torstai 6. maaliskuuta 2014

LOMALLA

Heipodei! Ompas loma tosiaan hurahtanu nopeesti jo puoleenväliin! Tähän asti nää lomapäivät on menny oikein mukavasti, vaikkaki suunnitelmat on taas muuttuneet noin satamiljoonaa kertaa. noh eikai se haittaa, pääasia että on hauskaa ja saa rentoutua. Vaikkaki harmittaa etten nyt päässykkään Lapinlahelle vaikka aluks oli suunniteltu eikä myöskää kaverit päässeet sieltä tänne vaikka seki oli melkein varmaa jo.. mutta onneks sinne ei oo kovin pitkä matka ni voi mennä joskus viikonloppuna käymään.
Näiden muutamien päivien aikana oon kuitenki ehtiny nähä muita kavereita ihan urakalla, oikeestaan joka päivä oon ollu jonkun kaverin tai isomman kaveriporukan kaa. Ollaa oltu kattomas jääkiekkoo, rentouduttu Kaislan kaa meillä, ollaa käyty uimassa (lue, lillumassa poreammeessa...), oon käyny montaki kertaa matkuksessa, kahvittelemassa, kuvaamassa, ollaan leivottu ja eilen oltiin jopa melontakurssilla kaislan kaa uimahallissa xd. Hahah en kyllä oppinu tuolla kurssilla mitää uutta koska oon pari kertaa ennenki melonu ja sielä harjoteltii vaa iha perusjuttuja mutta olipaha ainaki hauskaa! Ja tulipaha ainaki kerran herättyä lomallaki herätyskellon soittoon kello 7.45..
Huomenna meidän auton nokka kääntyy mummolaan päin loppuloman ajaksi ja oikeestaa on iha kiva nähä kaikkia sielä pitkästä aikaa. Mulla saattaa kyllä käydä aika vähän pitkäksi ku ei ole ketään kaveria ja nyt on tottunu et koko ajan on joku jolle jutella.. Täytyy ottaa vaikka bilsan kirjat mukaa jos tulis luettua ens viikolla olevaan kokeesee. hahhah, senkun näkis.

Mutta nyt pidemmittä löpinöittä minä jatkan tästä lomasta nauttimista vielä parin päivän ajan ja koitan saada pakattua tän illan aikana. Julkasin muuten sen DIY-postauksen vihdoinki joten sen voi käydä kurkkaamassa tuosta alhaalta.

6 kommenttia:

 1. Ootte tosi nättejä :)

  VastaaPoista
 2. Ihania asuja ja kuvia, sekä muutenkin tosi pirteän oloinen blogi!♥ Haluutko käydä tsekkaamassa myös mun blogin, ja jos tykkäät niin liity ihmeessä lukijaksi!

  www.venlaelnaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksia paljon ♥ käyn kurkkaamassa :)

   Poista