lauantai 5. huhtikuuta 2014

Massateini teinimassassa?

Sulaudunko joukkoon? Olenko vain yksi teini massan seassa? Mikä on massaa?


Vaatetus. Mustat Dr. Denimit, converset, vanssit, merkkihuppari tai kauluspaita plus Fjällräven Kånken. Ja HOLLISTER siis iiiiihh ihanaa Menestys on taattu. Olet massaa. Itse pukeudun, kuten tässä postauksessa sanottu, aika vaihtelevasti. En omista yhtiäkään Dr. Denimeitä enkä merkkihupparia. Ginan mustat farkut ajaa täysin saman asian kuin kalliimmat vastaavat ja takin alla huppari tuntuu inhottavalta. Kånken taas oli mun mielestä hieno siihen asti kun ne teki jättivalloituksen ja niitä alko ilmestyy kaikille. Joskus saan päähäni että mun pitää erottua ja laitan jotain erikoisempaa päälle mutta yleensä pukeudun aika neutraalisti. ja kyllä, omistan converset mutta ne ei suinkaan ole mulla ympäri vuoden käytössä niinkun eräillä.

Käytös. Koska YOLO! siis LOL! ja sitten se eräs v-alkuinen sana jota toistetaan joka välissä. En ymmärrä. Joskus vois vähän miettiä miltä puhe kuulostaa toisen korvaan (en ehkä ole tästä ihan paras puhumaan, koska toisinaan iteltäki pääsee suusta loppuun ajattelematonta tekstiä). Mutta ainaki vois miettiä omaa kielenkäyttöö ja sitä mihin sävyyn puhuu. Ja tietenkin unohtamatta niitä tekoja. Ei oo kovin suuri vaiva pitää ovea auki seuraavalle varsinkin jos huomaat että hällä on esim kantamuksia tai lastenrattaat. Ja bussikuskille voi sanoa päivää tai terve (taikka edes hymyillä), ei se sua kuitenkaan syö.

Harrastukset. No siis öööö, en mä oikeen harrasta mitään muutaku reenaan ja hengaan kavereiden kaa. Salil eka salil vika. Ja sitten siellä salilla räpsitään kuvia peilin edessä meikit naamassa ja lisätään instaan. Tämä selvä. Onhan se toki aika iso suoritus että saa edes ittensä raahattua sinne peilin eteen :D nojoo, ei kaikki nuoret suinkaa oo tollasia salilla mutta niitäki valitettavasti on jotka ei sielä käy muutaku siks että saa sanoo käyneensä. Itehän oon harrastanu viulunsoittoo jo yheksän vuotta ja en oo vielä hetkeen lopettamassa. Tää ei nyt tarkota sitä että kaikkien pitäs harrastaa musiikkia eieieieii, mut joku säännöllinen harrastus pitäs porukan vähä paremmin aisoissa. Ehkä. Nykyään on melkein harvinaisuus jos harrastaa jotain muutaki ku hengaamista.

Ruokavalio. Insta täyttyy toinen toistaan upeemmista salaattiannoksista ja smoothie-aamupaloista. Oon herkkulakossa :) Paitsi onhan mulla totta kai herkkumaanantai, herkkutiistai, herkkukeskiviikko, herkkutorstai, herkkuperjantai, ja bileet viikonloppuna. Että nääääin. Ei siinä mitään jos joku jaksaa joka päivä vääntää hienoja välipaloja yms mutta vois ainaki vähän rajottaa niiden esittelemistä :D toisaalta, eipä tuo multa oo pois jos joku tykkää lisäillä hedelmäsalaatistaan kuvia instaan.

Mutta eipä mulla muuta tällä kertaa, toivottavasti kukaan ei vedä herneitä nenään tästä postauksesta :D  Ja kuvituksena vielä eiliset uhkaavasti massavaatetusta muistuttavat kamppeet. ja niitä superfoodeja.

miksi oi miksi kaikki nettisivustot on kääntyny mua vastaan? nyt en saa laitettuu enää edes picasan kautta kuvia tänne vaa pitää säätää jotenki ihmeellisesti ja laatu menee aivan pilalle....... Tiedän miten flickristä PITÄS saada ne kuvat tänne mut kas kummaa ku mulla ei toimi.. jeah

25 kommenttia:

 1. Tosi erilainen postaus:)
  linneacamilla.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii on ja ihan tarkotuksella :) ettei ois aina sitä perustylsää :D

   Poista
 2. oot oikeees erilaisuus on arvokasta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep! ei aina tarvi kulkee massan mukana vaa joskus voi käyttää myös omia aivoja ja omaa arvostelukykyä :)

   Poista
 3. Iha tosi hyvä postaus! :) oon itekki miettiny joskus tota!

  VastaaPoista
 4. Toisaalta hyvä postaus,mut mielestäni yleistät liikaa ja tästä jäi vähä semmone maku et tuomitset kaikki jotka käyttää merkkivaatteita yms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joitaki kohtia yleistin iha tarkotuksella liikaa :D Eikä tarkotukseni ollu tuomita ketään, vaan koota muutamia nuorison suosimia juttuja yhteen, joita oon ite huomannu :) Omistan kyllä itekkin joitain merkkijuttuja eli sinänsä mun pointtia on ehkä vähän vaikee ymmärtää, pakko myöntää..

   Poista
 5. Puhut niin asiaa! Tää oli kyllä yks parhaista postauksista mitä oon pitkään aikaan lukenu :)

  VastaaPoista
 6. Hyvä,erilainen teksti :-)
  Mun mielest on tärkeintä olla vaa oma itsensä! Turha yrittää olla liian erikoinen"mä en koskekaan hollisteriin tai #selfieen koska haluun olla ernu" tai turha yrittää olla joku healthyfitnesstypy jos sisimmillää haluaa olla jotain muuta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) Ihan totta, pääasia että ei yritä esittää jotain mitä ei oo! Tietty itekki tulee joskus tehtyy jotain tosi ''teinimäistä'' mutta uskosin että nii tulee suurimmalla osalla nuorista :)

   Poista
 7. Ihan loistava postaus!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohoooh! Olin jo kommentoinu tähän! :D Siis LOL oon nolis!:Dd

   Poista
 8. Toisaalta hyvä postaus, mut mää ite aloin miettiin semmosta asiaa, että en käytä Kånkenia vain sen takia, että sen ulkonäkö miellyttää, vaan sen takia myös että se on uskomattoman kätevä reppu ja hyvä myös selälle! Toki ulkonäköki vaikuttaa aika suuresti. Sama koskee dr.deminejä, ne on vaan täydelliset jalassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Allekirjoitan kyllä tuon että Kånken on hyvä selässä (oon lainaillu välillä siskolta, tosin en pitkään aikaan) mutta kun avarsin vähän katsettani ni huomasin että on olemassa myös monia muita kivannäkösiä ja käytännöllisiä reppuja eikä pelkästään se yks ja ainoo jota kaikki suosii :) Mutta onha se parempi että nuoriso käyttää tuota Kånkenia ku jos kaikilla ois laukut koska tosiaa selkä kiittää repullisia!

   Poista
 9. Ihana postaus! Puhut nii asiaa! Erilaisuus on elämän arvokkaimpia asioita!♥ Ihana sinä!

  VastaaPoista
 10. Tosi hyvä postaus! :)ja iha asiaa, vaik vähä liioteltuna;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :D ja jooo, tarkotuksella liioteltuna :DD

   Poista
 11. äh. yritit ehkä vähän liikaa, musta tää kiikkuu jo mauttoman rajalla. tiiän toisaalta mitä ajat takaa, muaki ehkä semmonen välillä ärsyttää mut silti. ja jos sä noin vahvasti pystyt kritisoimaan niitä sun mielestä ihan tajuttomia teinejä ni otatko sä sitten vastaan heiltä yhtä rajun kommentoinnin sun tyylistäsi? on okei ja arvostettavaa ja hienoa jos uskaltaa olla erilainen mut silti ihan oikeesti. kiitos ja tarkoteuksenani ei ole loukata, vaan pistää ajattelemaan. tämänkin tekstin kun pystyy löytämään joka ikinen ihminen maailmassa halutessaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niiin. Tää teksti on kyllä ihan tarkotuksella kirjotettu yliampuvaks, koska luotin siihen että jokaiselta löytyy sen verran ymmärrystä et pystyy käsittelee tän. En väitä, että mun tyyli ois jotenki parempi, sulaudun nimittäi itekki aiiika monessa asiassa siihen massaan. Eikä mun arvostus ketää ihmistä kohtaa riipu siitä, onko tää massateini vai ei, jokainen saa tottakai elää tyylillään. Mua itteeki vähä kyllä hirvitti julkasta tää, mutta aattelin et kerranki jotain oikeesti erilaista. :D No, toivotaan ettei kenenkään päivä oo menny pilalle tän lukemisesta ja jokainen osais löytää huumoria tuolta seasta. Liiottelu kun on aina liiottelua, se on fakta :D Ja tosiaan, sait mut ajattelee asiaa, kiitos vaan kommentista :)

   Poista