma veikkaus on että en :D mutta sainpahan ainaki kokemusta työhaastattelusta jos nyt en sitä varsinaista _työ_kokemusta saakkaan. Tai mistä sitä ikinä tietää.
edit: SAIN SEN PAIKAN! WUHUUUU :DD okei, yritän rauhottua.

mut hei, nyt on viikonloppu joten nautitaan (toivottavasti) ihanista keleistä ja otetaan rennosti!

ps. mite musta tuntuu et meistä kolmesta saa aina nii onnistuneita kuvia? xd

2 kommenttia:

  1. Hahah, onnee vielä kesätyöpaikasta täälläkin!<3 Meistähä saa aina niin täydellisiä kuvia, että mitä sä epäilet? :DD Eivaa.. Oli huippu ku pääsitte käymään tivolilla!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo kiitti <3 Juujuu en mä mitää epäile, ainaha me ollaa nii normaaleja eiku.. :D

      Poista